crle 05.05.2016 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Jestem zdania,że prezent wcale nie musi być taki drogi. Liczy się pamięć o drugiej osobie, to ,że przeznaczyliśmy czas. Poza tym o wiele bardizej cieszy spędzenie czasu we dwoje a nie nawet najdroższy prezent. Proponowałabym sprezentować coś słodkiego. Mogą byc to na przykład wedlowskie pralinki : Wczoraj dostałam od męża ( częśto dostaję od niego takie drobiazgi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.05.2016 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 a tyłek rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 09.05.2016 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Albo coś takiego, niebanalny prezent, niebanalnej osobie, z niebanalnej okazji http://legia.com/aktualnosci/sukienka-100-na-stulecie-legii-51587 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezula 27.05.2016 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 (edytowane) Wszystkie kobiety uwielbiają niespodzianki i...oryginalne prezenty. Ja na przykład nie znoszę prezentów praktycznych. Najbardziej podobają mi się różne vouchery na przeżycia], pobyt w SPA, masaż, może jakaś romantyczna kolacja tylko we dwoje w niezwykłej scenerii? Edytowane 7 Czerwca 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czekolada224 28.07.2016 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Mojej żonie kupuję biżuterię bo teść mi poradził że nie da się źle trafić z biżuterią i tak faktycznie jest. Od kilku lat kupuje biżuterię na topsilver.pl bo mają duży wybór wzorów które są w zasięgu mojego portfela. Potrafię rozpoznać gdy moją żona cieszy się z grzeczności ale od kiedy dostaje biżuterię to zawsze ma szczery uśmiech i jest mi bardzo wdzięczna za taki prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 29.07.2016 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Coś co ją rozgrzeje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annnaaa 29.08.2016 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) Mnie zawsze można uszczęśliwić biżuterią na przykład taka bransoletka [reklama] coś pięknego :3 Edytowane 19 Października 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cris87 19.10.2016 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 (edytowane) Uważam, że podstawowym elementem każdego, kobiecego prezentu, powinny być słodycze (żelki, rodzynki w czekoladzie lub eleganckie bombonierki ) Edytowane 19 Października 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.10.2016 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 na pewno uszczęśliwisz kobietę, która jest właśnie na diecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinga_Maj 20.10.2016 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Biżuteria jest zawsze dobrym pomysłem na prezent dla kobiety. Ja nie przepadam jednak za kolczykami i pierścionkami. Najbardziej lubię naszyjniki. Musisz wiedzieć co lubi Twoja dziewczyna/żona i uwzględnić to przy kupnie prezentu, niektóre kobiety wolą biżuterię złota a inne srebrną. Ja dostałam spersonalizowany naszyjnik z moim imieniem i jestem z niego bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ljane 16.11.2016 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Kosmetyki, biżuteria, płyty, książki, bilety na koncert/do teatru/kina, mnóstwo tego! Ja sobie zażyczyłam suszarkę z jonizacją bo dobrze to działa na suche włosy. Wybrałam Panasonic i sobie chwalę, myślę, że inne kobiety tez by były zadowolone, bo jonizacja to hit suszarkowy ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konstru 22.11.2016 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Ja stawiam zawsze na praktyczne rozwiązania, w tym roku na mikołaja kupuję mojej dziewczynie bluzę Big Stara https://bigstar.pl/kobieta/kolekcja/bluzy.html, mam nadzieję, że będzie zadowolona. Oczywiście musiałem sięgnąć porady jej przyjaciółki, bo.. wstyd się przyznać, ale nie wiedziałem która będzie najlepsza Do tego oczywiście jakiś mały upominek, czekoladki albo bilety do kina. O tym jeszcze nie zdecydowałem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibzibi 23.11.2016 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Ja mam tak że nie da się dobrze kupić. Parę razy usłyszałem jedynie że "nawet się postarałem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stilla 01.12.2016 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Z biżuterią lub książką to można nie trafić, ja np nie chciałbym dostać jakiegoś naszyjnika którego nigdy nie założę. Na urodziny dostałam prostownicę o jakiej zawsze marzyłam, takiej na parę diamont która nie niszczy włosów to byłam mega zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomart 02.12.2016 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Moja sobie w tym roku takie coś zażyczyła: http://www.neonail.pl/katalog/zele-hybrydowe-uv/565-zestawy-hybrydowe/5028-zestaw-starter-set-neonail-z-lampa-9-w.html i wolę żeby mówiła wprost, a nie żeby kombinować i nie trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 02.12.2016 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Taki mebelek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kozacza 04.12.2016 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Moja sąsiadka zażyczyła sobie od męża laserowy depilator - pojechała grubo. W każdym razie chodzi o to, żeby otrztmać taki prezent, który by się chciało mieć, ale jakoś nie było możliwości, czy okazji żeby go kupić. Pomyślcie o czymś na prawdę ważnym. Na polskim rynku dotępne jest urządzenie do samodzielnego badania piersi w domu. Takie urządzenie może uchronić każdą z pań przed skutkami nowotworu. Pokażcie, że troszczycie się o swoje partnerki, siostry, czy matki. Moim subiektywnym zdaniem BRASTER, to jeden z lepszych pomysłów na prezent dla kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scruffty 05.12.2016 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Pokażcie, że troszczycie się o swoje partnerki, siostry, czy matki. Moim subiektywnym zdaniem Ostatnio widziałem reklamy tego czegoś i jak już sprzedajesz, to napisz w czym to jest lepsze od kontroli przez męża? Bo my mężowie troszczymy się o swoje żony i badamy im piersi dokładniej niż jakaś maszynka do mięsa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kozacza 15.12.2016 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Haha pozazdrościć kompetencji i umiejętności. Ja się nie podejmuję robić tego sama, ani partnerowi. Jakoś bardziej ufam technologi i medycynie . I bardziej myślę u kupowaniu, niż o sprzedawaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.12.2016 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Popatrzyłam sobie na to coś. To termografia, znana od lat. Stosowane przez specjalistę- czułość 81% w stosunku do USG, ale u kobiet do 50 rż. Jeżeli jednak weźmiemy system automatyczny, czułość spada do 70%. Metoda przebadana na stosunkowo małej grupie osób, bo na ponad 200 przebadanych kobiet nowotworów mogło być kilka - kilkanaście a ile w tym małych (wczesnych)? Ogólnie, kupić można ale stosować jako metodę dodatkową do samokontroli i systematycznych badań u lekarza/ USG/ mammografii. Standardowych badań nie zastąpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts