Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CO KUPIĆ KOBIECIE? Subiektywny poradnik prezentowy dla mężczyzn.

Elfir

Recommended Posts

Jestem zdania,że prezent wcale nie musi być taki drogi. Liczy się pamięć o drugiej osobie, to ,że przeznaczyliśmy czas. Poza tym o wiele bardizej cieszy spędzenie czasu we dwoje a nie nawet najdroższy prezent.

Proponowałabym sprezentować coś słodkiego. Mogą byc to na przykład wedlowskie pralinki :

5030183_WP_20160427_004.jpg

Wczoraj dostałam od męża ( częśto dostaję od niego takie drobiazgi).

• Odpowiedzi 67
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...
Wszystkie kobiety uwielbiają niespodzianki i...oryginalne prezenty. Ja na przykład nie znoszę prezentów praktycznych. Najbardziej podobają mi się różne vouchery na przeżycia], pobyt w SPA, masaż, może jakaś romantyczna kolacja tylko we dwoje w niezwykłej scenerii? Edytowane przez Elfir

• 2 months później...
Mojej żonie kupuję biżuterię bo teść mi poradził że nie da się źle trafić z biżuterią i tak faktycznie jest. Od kilku lat kupuje biżuterię na topsilver.pl bo mają duży wybór wzorów które są w zasięgu mojego portfela. Potrafię rozpoznać gdy moją żona cieszy się z grzeczności ale od kiedy dostaje biżuterię to zawsze ma szczery uśmiech i jest mi bardzo wdzięczna za taki prezent :)

• 1 month później...
  • 1 month później...
Biżuteria jest zawsze dobrym pomysłem na prezent dla kobiety. Ja nie przepadam jednak za kolczykami i pierścionkami. Najbardziej lubię naszyjniki. Musisz wiedzieć co lubi Twoja dziewczyna/żona i uwzględnić to przy kupnie prezentu, niektóre kobiety wolą biżuterię złota a inne srebrną. Ja dostałam spersonalizowany naszyjnik z moim imieniem i jestem z niego bardzo zadowolona

• 4 weeks później...
Kosmetyki, biżuteria, płyty, książki, bilety na koncert/do teatru/kina, mnóstwo tego! Ja sobie zażyczyłam suszarkę z jonizacją bo dobrze to działa na suche włosy. Wybrałam Panasonic i sobie chwalę, myślę, że inne kobiety tez by były zadowolone, bo jonizacja to hit suszarkowy ; )

Ja stawiam zawsze na praktyczne rozwiązania, w tym roku na mikołaja kupuję mojej dziewczynie bluzę Big Stara https://bigstar.pl/kobieta/kolekcja/bluzy.html, mam nadzieję, że będzie zadowolona. Oczywiście musiałem sięgnąć porady jej przyjaciółki, bo.. wstyd się przyznać, ale nie wiedziałem która będzie najlepsza :D Do tego oczywiście jakiś mały upominek, czekoladki albo bilety do kina. O tym jeszcze nie zdecydowałem ;))

• 2 weeks później...
Moja sąsiadka zażyczyła sobie od męża laserowy depilator - pojechała grubo. W każdym razie chodzi o to, żeby otrztmać taki prezent, który by się chciało mieć, ale jakoś nie było możliwości, czy okazji żeby go kupić. Pomyślcie o czymś na prawdę ważnym. Na polskim rynku dotępne jest urządzenie do samodzielnego badania piersi w domu. Takie urządzenie może uchronić każdą z pań przed skutkami nowotworu. Pokażcie, że troszczycie się o swoje partnerki, siostry, czy matki. Moim subiektywnym zdaniem BRASTER, to jeden z lepszych pomysłów na prezent dla kobiety.

Pokażcie, że troszczycie się o swoje partnerki, siostry, czy matki. Moim subiektywnym zdaniem

Ostatnio widziałem reklamy tego czegoś i jak już sprzedajesz, to napisz w czym to jest lepsze od kontroli przez męża? Bo my mężowie troszczymy się o swoje żony i badamy im piersi dokładniej niż jakaś maszynka do mięsa:D

• 2 weeks później...
Popatrzyłam sobie na to coś. To termografia, znana od lat. Stosowane przez specjalistę- czułość 81% w stosunku do USG, ale u kobiet do 50 rż. Jeżeli jednak weźmiemy system automatyczny, czułość spada do 70%. Metoda przebadana na stosunkowo małej grupie osób, bo na ponad 200 przebadanych kobiet nowotworów mogło być kilka - kilkanaście a ile w tym małych (wczesnych)? Ogólnie, kupić można ale stosować jako metodę dodatkową do samokontroli i systematycznych badań u lekarza/ USG/ mammografii. Standardowych badań nie zastąpi.