Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kuchnia Bluezee

bluezee

Recommended Posts

• Odpowiedzi 698
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuje dziewczynki i również życzę wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze na te Święta. Super, że pojawiłaś się Reni u mnie,miło mi słyszeć od Ciebie, że podoba Ci się moja kuchnia. A co do zakładania galerii to może lepiej będzie jak tutaj zostanę. Już raz Joliska przenosiła mój wątek z kuchennego na osobny na moją prośbę więc nie będę kręcić, a po za tym to nie mam co pokazywać i czym się chwalić bo zrobiony mam tylko salon (który i tak potrzebuje zakupów), łazienkę, kuchnię (zakupy), no i można powiedzieć, że wiatrołap, który będzie zakończony po zakupie lustra i lampy oraz ramek na zdjęcia. Pozostałe dwa pokoje są totalnie niewykonczone. Sa tylko odmalowane na jasną szarość i mają położone białe panele. Jeden całkowicie stoi pusty bo to będzie w niedalekiej przyszłości dzidziusiowy a drugim będę zajmować się jak tylko znajdą się wolne fundusze. Obiecuje, że postaram się po świętach wkleić zdjęcia łazienki + zrobię dodatkowo salon i bardziej szczegółowe z wiatrołapu. Na święta będę u teściów to pożyczę aparat bo nasz zepsuty i powklejam, wtedy może coś wspólnie ustalimy bo wkurzają mnie te zwisające żarówki. Pytałaś się mnie o Aricia o kanapę-jest czerwona. Jeżeli chodzi o reflektorki to super pomysł tyle, że nie ma mowy o kuciu ścian aby podciągnąć dodatkowo kable do oświetlenia bo dopiero co było malowane. Jedynym miejscem gdzie mogłaby być lampa jest to gdzie obecnie wisi żarówka:( Pogadam z małżem , ale już wiem co mi powie. Obydwoje mamy dość remonciarzy, bałaganu i nieustajacego remontu. Wychodzi na to, że trzeba będziec szukać lampy, która dobrze oświetli wiatrołap. Z tymi eamsami to się lepiej zrozumieć nie mogliśmy:) Edytowane przez bluezee

Mam nadzieję, że odpoczęliście w święta i naładowaliscie choć troche akumulatory. Ja jeszcze rozkoszuje się wolnym do końca roku. To co pomożecie mi i podejmniemy wspólnie dezyzje co kupić aby pasowało i zagrało??? Pożyczyłam aparat od teściów, niestety tą beznadziejną, starą cyfrówkę bo nową zabrali na wyjazd. Zrobiłam tylko zdjęcia łazienki i nie wiem czy jest wogóle sens zamieszczać zdjęcia, które przekłamują rzeczywistość. Łazienka na zdjęciach wygląda poprostu beznadziejnie, jakość zdjęć jest poniżej zera, dlatego lepiej będzie jak nie wkleję tych zdjęć i dobierzemy coś do kuchni i przedpokoju bez dodatkowych fot, które i tak niewiele wniosą. Zdjęcie salonu, kuchni, przedpokoju jest więc można rozpocząć poszukiwania. Mam nadzieję, że nie zostawicie mnie z tym samej sobie.

Pokaże Wam co znalazłam przekpując internet:

http://lunatic.com.pl/fl-y.html

No i co myślicie? Nadaje się coś z tego do mojej kuchni albo przedpokoju? Mam swoje typy w konkretne miejsca, ale jestem ciekawa co Wy powiecie.

Mnie się podoba ta ostatnia - a kolor? do kuchni pasuje Ci właściwie każda.. - mnie się podoba kolor K4 ;)

nie można tego było wkleić jako obrazków. Nie chce mi się klikać na każdy po kolei.

Celowo nie załączałam wybiórczo zdjęć, bo w linku można znaleźć opis do lampy i propozycje dostępnych kolorów.Elfir aż tak dużo tego nie ma. Dasz radę a nie ukrywam, że ciekawa jestem co powiesz:)