aniunia81 19.12.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Witam, szukam inspiracji na ścianę telewizyjną chciałabym powiesić tv, ale chce aby ta ściana była inna, ciekawa... Proszę wklejajcie inspiracje (beton dekoracyjny, ciekawe ściany z kg, kamień, cegła, fajne farby - brokat, satyna itp) , Wklejajcie Wasze ściany tv chętnie podejrzę. Poniżej wklejam moją ścianę, na która szukam inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.12.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 czy telewizor będzie konkurował z kozą/kominkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniunia81 19.12.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 nie koza tylko suszy tynki kominka nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.12.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 ja tam jestem za kompletną prostotą i nie podkreślaniem rangi telewizora. http://www.bestarchitecturaldesigns.com/wp-content/uploads/2011/09/TV-Wall-Units-Furniture-Cool-Comfort.jpghttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQoeBsoZ3JCUBZjvD_Lid17RSTiW54TIsi00Yla8JdlEylNiQrHV9NK_dx_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniunia81 19.12.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Dzięki Elfir, szukam inspiracji i naprawdę nie wiem co wybrać narazie skłaniam się troszkę ku ścianie z płyt betonowych dekoracyjnych i kinkietom maxi cube, ale to narazie takie luźne myśli Wkleję jeszcze inspiracje jakie sama znalazłam, może się komuś przydadzą (jeśli od kogoś z dziennika ściągnęłam to z góry przepraszam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniunia81 19.12.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Tylko moja ściana nie jest tak rozległa, aby zrealizować niektóre z powyższych projektów - głupio będą na niej wyglądać jak ona jest trochę kwadratowa, bo ma 3m szer do schodów i 2,65 gdzieś wyjdzie wysokości po wylewkach. Beton na ścianę tv, który narazie mam w głowie, pociągnęłabym również przy schodach do końca ściany, może by to jakoś wyglądało. Dodam, że dom chce utrzymać w stylu nowoczesnym. Poniżej wklejam meble ikea, na które jestem nastawiona do kuchni - podłoga będzie jasna/biała, panele w salonie jasne ale ciepły odcień, kanapa prosta prawdopodobnie biała, stół z ciepłego koloru drewna, krzesła białe na płozach (to wszystko pomysły, bo nie wiem czy kaski starczy na realizację ) Ogólnie cały dół w kolorach (biały, seledynek, szary, drewno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.12.2011 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 ja mam tv powieszony na ściance 140 x 270. jest obłożona granatową tapetą z czarnymi wzorami i choć tv jest w centralnym miejscu (niestety mimo dużych gabarytów mieszkania nie mam odrębnego pokoju tv) - ciemny kolor tapety powoduje że za dnia "się ukrywa". tylko osobiście odradzam tapety zbyt pstrokate - mogą męczyć oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 21.12.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Też jestem na etapie poszukiwań inspiracji na ścianć tv. Poniżej kilka fotek znalezionych w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 21.12.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniunia81 21.12.2011 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Super, że wątek się rozwija, już jest w czym wybierać Znalazłam fotki ściany z betonem, o której myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts