amglad1 19.12.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Witajcie, mam do Was wielka prośbę o pomoc w zaprojektowaniu mojego pokoju gościnnego. Jest trudny, bo ma dużo "otworów" dane o pokoju powierzchnia 13 m, po podłodze 16 -skos zaczyna się na wysokości 1m to małe z boku to ala garderoba 1,5m przy garderobie jest wejście a pozostałe dwa "otwory" to wyjścia na balkon. odległość A - 140 cm długość sciany B - 5m szerokość pokoju 3,2 we wnęce pzy drzwiach balkonowych, przy kominie - szafa wnękowa jako must-be i jeszcze jeden obowiązkowy mebel - wygodne łóżko dla gści (szer. co najmniej 140) załączam obrazek w załączniku pomóżcie proszę, sama nie daję rady:confused: dzięki pok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.12.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 chyba trzeba będzie łóżko ustawić jak w sypialni małżeńskiej - czyli szczytem na ścianie między balkonem a wejściem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 19.12.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 witaj Elfir, dziękuję za odpowiedź. myślałam o takim ustawieniu... kombinowałam i latałam z tym łóżkiem po całym pokoju i chyba masz rację - tylko tak... nie całkiem to po mojej myśli - łóżko stanie się centralnym punktem pokoju, ale innego rozwiązania nie widzę.w każdym razie dzięki za pomocpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.12.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 ale w pokoju gościnnym chyba chodzi o to, by sie wyspać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 19.12.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 jasne, dlatego zrezygnowałam z rozkładanej sofy na rzecz łóżka wygodnego - ale tak łóżko centralnie w pokoju jakos mi mało pasuje estetycznie... no cóż, ale czego się nie robi dla wygody...gości:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts