Adamski8336 11.02.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Czy ktos buduje Z19 z biura Z500? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 27.07.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Czy może ktoś się zdecydował na budowę tego domu. Sama się nad nim zastanawiam. Może ktoś buduje i podzieli sięswoim doświadczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika3077 15.03.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Właśnie zaczynam realizować marzenie o własnym domu.Jestem na etapie poszukiwania projektu.Mój wymarzony dom ma być parterowy bo nie chce mi się biegać po schodach na starość Ma mieć duży garaż bo mąż budowlaniec posiada niezliczoną ilość gratów do upchania.Ma mieć sporo miejsca na szafy bo chociaż jesteśmy rodziną 3 osobową to garderoby u nas pod dostatkiem Ma mieć częściowo zadaszony taras bo nie lubimy siedzieć cały dzień w pełnym słońcu.No cóż dobrze by było żeby do tego wszystkiego był jeszcze tani w budowie i utrzymaniu.Czy to marzenia ściętej głowy?????Od pół roku wertuję katalogi i internet.Nie wiele przyzwoitych projektów domów parterowych można znaleźć.Ale....................jest taki jeden który nie daje mi spać po nocach.Prosta bryła,sporo szaf,duży garaż.To Z19 z pracowni Z500. http://www.z500.pl/projekt/z19.html Po maleńkich przeróbkach ma szansę zostać moim wymarzonym.Co o nim myślicie?????A może ktoś już buduje dom według tego projektu????Czekam na opinie,rady,konstruktywną krytykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trendka 02.05.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Witam. Również planujemy budowę Z19 - zakochałam się w tym projekcie od pierwszego wejrzenia Z przyjemnością dołączę do grupy zwolenników Z19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franelka1 20.08.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Witam, i jak tam z realizacją planów? Coś mało osób budujących z19. Jakie zmiany planujecie? W mojej ocenie lepiej zlikwidować jeden pokój na dole i powiększyć łazienkę dużą i zrobić garderobę. Przenieść też schody na bok zamiast wc. Pozdrawiam, F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor77 19.12.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Witam.Planuję budowę tego domu http://www.najciekawszeprojekty.pl/projekt/zz-685/z19 . Czy ktoś jest w trakcie budowy lub zastanawia się nad budową tego domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
champs 02.11.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 witam.. zamierzam budowe teog domu i pilnie potrzebuje zestaiwnie materiałów tzn scinana fundamentowa scian stropy stal .. i juz iwme ze zmainie storp teriva na ackermana . czy ma ktos cos takiego ?? proszse o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 02.11.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Niewiele zrozumiałem, ale życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
champs 02.11.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 juz wiem co bede budowal... nie mam jeszcze projektu wiec prosze o takie zestawienie.. teraz chyba wyjasnilem zagadnienie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 02.11.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Niezależnie od pakietów jakie są w ofercie, zawsze możesz zamówić samo zestawienie:http://z500.pl/zestawieniematerialow Mailem powinieneś mieć na szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
champs 02.11.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 tak tylko proket juz zamowilem bez zestawienie materiałow .. wyslano i czekam na przesylke a zestawienie potrzebuje najlpiej jeszcze dzisiaj ... no coz przyjdzie mi czekac ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miranka 02.11.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Witaj!Wejdź tu:http://www.forum.domzesnow.pl/Nie wiem, czy znajdziesz wszystko co potrzebujesz, ale dużo się dowiesz.Ja też buduję Z19, ale mam dopiero fundamenty.Betonu poszło na ławy ok.29m3, a bloczków ok.1600szt.Piszę ok., bo zalewane były też fundamenty pod budynek gospodarczy, razem z domem:))Pozdrawiammiranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
champs 05.11.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 dziekuje za pomoc ... juz wstepnie wszystko udalo sie policzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts