Remiks 01.02.2018 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Tak to jest jak ktoś ściągnie sobie jakiś tam "wzór" do tego nie koniecznie aktualny i potem nie wie co i jak;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiecegly 02.02.2018 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 To lista z artykułu w gazecie. Wiem że jest mocno wyolbrzymiona i stąd moje pytanie co konkretne ma być w papierach od elektryka bo pytając dwóch mam dwie różne wersje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 02.02.2018 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 To zapytaj trzeciego.Może on będzie wiedział posługując się PN-HD 60364-6 (aktualna to angielska 2016-07) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts