SKula 03.08.2013 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 i zamontowane ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 03.08.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Od razu inaczej wygląda domek. Może to tylko efekt na zdjęciu, ale chyba zrobiłbym coś bardziej masywnego. Może nieco większy profil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 03.08.2013 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 dzisiaj odbyliśmy długą rodzinną debatę na temat ostatniej frontowej rabaty wymiana zdań była bardzo burzliwa i emocjonalna , ale to co się udało osiągnąć przerosło moje najśmielsze oczekiwania w głównej mierze to zasługa mojej Kochanej - buziaki ! a oto Jej graficzna relacja z tej rozmowy : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 03.08.2013 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 te plamy na środku to plastry kamiennych płyt a przed nimi nie narysowanie bądź nie widoczne źródełko - również umiejscowione pomiędzy płytami z kamienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 03.08.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Bardzo ładne barierki, delikatne i ze smakiem. Czy można prosić o namiary na firmę, która Wam to wykonywała i montowała? Rysunek rabaty cudowny Ktoś tu ma talent. Tak trzymać, na pewno będzie pięknie. Widzę, że Robal obecny przy każdej czynności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 04.08.2013 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 taak - Robal jest wszędobylski jak prawdziwy Robal upały wróciły niemożliwe - tak więc oprócz nawadniania wykorzystuję inne metody podlewania tylko skąd ta inwazja nadwodnych zwierzaków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 04.08.2013 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Bardzo ładne barierki, delikatne i ze smakiem. Czy można prosić o namiary na firmę, która Wam to wykonywała i montowała? prześlę na priv nr telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 04.08.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 taak - Robal jest wszędobylski upały wróciły niemożliwe - tak więc oprócz nawadniania wykorzystuję inne metody podlewania [ATTACH=CONFIG]204408[/ATTACH] To czasówka, czy z limitem wody? Duży ma zasięg? Ja póki nie zrobię systemu, a to najwcześniej za rok, muszę się czymś poratować. Stanie z wężem po 2 h na dworze zaczyna mnie drażnić, tym bardziej, że więcej odganiam się od much i komarów, niż spokojnie stoję i podlewam. Polecasz jakiegoś sprawdzonego producenta takich nawodnieniowych akcesoriów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 04.08.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 To czasówka, czy z limitem wody? Duży ma zasięg? Ja póki nie zrobię systemu, a to najwcześniej za rok, muszę się czymś poratować. Stanie z wężem po 2 h na dworze zaczyna mnie drażnić, tym bardziej, że więcej odganiam się od much i komarów, niż spokojnie stoję i podlewam. Polecasz jakiegoś sprawdzonego producenta takich nawodnieniowych akcesoriów? To pozostalosc po dawnych czasach . I przdstawiciel pewnej znznej firmy na G . Zasieg zalezy od cisnienia , ale przy moim 3 daje na jakies 10 m. Jest wygodny bo ustawia sie w nin kat pracy. Na tej rabacie koparka uszkodzila mi rure i jak przyjechalem za pozno juz bylo na naprawe - lezala juz kostka. Dlatego stosuje tu takie rozwiazanie. Brak polskich liter - przepraszam ale pisze z tabletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 06.08.2013 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 dziś dla odmiany nie będzie o ogrodzie, chociaż część czynności będzie z nim związanych pomimo upału , a może właśnie dlatego - postanowiłem przygotować na dzisiejszy obiad lekkie i smaczne( ) danie wędzonego pstrąga już wczoraj zacząłem przygotowania od kupienia ryby, starannego jej umycia przygotowania pekli , wg tego przepisu : peklę trzeba zagotować , a następnie wystudzić i już zimną zalać ryby na 12 h i pozostawić je oczywiście w chłodnym miejscu dzisiaj - po 12 h peklowania ryby trzeba dobrze osuszyć - będą sobie wisiały w suszarni aż na ich skórkach utworzy się świecąca powłoczka suszenie jest bardzo ważne bo wilgotna czy nawet mokra ryba wsadzona do wędzarni - nie uwędzi się a ugotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 06.08.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Aż mi ślinka cieknie. Jak długo wędzi się taka ryba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 06.08.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 wędzenie trwa : suszenie 40 min , wędzenie właściwe do 3 h i podpiekanie 30 min oczywiście wszystko w różnych temperaturach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 06.08.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 a tak to wyglądało : najpierw haki :") potem ryby do suszarki w przewiewne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 06.08.2013 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 dzisiaj w wędzarni jeszcze przed rozpaleniem było już 42 stopnie no i rybki już w wędzarni : a to gotowy do zjedzenia wyrób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 07.08.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Mniam. Wyglądają apetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 07.08.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Od razu inaczej wygląda domek. Może to tylko efekt na zdjęciu, ale chyba zrobiłbym coś bardziej masywnego. Może nieco większy profil. słuchajcie no Wolf barierki są delikatne i lekkie i takie miały być trochę się ich naszukaliśmy bo mało kto chciał zrobić taki właśnie model - albo ciężkie z nierdzewki za ciężkie pieniądze , albo powyginane na wszystkie strony i poskręcane a i cena naprawdę była przystępna w porównaniu do nierdzewki 2,5 raza mniej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 07.08.2013 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Mniam. Wyglądają apetycznie. już pożarte ! pamiętam o kontakcie i tylko jak odnajdę nr telefonu zaraz napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 07.08.2013 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 nasze pierwsze pomidory ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 07.08.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 pomidorki jak jabłuszka, bardzo ładne u mnie dopiero niektóre zaczynają owocować, ale nie liczę w tym roku na wielkie zbiory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 07.08.2013 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 u nas przed chwilą była burza.... i jest jeszcze gorzej niż przed nią ziemia jest tak nagrzana,że teraz mamy wilgotność jak w tropikach ...a jutro mają być jakieś rekordy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts