Drimeth 05.09.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jesteś pewien, że chcesz coś robić na froncie domu? Masz tam już krzewy wokół ogrodzenia i widzę jakieś drzewko w kąciku. Jak dołożysz coś jeszcze to nie będzie za dużo? Jak już się upierasz to ja bym tam dała drzewko - iglaka, które można ubierać na święta.Co do rabaty z tyłu to na pewno coś efektownego, bo będzie to widać z tarasu. Ja bym tam dała coś mocno pachnącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 05.09.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Nie lepiej wziac projektanta mam znajomego, wchodzi powoli w branże, ma kilka projektów za soba i ceni sie na prawde przystepnie. Szczegoly na priv Lepiej? Nie zawsze. Łatwiej? Na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 06.09.2013 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jesteś pewien, że chcesz coś robić na froncie domu? Masz tam już krzewy wokół ogrodzenia i widzę jakieś drzewko w kąciku. Jak dołożysz coś jeszcze to nie będzie za dużo? Jak już się upierasz to ja bym tam dała drzewko - iglaka, które można ubierać na święta. otóż właśnie nie jestem pewien i stąd moja z Wami rozmowa co prawda duże przestrzenie trawnika w pewnym sensie nadają charakter ogrodowi - wprowadzając ład i porządek , ale myślałem o wprowadzeniu jeszcze małego akcentu pod oknem - raczej nie w formie dużego drzewa a czegoś szczepionego na pniu - cisów na przykład - czymś podsadzonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 06.09.2013 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Lepiej? Nie zawsze. Łatwiej? Na pewno. projektant nie zawsze będzie wiedział co nam w duszy gra;) a zresztą mieliśmy projektanta wnętrz i przerabialiśmy jego ( Jej ) wizję inaczej mówiąc - dziękujemy - przecież nie ma nic bardziej przyjemnego niż samodzielne tworzenie - no ! z Waszą pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 06.09.2013 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 hey ! co taka cisza? wiem , wiem wszyscy zapracowani - a ja mam dziś dzień wolny idę zaraz do ogrodu - piękne słońce trzeba wykorzystać , trawę skosić - pocieszyć się jeszcze ostatnimi podrygami lata a,że dziś piątek - już tradycyjnie zapraszam wszystkich na ognisko - dziś może coś ugotujemy w woku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 06.09.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 (edytowane) Cisza, bo piątek. Śpimy w pracy A tak na poważnie, to masz fantastyczną tradycję piątkowych ognisk Edytowane 6 Września 2013 przez Drimeth literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 06.09.2013 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Cisza, bo piątek. Śpimy w pracy A tak na poważnie, to masz fantastyczną tradycję piątkowych ognisk tych tradycji mamy więcej piątkowe ognisko sobotni obiad u Babci niedzielna pizza na obiad..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 06.09.2013 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 przed koszeniem skoczyliśmy do lasu - korzystając z tego że oboje byliśmy w domu postanowiliśmy na jakąś godzinkę iść zobaczyć co tam słychać i...... 230 grzybków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 06.09.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Piękne! Będziecie suszyć?Czy Robal pomagał Wam zbierać grzybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 06.09.2013 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 hahaha Robal dzisiaj nie był z nami my przeważnie mrozimy grzyby - potem są po rozmrożeniu jak świeże z lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 06.09.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 przed koszeniem skoczyliśmy do lasu - korzystając z tego że oboje byliśmy w domu postanowiliśmy na jakąś godzinkę iść zobaczyć co tam słychać i...... 230 grzybków [ATTACH=CONFIG]210489[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]210490[/ATTACH] Hehe, układałeś je do zdjęcia? Niezłe zbiory, ja świętuję koniec tygodnia, Wasze zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 06.09.2013 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Hehe, układałeś je do zdjęcia? Niezłe zbiory, ja świętuję koniec tygodnia, Wasze zdrówko smakowitego smaku ! najlepszego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 08.09.2013 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 wracając z lasu - życzę Wszystkim spokojnej niedzieli - pięknych zbiorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 08.09.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 wracając z lasu - życzę Wszystkim spokojnej niedzieli - pięknych zbiorów [ATTACH=CONFIG]210909[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]210910[/ATTACH] Zamawiałeś grzybnie, czy na rodzimej ziemi była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 08.09.2013 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Zamawiałeś grzybnie, czy na rodzimej ziemi była? nie nie zamawiałem właśnie grzybni to rodzima ziemia na której posadziłem barwinka i podsypałem korą - to wszystko rosną jak wściekłe w tym miejscu a co do grzybni czytałem wiele sprzecznych zdań na ten temat i dałem sobie spokój wolę iść do zagajnika;) dacie wiarę że przez weekend uzbieraliśmy 500 grzybów ?? mamy już zapasy na 2 lata - brak miejsca w zamrażarce ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomsurm 09.09.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 przed koszeniem skoczyliśmy do lasu - korzystając z tego że oboje byliśmy w domu postanowiliśmy na jakąś godzinkę iść zobaczyć co tam słychać i...... 230 grzybków [ATTACH=CONFIG]210489[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]210490[/ATTACH] Hej w tym zestawie masz jednego trujaka. Mam nadzieję, że go wyrzuciłeś. 45 z lewej strony od góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 09.09.2013 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Hej w tym zestawie masz jednego trujaka. Mam nadzieję, że go wyrzuciłeś. 45 z lewej strony od góry. jak Ty liczysz ?? chyba 46 !! i nie z lewej tylko z prawej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 16.09.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Czy są u Was jeszcze grzybki w okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomsurm 16.09.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 jak Ty liczysz ?? chyba 46 !! i nie z lewej tylko z prawej ! Z tego wynika, że moje liczenie było lepsze bo Kolegi coś nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 16.09.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Z tego wynika, że moje liczenie było lepsze bo Kolegi coś nie ma. zawiało dramaturgią pewnie SKula siedzi w ogrodzie i obrabia grzybki. Przy takiej ilości jest co robić. Ja się skusiłem na grzybobranie, ale w mojej okolicy strasznie mokro, grzybki (w większości maślaki) przegniłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts