SKula 22.12.2013 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 To jest taki klimat, który uwielbiam. Widzę bardzo fajny projekt i wykonanie. Gratuluje! witam serdecznie i dziękuję za odwiedziny i za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 22.12.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 dzisiaj - przygotowania do świąt toczyły się pełną parą od rana wędzenie wędlin potem ich parzenie przygotowanie pstrągów do jutrzejszego wędzenia sprzątanie ot przedświąteczna krzątanina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 22.12.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 pogoda dzisiaj była ... piękna aż nie chce się wierzyć że to święta za dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 22.12.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 (edytowane) i wędzenie : Edytowane 22 Grudnia 2013 przez SKula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 22.12.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 już dzisiaj chciałem Wam wszystkim złożyć najcieplejsze i płynące z serca życzenia spokojnych, radosnych i rodzinnych świąt ! Wszystkiego Najlepszego !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 25.12.2013 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 ze świątecznymi życzeniami pierniki zrobione przez moje Dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 27.12.2013 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 dzisiaj korzystając z wolnego do pracy - prawie jak na wiosnę poszedłem do ogrodu pokrzątać się i poczuć trochę upragnionej pracy na powietrzu pograbiłem cały teren przed ogrodzeniem i uzbierała się spora taczka jesiennych pozostałości niby sprzątało się na bieżąco , ale jednak wiatry nawiały sporo liści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 27.12.2013 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 sprzątając sobie - odwiedził mnie sąsiad , który postanowił dać mi prezent niespodziewany bardzo - a mianowicie dosyć dużą jukę , którą wykopał u siebie w ramach zmiany koncepcji juka ma ponad 0,5 m wysokości ... i zupełnie nie była planowana podziękowałem serdecznie i postanowiłem ją posadzić na razie w "przechowalni" może znajdzie jakieś miejsce ? a jak nie , to może ktoś znajdzie się chętny ? zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 28.12.2013 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 wczoraj pragnienie wygoniło mnie do ogrodu - a dzisiaj pogoda piękne słońce , 10 stopni - aż się nie chce wierzyć że zaraz nie będzie wiosny a tyle by się chciało już robić ...a w tyle głowy świadomość ,że za chwilę mogą przyjść mrozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 28.12.2013 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 dzisiaj było tak : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 28.12.2013 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 28.12.2013 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 inne spojrzenie na dom .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 28.12.2013 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 i moja hodowla hedery - którą chcę zastąpić bardzo ekspansywną roślinę która porasta płot - winobluszcz - jest ładny , bardzo szybko rośnie, jesienią pięknie się wybarwia - ale trzeba nad nim panować hedera zresztą jest zimozielona na razie rosną wspólnie i w miarę rozrastania się hedery będę ograniczał winobluszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 28.12.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Eh, powtórzę się. Pięknie masz w okolicy, a ogród to bajka. A ja dziś dla odmiany gruz sprzątałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 29.12.2013 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Eh, powtórzę się. Pięknie masz w okolicy, a ogród to bajka. A ja dziś dla odmiany gruz sprzątałam zaraz idę do Ciebie zobaczyć postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 29.12.2013 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 my sprzątaliśmy bez przerwy - no może z jedną mega przerwą bo nawał prac a co za tym idzie śmieci był ogromny i kopara potem ładowała do pojemników, ale pamiętam że po skończeniu stanu surowego grabiłem całą działkę i zbierałem najmniejsze nawet kawałki pokruszonych cegieł czy innych resztek , potem po dachu i resztki dachówek ... nie wyobrażam sobie sprzątnąć to wszystko za jednym razem a nie na bieżąco... nie mówię że nie było u nas śmieci bo było prawdziwe wysypisko i wykonawcy tak je traktowali... resztki jedzenia , butelki , ubrania....masakra dlatego w trosce o samych siebie no i o ogólny wizerunek sprzątaliśmy ten cały bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 29.12.2013 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 na pocieszenie - powiem Ci ,że wbrew pozorom ten czas szybko mija i zapomina się ten cały bałagan wiem,że pewnie teraz masz zupełnie odmienne wrażenie , ale sama się wkrótce przekonasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 29.12.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 zaraz idę do Ciebie zobaczyć postępy Obawiam się, że nie ma nic na razie u mnie w dzienniku nowego Muszę najpierw doprowadzić go do stanu bieżącego a potem aktualizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 29.12.2013 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Obawiam się, że nie ma nic na razie u mnie w dzienniku nowego Muszę najpierw doprowadzić go do stanu bieżącego a potem aktualizować. właśnie , właśnie... pusto i cicho a ja taki ciekawski jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 01.01.2014 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 witam gorąco Wszystkich noworocznie zaczynając kolejny sezon wspólnej fascynacji ogrodem , przyrodą i naturą ale zabrzmiało patetycznie kończący się rok to jak to zwykle bywa czas podsumowań , ocen i refleksji co udało się dokonać a czego nie jak bardzo odbiegliśmy od marzeń i założeń jak wile razy udało się nam je przekroczyć ale myślę że nie to jest najważniejsze - nie ta realizacja planów i ich rozliczanie najważniejsza jest pasja i ta świadomość że marzenia się spełniają ! czego Wam i sobie nowrocznie życzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts