Yaa 23.02.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 calkiem niezle wyglada jak wyszlo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 23.02.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 czy system nawadniania sam robiles ?opisywales to gdzies ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 24.02.2014 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 calkiem niezle wyglada jak wyszlo ? hmmm jeszcze dzisiaj czuję smaczek wiele razy już gotowaliśmy "chińszczyznę" na wolnym ogniu w ogrodzie naprawdę gorąco polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 24.02.2014 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 czy system nawadniania sam robiles ? opisywales to gdzies ? tak samodzielnie robiłem system nawadniania i gdzieś tutaj w moich postach są zdjęcia i jakiś opis tej realizacji to też polecam bo to duża frajda skonstruować takie cudo o oszczędności wody i czasu nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 24.02.2014 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 tak samodzielnie robiłem system nawadniania i gdzieś tutaj w moich postach są zdjęcia i jakiś opis tej realizacji to też polecam bo to duża frajda skonstruować takie cudo o oszczędności wody i czasu nie powiem Niedługo wpadnę na korepetycje z nawadniania. Prace ziemne na rabatach prawie skończone, więc ostateczny kształt trawnika lada moment będę mógł nanieść na papier. Ciągle nie wiem jak to rozgryźć przy dwóch źródłach wody (odległych od siebie). U mnie sezon ogniskowy także rozpoczęty. Pierwsze kiełbaski na świeżym powietrzu zjedzone. Po ognisku wypalałem żeliwny ruszt, następnym razem zajmę się kociołkiem. Nie mogę się doczekać potraw z tego naczynia... mniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 24.02.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 tak samodzielnie robiłem system nawadniania i gdzieś tutaj w moich postach są zdjęcia i jakiś opis tej realizacji to też polecam bo to duża frajda skonstruować takie cudo o oszczędności wody i czasu nie powiem pomoz znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 24.02.2014 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 jutro poszukam daj mi na priva adres mailowy to podeślę Ci jakieś przydatne materiały - jeśli oczywiście chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 24.02.2014 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Niedługo wpadnę na korepetycje z nawadniania. Prace ziemne na rabatach prawie skończone, więc ostateczny kształt trawnika lada moment będę mógł nanieść na papier. Ciągle nie wiem jak to rozgryźć przy dwóch źródłach wody (odległych od siebie). U mnie sezon ogniskowy także rozpoczęty. Pierwsze kiełbaski na świeżym powietrzu zjedzone. Po ognisku wypalałem żeliwny ruszt, następnym razem zajmę się kociołkiem. Nie mogę się doczekać potraw z tego naczynia... mniami o! Wilczysko ! jak tam zdrowie? bo moje kurcze nawala sercem systemu jest skrzynka z zaworami i jeśli do niej dociągniesz dwie linie zasilające to możesz ogarnąć cały system jedną skrzynką ale jeśli jest to fizycznie nie możliwe - bo np odległość jest za duża i będą znaczne spadki wydajności to musisz podzielić system na dwa niezależne działy i mieć dwie skrzynki z zaworami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 24.02.2014 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Niedługo wpadnę na korepetycje z nawadniania. Prace ziemne na rabatach prawie skończone, więc ostateczny kształt trawnika lada moment będę mógł nanieść na papier. Ciągle nie wiem jak to rozgryźć przy dwóch źródłach wody (odległych od siebie). U mnie sezon ogniskowy także rozpoczęty. Pierwsze kiełbaski na świeżym powietrzu zjedzone. Po ognisku wypalałem żeliwny ruszt, następnym razem zajmę się kociołkiem. Nie mogę się doczekać potraw z tego naczynia... mniami o! Wilczysko ! jak tam zdrowie? bo moje kurcze nawala sercem systemu jest skrzynka z zaworami i jeśli do niej dociągniesz dwie linie zasilające to możesz ogarnąć cały system jedną skrzynką ale jeśli jest to fizycznie nie możliwe - bo np odległość jest za duża i będą znaczne spadki wydajności to musisz podzielić system na dwa niezależne działy i mieć dwie skrzynki z zaworami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 24.02.2014 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 coś się rypie - dwa razy wysyła wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 25.02.2014 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 o! Wilczysko ! jak tam zdrowie? bo moje kurcze nawala sercem systemu jest skrzynka z zaworami i jeśli do niej dociągniesz dwie linie zasilające to możesz ogarnąć cały system jedną skrzynką ale jeśli jest to fizycznie nie możliwe - bo np odległość jest za duża i będą znaczne spadki wydajności to musisz podzielić system na dwa niezależne działy i mieć dwie skrzynki z zaworami Coraz lepiej, wzmocniłem plecy to i tak kręgosłup nie nawala. A co u Ciebie się dzieje? Chyba nie chcesz powiedzieć, że to coś znowu związanego z motorem. Zdrowia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 26.02.2014 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 pomoz znalezc przepraszam , ale wczoraj za nic nie miałem czasu poszukać dzisiaj postaram się dzisiaj to nadrobić wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 26.02.2014 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Coraz lepiej, wzmocniłem plecy to i tak kręgosłup nie nawala. A co u Ciebie się dzieje? Chyba nie chcesz powiedzieć, że to coś znowu związanego z motorem. Zdrowia życzę. z motocyklem .... no nie tym razem nie 3 lata temu miałem inny wypadek i miałem operację kręgosłupa i teraz wyłażą powikłania miałem wbity dysk w rdzeń kręgowy - wyciągnęli mi go i teraz okazuje się że jest on tak zniszczony że praktycznie nie istnieje i w związku z powyższym pewnie skręcą mi śrubkami dwa kręgi i znów będzie ok tylko cały sezon w plecy ! na razie jestem na etapie diagnoz i badań i co i jak się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 27.02.2014 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Skula - a gdzie kupiłeś ten wok(?) i czy jest stabilny?Oprócz chińszczyzny (mniam...) co jeszcze w nim robisz? I jak długo trzeba trzymać ogień?Chcę kupić w tym roku coś, w czym można gotować na świeżym powietrzu, a nie grill. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 28.02.2014 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Skula - a gdzie kupiłeś ten wok(?) i czy jest stabilny? Oprócz chińszczyzny (mniam...) co jeszcze w nim robisz? I jak długo trzeba trzymać ogień? Chcę kupić w tym roku coś, w czym można gotować na świeżym powietrzu, a nie grill. wok jak już pisałem stał sobie kiedyś na balkonie i czekał .... mieliśmy od dawna kuchenki elektryczne czy tez indukcyjne więc nie miał racji bytu - dopiero po kupnie ziemi znalazł swoje miejsce na ziemi ale nie od razu na początku kombinowałem z ustawianiem go na ruszcie , ale nie fajnie to wyglądało dopiero po kupnie grilla na trójnogu dodałem jeden łańcuszek tak aby stabilnie wisiał i przewierciłem dwa otworki wok jest żeliwny i świetnie spisuje się na żywym ogniu - nic się nie przypala i nie przywiera do jego ścianek a co można oprócz chińszczyzny w nim robić? wszystko co dusza zapragnie można np założyć pokrywkę i dusić mięso czy tez warzywa - inwencja i pomysłowość są tutaj wyłącznie granicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 28.02.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 No to sprytnie to sobie wykombinowałeś . A trójnóg z jakiegoś marketu jest? Kurcze trochę sporo tego wszystkiego i nie wiadomo na co się zdecydować, co będzie dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_02 01.03.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 z marketu bierzesz?? no co ty;p... Weź się przejedź dzisiaj czy jutro weekend jest ladna pogoda do Szadku do szkółki DENDROFARMA jest taki wybór że chodzenia na cały dzień a przynajmniej kurde te roślinki żyją a nie są pozwijane w folie i stoją na markecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 01.03.2014 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 kolego - przyszedłeś do mnie w gości i do tego puszczasz prostackie wiąchy? weź się ogarnij i przynajmniej pisz po polsku a o reklamie już nie wspomnę !trochę kultury i szacunku dla innych - tego nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_02 02.03.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 kolego - przyszedłeś do mnie w gości i do tego puszczasz prostackie wiąchy? weź się ogarnij i przynajmniej pisz po polsku a o reklamie już nie wspomnę ! trochę kultury i szacunku dla innych - tego nigdy za wiele spoko, ale przecież nikogo nie obraziłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 02.03.2014 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 nie wiem jak tam dzisiaj u Was z pogodą bo u mnie co prawda nie padało , ale była jakoś sakramencko zimno... korzystając z wolnego dnia postanowiłem zrobić ławki do wgłębnika i po drobnych zakupach prawie w pełni zrealizowałem ten zamysł piszę prawie, bo w czasie realizacji zmieniły się nieco plany wykończenia ławek i w efekcie zabrakło trochę materiału jutro się dokupi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts