SKula 23.03.2014 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 ale u mnie nie ma żadnych zdjęć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 23.03.2014 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 a tym czasem w ogrodzie zawitała Wiosna i pewne zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 23.03.2014 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 trochę pracy włożyliśmy , ale jeszcze do efektu końcowego troszkę brakuje klony kuliste - acer globossum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 23.03.2014 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 a wiosna ? jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 23.03.2014 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 24.03.2014 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 nie wierzę !! normalnie nie wierzę !!!! http://pogoda.wp.pl/kat,1035571,title,Kamienna-gora-pod-sniegiem-film,wid,16493365,wiadomosc_wideo.html czy to może być prawda?? czy ktoś jest z tych okolic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 27.03.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 jak Twoja Magnolia teraz? możesz pyknąć fotkę?? chętnie chętnie zobaczę, bo ja swoją opatuliłam przed mrozami, bo u nas było -1, a ma być -4 po wekendzie, i absolutnie nie chę aby mi zmarzła, a kwitnąć będzie napewno....- już jeden leciuteńko się rozchylił pączuszek...., będzie coś z jasnego koloru, biele/ zółcie, może zielenkawe....., zrobię fotkę jak tylko się rozkwitną, a czy TY swoje okrywasz jak w nocy mały mrozek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 27.03.2014 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 jak Twoja Magnolia teraz? możesz pyknąć fotkę?? chętnie chętnie zobaczę, bo ja swoją opatuliłam przed mrozami, bo u nas było -1, a ma być -4 po wekendzie, i absolutnie nie chę aby mi zmarzła, a kwitnąć będzie napewno....- już jeden leciuteńko się rozchylił pączuszek...., będzie coś z jasnego koloru, biele/ zółcie, może zielenkawe....., zrobię fotkę jak tylko się rozkwitną, a czy TY swoje okrywasz jak w nocy mały mrozek??? zrobię zdjęcie , ale pewnie dopiero w sobotę - w tygodniu późno wracam z pracy i nic nie będzie widać jeszcze nic wielkiego się się nie wydarzyło - żaden kwiat się nie pojawił nie przykrywam drzewka - i powiem szczerze że nawet w zimę nie było zasłonięte rośnie w zacisznym miejscu blisko ogrodzenia i innych drzew - i jak najwyraźniej to wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 29.03.2014 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 dzisiejszy wiosenny poranek : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 29.03.2014 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 29.03.2014 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 30.03.2014 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 powoli powstaje nowa rabata - rośliny maleńkie i jeszcze wiele brakuje , ale już jakiś tam zarys jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 30.03.2014 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 pampasówka - przezimowała i też znalazła swoje miejsce na rabacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 30.03.2014 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 (edytowane) wszystko rośnie i kwitnie - tylko trochę mało wody - więc pracują zraszacze Edytowane 30 Marca 2014 przez SKula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 30.03.2014 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 (edytowane) wczoraj też klony dostały solidne podpory i teraz wiatry im nie straszne Edytowane 30 Marca 2014 przez SKula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 30.03.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Cudnie u Ciebie w ogrodzie.Niestety nie widać zdjęć w dwóch ostatnich postach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 30.03.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 hey SKula, piękna wiosna u Ciebie, młoda rabatka wygląda obiecująco. U mnie magnolie też budzą się do życia. Czy ta na zdjęciu to Magnolia Susan? Też mam ją w swoim ogrodzie Pięknie też Ci wyrosły iglaki wzdłuż ogrodzenia za boczną ścianą domu. Przycinasz je dla pobudzenia wzrostu? (poza choinkami oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 30.03.2014 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Cudnie u Ciebie w ogrodzie. Niestety nie widać zdjęć w dwóch ostatnich postach. zupełnie nie wiem dlaczego tak się stało - ale już naprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 30.03.2014 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 hey SKula, piękna wiosna u Ciebie, młoda rabatka wygląda obiecująco. U mnie magnolie też budzą się do życia. Czy ta na zdjęciu to Magnolia Susan? Też mam ją w swoim ogrodzie Pięknie też Ci wyrosły iglaki wzdłuż ogrodzenia za boczną ścianą domu. Przycinasz je dla pobudzenia wzrostu? (poza choinkami oczywiście) co to za magnolia - zupełnie nie wiem ... iglaki nie są niczym stymulowane do wzrostu - ot po prostu dużo serducha dostają - nawet żadnego nawozu nigdy nie uświadczyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 30.03.2014 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 dacie wiarę? dzisiaj było pierwsze koszenie trawy ! uruchomienie kosiarki po zimie trochę zajęło czasu , ale koniec końców udało się a potem spacerkiem pierwszy raz w tym sezonie .... jak miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts