SKula 05.04.2014 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 dla Marioli pstryknąłem jeszcze takie zdjęcia : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 05.04.2014 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 a to jeszcze nie koniec sadzenie..... dziś muszę dokończyć dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 05.04.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 posłuchajcie , dzisiaj pojechałem do jednej z forumowych znajomych , korzystając z Jej zaproszenia - obiecała mi Ona kilka trawek ale to co u Niej zobaczyłem i co dostałem przerosło moje najśmielsze oczekiwania ! tylu prezentów nie przynosi nawet poczciwy Święty Mikołaj ! uwierzcie ,że ledwo zapakowałem to do samochodu ! cały bagażnik , poskładane siedzenia z tyłu i nawet na podłodze przed siedzeniem pasażera z przodu ...wszędzie stały donice i były popakowane trawy ! jeśli można by wręczyć Jej medal - to ja już lecę do grawera! a jeśli nie medal - to przynajmniej order złotego serducha ! To dobrze, że nie pojechałeś motocyklem! Musiałbyś przyczepkę kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 05.04.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 no to posadziłem : [ATTACH=CONFIG]253053[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]253054[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]253055[/ATTACH] szacun, wyszlo bardzo spoko uwazam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 05.04.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) oj SKula, ale piękne fotki dla mnie wrzuciłeś, no piękne oj będę Cię chwalić, mężczyźni tego potrzebują A prezenty - super, że też mnie takie Mikołajki nie spotykają A koleżanka Iwonka zasłużyła na pochwałę i żeby zaprzeczyć ostatnio ferowanej opinii, że każdy myśli tylko o sobie - bo z tym się nie zgadzam!!! to podzielenie się roślinkami jest najlepszym tego przykładem. Dla koleżanki Iwony http://kwiat.hi4.pl/img/cmok1.jpeg Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez mariola3108 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 06.04.2014 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 obiecałem Jej ,że jak u mnie rozrosną się trawy - to też podzielę się z następna osobą tak więc za rok czy tam ileś można liczyć na podobne prezenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 06.04.2014 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 wczoraj się dowiedziałem od Sołtysa ,że będą nam robić drogę z kostki tak więc czeka nas masa prac pod domem i oknami , ale potem będzie czyściutko będę pewnie musiał przesunąć posadzony ekran z roślin - a może już nie będzie tak potrzebny - bo nie będzie się tak kurzyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 07.04.2014 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 szacun, wyszlo bardzo spoko uwazam dzięki , mam nadzieję że wszystko się pięknie przyjmie i dopiero w pełnej krasie te miejsca będę się świetnie prezentowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 07.04.2014 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 oj SKula, ale piękne fotki dla mnie wrzuciłeś, no piękne oj będę Cię chwalić, mężczyźni tego potrzebują http://kwiat.hi4.pl/img/cmok1.jpeg pochwał potrzebuje każdy , kto wykonuje jakąś pracę czy dzieło a ogród jakimś dziełem jest nie powiesz mi ,że jak się Twoje dzieło - w sensie ogród, podoba się oglądającym - słysząc pochwały zbywasz je bez zauważenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 08.04.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 z Twojego zdjęcia wnioskuję, że masz magnolię susan, pąki wyglądają tak: http://www.drzewapolski.pl/Drzewa/Inne/Blog/MagnoliaSusanPakKwiatowy2.jpg a drzewko tak: http://garden.virtualindustry.org/wp-content/uploads/2008/10/susan_magnolia.jpg co do iglaczków warto je przycinać, zabieg ten daje nieprawdopodobne efekty zarówno w gęstnieniu i przyroście. Rośliny wyglądają jakby były na czymś pędzone. Przykład u mnie tuje wiosną 2011 r. http://oi60.tinypic.com/2cypah4.jpg to samo miejsce z tujami w sierpniu 2013 r. http://oi57.tinypic.com/2uro8c8.jpg Uważam, że taki wzrost i gęstość nie byłyby możliwe bez przycinania. Mam porównanie u sąsiada Witam się w tym pięknym ogrodzie Skula Widać, że bardzo dużo pracy wkładacie. Mariola przepiękna różnica w wielkości Twoich iglaków. Ja właśnie swoje przycięłam pierwszy raz tej wiosny (z 3 tyg temu). Twoje zdjęcia napawają mnie nadzieją, że za 2 lata podobnie będzie u mnie. A jakie to tuje? Smaragdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 09.04.2014 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 trochę kwiatów się u mnie pojawiło : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 11.04.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Mariola przepiękna różnica w wielkości Twoich iglaków. Ja właśnie swoje przycięłam pierwszy raz tej wiosny (z 3 tyg temu). Twoje zdjęcia napawają mnie nadzieją, że za 2 lata podobnie będzie u mnie. A jakie to tuje? Smaragdy?. Cześć Izulek Bardzo dobrze, że je przycielas odwdzięczą Ci sie pięknym wzrostem. U mnie na zdjęciach są tuje brabant, prawdę mówiąc kupowałam najtańsze, bo potrzebowałem ich 200 szt. Oczywiście szmaragdy są o wiele ładniejsze, maja piękny pokrój jednak są też zdecydowanie droższe, no i mają powolniejszy wzrost. W pierwszych latach po posadzeniu wystarczy przycinać je z góry. Jestem pewna, że za dwa lata ich nie poznasz koniecznie zrób im zdjęcie a sama nie będziesz mogła się nadziwić jak Twoja ręka je utuczy Sorki Skula za prywatę na Twoim osobistym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 12.04.2014 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 spoko , spoko zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 12.04.2014 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 jak ja lubię Wiosnę !właściwie mógłbym nie wychodzić z ogrodu jak nie ogrodowe zajęcia - to chociaż zdjęcie jakieś zrobić , ognisko rozpalić i ...pobyć tam jestem chory ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 12.04.2014 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 wszystko rozkwita i budzi się z zimowego letargu moje nowe klony : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 12.04.2014 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 trawki też ruszają , ale jeszcze nie wszystkie leniuchy są skłonne do wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 12.04.2014 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 no i kwitnące drzewka : śliwy i brzoskwinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 12.04.2014 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 mam też i inne kwiaty - tak , tak - a jednak ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 12.04.2014 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 a teraz - konkurs - "wytęż wzrok" : kogo tu mamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 12.04.2014 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 porządki , porządki , porządki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts