SKula 14.04.2014 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 no , Kochani - za tydzień święta i przygotowania ruszyły pełną parą dzisiaj przygotowywałem mięso na kiełbasy a więc było krojenie, krojenie i krojenie... zostało trochę zapeklowane i na 2-3 dni schowane do lodówki potem będzie jeszcze mielenie , nabijanie we flaki i ...wędzenie oby tylko nie padało no ale jeśli nawet to trudno - będzie ekstremalnie najwyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 14.04.2014 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 w tak zwanym międzyczasie - zrobiłem świąteczny wianek ot taka nowa tradycja tym razem z gałązek brzozowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 15.04.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 a teraz - konkurs - "wytęż wzrok" : kogo tu mamy? Widzę jaszczurkę Przygotowania do Wielkanocy pełną parą. Aż ślinka cieknie na myśl o wędzonych miesiwach.... mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 15.04.2014 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Widzę jaszczurkę Przygotowania do Wielkanocy pełną parą. Aż ślinka cieknie na myśl o wędzonych miesiwach.... mniam no brawo !! już myślałem że nikt tu nie zagląda tutaj jest lepiej widoczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 15.04.2014 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 a przygotowania - owszem bardzo to miły czas , chociaż pracowity idę zobaczyć do Ciebie czy jest coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 15.04.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Widzę jaszczurkę Przygotowania do Wielkanocy pełną parą. Aż ślinka cieknie na myśl o wędzonych miesiwach.... mniam Wędzona jaszczurka... hmmm... czy to aby legalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 15.04.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Lopesjus, tego to nie wiem, co tam Skula do wędzenia przeznaczył Piękny masz ogród i cudnego kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 15.04.2014 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 dzisiejsza chwila słońca.... maleńka dosłownie pomiędzy deszczami i gradem zieleniejące się w tle brzozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 15.04.2014 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 mój dereń kanadyjski wreszcie ruszył a już myślałem że trzeba będzie spisać go na straty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 15.04.2014 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 pękają też pąki na klonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 15.04.2014 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 mam pytanie : w zeszłym roku dostałem leszczynę myślicie że z nią wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 15.04.2014 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Wędzona jaszczurka... hmmm... czy to aby legalne? wiem , wiem ,że ten gad jest objęty ochroną ale spróbujcie to wytłumaczyć Robalowi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 15.04.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 mam pytanie : w zeszłym roku dostałem leszczynę myślicie że z nią wszystko ok? [ATTACH=CONFIG]254931[/ATTACH] Wygląd OK. Moja już rozwija liście, ale tydzień temu wyglądała tak samo. W tym roku pod tym świeżo posadzonym w zeszłym roku maluchu znalazłem dwa orzechy - jadalne po rozłupaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 16.04.2014 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 martwiła mnie jej "powolność" i słabe tempo rozwoju ale jak mówisz że z nią ok - to cierpliwie poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 16.04.2014 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 przerzucając stare zdjęcia znalazłem takie z 2011 roku ... jak to się zmieniło było : jest: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 16.04.2014 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 i drugie miejsce było : jest: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 16.04.2014 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 i jakie wnioski ? dla wszystkich zaczynających przygodę z ogrodem : cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 16.04.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 i jakie wnioski ? dla wszystkich zaczynających przygodę z ogrodem : cierpliwości Cierpliwość poparta chwilami tytanicznym wysiłkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 17.04.2014 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 no ! słońce nareszcie dzisiaj wędzenie więc dobrze się składa po wczorajszych przygotowaniach - dzisiaj rozgrzewam wędzarnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 17.04.2014 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 ufffff......długi dzień na dworze ... wędzenie to miła , ale długotrwała zabawa zacząłem rano od przygotowań - łupanie drewna , rozpalanie w wędzarni , suszenia na wietrze i słońcu kiełbas przygotowane miejsce pracy rozpalanie i suszenie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts