SKula 03.05.2014 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 jeszcze trochę i drewutnia zniknie za roślinami - jeszcze trochę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 03.05.2014 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 na koniec dnia jednak wyszło słońce nie do wiary ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 03.05.2014 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 moja hodowla "buksów" - muszę im znaleźć miejsce może gdzieś na rabatach przy klonach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 04.05.2014 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 dzisiaj wyprawa na małe zakupy ale jakże oczekiwane wreszcie został zakupiony wymarzony mariken - szczepiony i znalazł swoje miejsce na zimowej rabacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 04.05.2014 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 w ogóle to zimowa zaczyna żyć swoim rytmem i pięknieje każdego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 04.05.2014 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Pięknie u Ciebie!Już nie mogę się doczekać, żeby mój ogród projektować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 04.05.2014 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Pięknie u Ciebie! Już nie mogę się doczekać, żeby mój ogród projektować. dawno nie widziany Gość nie dalej jak dzisiaj zaglądałem do Twoich wątków - a tam nic nowego mam nadzieję że pracy posuwają się do przodu i to milczenie wynika z nawału innych prac a co do ogrodu - to nawet się nie obejrzysz jak będziesz planować - nawet teraz możesz to śmiało już robić a powiem że i pewne rzeczy powinnaś :0 np wyprowadzenie wody czy prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 04.05.2014 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Pięknie u Ciebie! Już nie mogę się doczekać, żeby mój ogród projektować. dawno nie widziany Gość nie dalej jak dzisiaj zaglądałem do Twoich wątków - a tam nic nowego mam nadzieję że pracy posuwają się do przodu i to milczenie wynika z nawału innych prac a co do ogrodu - to nawet się nie obejrzysz jak będziesz planować - nawet teraz możesz to śmiało już robić a powiem że i pewne rzeczy powinnaś np wyprowadzenie wody czy prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 05.05.2014 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 wyszedłem z domu i co zastałem ? piękny poranek - naprawdę p i ę k n y ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 05.05.2014 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 aż się naprawdę chce iść na wagary a swoją drogą to pogoda jest nieźle bezczelna ! ledwo skończył się weekend a tutaj co ?? ja już całkiem ześwirowałem sadzę rośliny już poza ogrodem - przed płotem i po drugiej stronie drogi - o koszeniu nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 05.05.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 dawno nie widziany Gość nie dalej jak dzisiaj zaglądałem do Twoich wątków - a tam nic nowego mam nadzieję że pracy posuwają się do przodu i to milczenie wynika z nawału innych prac a co do ogrodu - to nawet się nie obejrzysz jak będziesz planować - nawet teraz możesz to śmiało już robić a powiem że i pewne rzeczy powinnaś :0 np wyprowadzenie wody czy prądu Zaglądam do Ciebie często, ale piszę od czasu do czasu. Tak jak mówisz, nawał prac i materiałów jest teraz ogromny. Szykujemy się do przed ostatniego dużego skoku - wykończeniówki. Szukamy materiałów (ekipa już zaklepana). Woda i prąd na ogród już wyprowadzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 05.05.2014 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 super! - nie miej mi za złe tych mądralińskich porad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 05.05.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Oczywiście, że nie mam za złe. Co więcej, bardzo chętnie każdą poradę przyjmę. Mamy teraz tyle na głowie, że boimy się iż coś małego, a istotnego, może nam umknąć. Dlatego nie krępuj się i mów, pisz, jak jeszcze coś na myśl przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 07.05.2014 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 w południe zaczynam spotkania i będąc jeszcze w domu nie mogłem sobie podarować by wyjść do ogrodu i poszukać kolorów chociaż poranek zupełnie do tego nie nastrajał i nie rozpieszczał słońcem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 07.05.2014 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 07.05.2014 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 07.05.2014 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrewhoopoe 08.05.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 SKula a jak przezimowałeś swoje bukszpany w donicach? Zastanawiałeś się chyba czy chowac , nie chować, przykrywać? Co zdecydowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 08.05.2014 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 SKula a jak przezimowałeś swoje bukszpany w donicach? Zastanawiałeś się chyba czy chowac , nie chować, przykrywać? Co zdecydowałeś? miałem drewnianą skrzynię do której nasypałem na dno liści dębowych - suchych wstawiłem do skrzyni donice obłożyłem je styropianem i zasypałem liśćmi od góry zasłoniłem skrzynię folią tak że wystawały tylko główki bukszpanów i stały na dworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 11.05.2014 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 w ogrodzie pojawili się nowi lokatorzy : nazywają się Floksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts