SKula 21.05.2014 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 nigdy nie aspirowałem do roli eksperta czy doradcy - bo nie mam do tego żadnych uprawnień ani w tym kierunku wykształcenia - chociaż jak ktoś przeczytał ten wątek to i takie pomysły się tu znalazły nie po to by doradzać innym czy zajmować się projektowaniem , ale w celu zgłębiania wiedzy o czymś co interesuje i inspiruje do pracy - takie nowe hobby cieszę się że pokazując nasz ogród i etapy jak powstaje ( i daleka jeszcze przed nim i nami droga ) mogłem kogoś zainspirować podsunąć pomysł czy pokazać - nie jak to zrobić - bo ja też się wielu rzeczy uczę i robię błędy , ale pokazać właśnie jak to zrobiłem czy zrobiliśmy pokazując te rzeczy , wiem że czasem zabrałem fachowcom kilku klientów , ale dałem możliwość zrobienia czegoś samemu - a to najbardziej smakuje:) pokazałem ,że wiele rzeczy jest w "zasięgu" zwykłego śmiertelnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 22.05.2014 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 I właśnie to doceniamy. Że pokazałeś, iż są to proste i wykonalne rzeczy. Nie trzeba brać ekip do wszystkiego. Wystarczy poczytać, poszukać, trochę chęci, ciut zapału i jest. Jeśli zdarza się, popełnić błąd - trudno, to się poprawia. Nie myli się tylko ten, co nic nie robi Trzymam kciuki za dalsze cele i postanowienia. I mam taką cichą nadzieję na Twoją pomoc, jak już dojdę do etapu ogrodu. Na razie walczę z dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 23.05.2014 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Kto pamięta gdzie było o tym podlewaniu? Czytałam wątek, ale podlewanie interesuje mnie dopiero teraz . ps. Ja też kibicuję i zczytuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 23.05.2014 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Kto pamięta gdzie było o tym podlewaniu? Czytałam wątek, ale podlewanie interesuje mnie dopiero teraz . ps. Ja też kibicuję i zczytuję ja nie pamiętam ... ja nie czytam ja tylko piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 23.05.2014 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 I mam taką cichą nadzieję na Twoją pomoc, jak już dojdę do etapu ogrodu. Na razie walczę z dachem ależ z największą przyjemnością - w miarę oczywiście moich możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 23.05.2014 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 a o nawadnianiu było gdzieś na początku - ale i potem kilka razy gdzieś się temat pojawiał łącznie z obliczeniami itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 26.05.2014 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 no u mnie już po "ulewie" mogło popadać bardziej - ale jedyny plusik że powietrze całkiem inne koreanka szaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 26.05.2014 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 a i warzywkowy zakątek podlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 26.05.2014 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 owoce też nie chcą zostać w tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 26.05.2014 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 nasz rh kwitnie jednym kwiatem , ale jednak ! pierwszy raz nawożenie i Topsin mu pomógł jak nie wiem co ! i ma mnóstwo młodych przyrostów - też pierwszy raz a wokół niego też amatorzy kwaśniej gleby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 26.05.2014 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 zimowa rabata też się fajnie rozwija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 28.05.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 nasz rh kwitnie jednym kwiatem , ale jednak ! pierwszy raz nawożenie i Topsin mu pomógł jak nie wiem co ! i ma mnóstwo młodych przyrostów - też pierwszy raz Jednym, ale za to jakim! Cudny. Pamiętasz jaka to odmiana? Po ostatniej wizycie w ogrodzie botanicznym zachorowałam na azalie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 30.05.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 [skula- daj prosze na priv swoj adres e-mailowy, chetnie podeślę Ci wkońcu zdjecia moich magnoli, - możesz je przenieść do swojego Linka, lub zachować dla siebie, znowu zapomnaialam jak sie wkleja, a nie chce mi się studiować obsługi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 03.06.2014 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 a tym czasem wyrwaliśmy się na kilka dni nad morze było bosko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 03.06.2014 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 a po powrocie wszystko tak porosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 03.06.2014 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 lawenda kwitnie drugi raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 04.06.2014 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 ja dzisiaj korzystając z wolnego i burzy trochę pomajsterkowałem sobie w warsztacie i w efekcie tego powstało takie oto dzieło domostwo dla owadów : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 04.06.2014 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 04.06.2014 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 zachęcam wszystkich do podobnej "zabawy" materiały każdy ma w domu i w okolicy po budowie zawsze znajdzie się kawałek deski , a szyszki , patyki czy trawy można przynieść ze spaceru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 04.06.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 owadów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts