SKula 05.07.2014 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 aż wierzyć się nie chce że tutaj tak wszystko rośnie dobrze że się zdecydowałem na wkopanie krawężników - teraz zupełnie ich nie widać - ale zapobiegają skutecznie rozłażeniu się roślin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 05.07.2014 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 05.07.2014 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 05.07.2014 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 05.07.2014 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 05.07.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Ogród piękny. Napisz proszę jakie krawężniki zastosowałeś?Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 06.07.2014 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Ogród piękny. Napisz proszę jakie krawężniki zastosowałeś? Pozdrawiam, nie ma się tu czym chwalić potrzebowałem oddzielić trawnik od bardzo ekspansywnie rosnących roślin , które posadziłem aby zarosły siatkę - winobluszcze i bluszcz hedera bo o nich mówię szaleńczo rozrastają się u mnie i bez takiej ziemnej a właściwie betonowej zapory wyłaziłyby na trawnik postanowiłem w tym miejscy wykorzystać betonowe krawężniki produkowane do budowy obrzeży dla kostki brukowej najtańsze , ale niezbyt wyszukane rozwiązanie jeden - metrowej długości kosztuje ok 10zł ja liczyłem że rośliny go zakryją i będzie niewidoczny - i to akurat się na szczęście sprawdziło -większość krawężnika jest w ziemi , a wystaje może z 10 cm - może nawet mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 07.07.2014 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Śliczny ten Twój ginkgo . Szczepiony prawda? Ja niedawno kupiłam sobie nieszczepiony ale póki co chyba aklimatyzuje się bo lekko przyżółkł. Na szczęście młode listki odrastają już żywą zielenią. Piękny ogród. Patrząc na pierwsze zdjęcia niezła różnica. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 07.07.2014 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Śliczny ten Twój ginkgo . Szczepiony prawda? . tak szczepiony - rośnie w bardzo zacisznym i osłoniętym miejscu tak wyglądał po kupieniu : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 07.07.2014 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 posłuchajcie u mnie dzisiaj padał deszcz , a właściwie to lało ale tak jak nigdy jeszcze dotąd dziwna , gwałtowna ulewa do popołudnia był nieziemski upał i ostre słońce potem przyszła burza i ogromna ulewa nie wiem ile spadło wody na m2 , ale jak zaraz zobaczycie było jej bardzo dużo po deszczu natychmiast wyszło słońce i świeci sobie dalej teraz woda opada i prawie jej już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 07.07.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 [quote=SKula; [ATTACH=CONFIG]268881[/ATTACH] czy to ostnica ? i jaka jak z zimowaniem? pozdrawiam PS i nieoczekiwanie i basen masz w ogrodzie:lol2: post 2802 ostatnie zdjęcie.... cos nie wyszło z cytowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 07.07.2014 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 czy to ostnica ? i jaka jak z zimowaniem? tak , to Ostnica (Stipa L.) generalnie nie jest to roślina wytrzymała i bardzo często przemarza egzemplarze które mam tą zimę wytrzymały i dostałem na wiosnę duże kępy raczej nie będę ich wykopywał i sam zobaczę szkoda mi było trawy pampasowej i tą wykopałem i przesadziłem do donicy zimę spędziła 2 m pod ziemią przy pompie , praktycznie bez światła i wody i rośnie w tym roku pięknie mam nadzieję że zakwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 08.07.2014 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 ciekawa perspektywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 08.07.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Użyłeś szerokokątnego obiektywu? Czy kleiłeś zdjęcia? Ładnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 09.07.2014 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Użyłeś szerokokątnego obiektywu? Czy kleiłeś zdjęcia? Ładnie wyszło ani to , ani to teraz telefony mają taka opcję - robieni zdjęć w perspektywie - żaden ze mnie artysta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 09.07.2014 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 a to na dowód szukałam w okolicy "kawałka" wody i znalazłem nie jest to jakieś szaleństwo , ale już zawsze coś Google i motocykl dobrze współpracowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 09.07.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Super zdjęcia. Piękna maszyna Ja też mam niebieską, ale aktualnie w warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 09.07.2014 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Super zdjęcia. Piękna maszyna Ja też mam niebieską, ale aktualnie w warsztacie a jak tam Twoje , o przepraszam , Wasze postępy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 10.07.2014 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Jedna z łazienek powoli zaczyna pokazywać płytki Część pokoi ma już po jednej warstwie kolorów, a poza tym dłubanina z przełącznikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 11.07.2014 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Jedna z łazienek powoli zaczyna pokazywać płytki Część pokoi ma już po jednej warstwie kolorów, a poza tym dłubanina z przełącznikami. przełączniki ...kosztowne drobiazgi ile ich jest ...ten tylko się dowie , kto je kupował i montował później się ich nie dostrzega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts