SKula 16.11.2014 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 no i poprzesadzane - w samą porę bo się dzisiaj dowiedziałem ,że pozwolenie na budowę drogi już jest wydane i jeśli pogoda pozwoli to jeszcze w tym roku maja się zacząć prace tak więc zdążyłem szkoda tylko że nie ma lokalnie jakiś wiadomości a trzeba samemu wszystkiego się dowiadywać.. dwa dni pracy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 22.11.2014 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 jak tam u Was z pogodą ? czytałem ,że już gdzieniegdzie zima i śniegi spadły u mnie jesień w pełni i dziś grabienie liści ....pewnie już ostatnie , przycinanie krzewów , zabezpieczanie na zimę donic z roślinami mam nadzieję że śnieżyce nie wyrządzą Wam szkód pokażcie swoją zimę - jak już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
namira 22.11.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Witam,od jakiegoś czasu podczytuję ten wątek ale dopiero dziś dorzucam swoje trzy grosze - u mnie jesień w pełni,ostatnie grabienie liści już za mną,roślinki podsypane ale jeszcze róże nie opatulone,temperatura ciągle na plusie,podobno ma być znów łagodna zima (mieszkam w zachodniej Polsce),z przyjemnością czytam to co pisze Skula i podziwiam ,Skula ,prawdziwy pasjonat z ciebie,dziękuję że jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 23.11.2014 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Witam,od jakiegoś czasu podczytuję ten wątek ale dopiero dziś dorzucam swoje trzy grosze - u mnie jesień w pełni,ostatnie grabienie liści już za mną,roślinki podsypane ale jeszcze róże nie opatulone,temperatura ciągle na plusie,podobno ma być znów łagodna zima (mieszkam w zachodniej Polsce),z przyjemnością czytam to co pisze Skula i podziwiam ,Skula ,prawdziwy pasjonat z ciebie,dziękuję że jesteś. witam serdecznie Ciebie i zapraszam do częstszego wpadania i zabierania głosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 23.11.2014 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 a na przekór zimie i tym , którzy już ją mają kilka dzisiejszych zdjęć Zaborowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 23.11.2014 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 24.11.2014 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 dzisiaj też piękny i słoneczny dzień zachęcający do spacerów - a tu .. niespodzianka... wychodząc dziś z domu miałem spotkanie z naturą... dosłownie 20 m od domu , po drugiej stronie ulicy stał sobie ....Pan Łoś ogromny i majestatyczny , niesamowity , ogromny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 24.11.2014 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 i początki plantacji hedery : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mała_Li 24.11.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Z ciekawostek to w tym roku wiele roślin powtórzyło kwitnienie - np. magnolie, fiołki, dobrze że jeszcze przymrozków nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
namira 25.11.2014 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Z ciekawostek to w tym roku wiele roślin powtórzyło kwitnienie - np. magnolie, fiołki, dobrze że jeszcze przymrozków nie było u mnie zakwitł ubiorek wiecznie zielony i chryzantema w donicy cała w kwiatach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 25.11.2014 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 no i dzisiaj w Zaborowie poprószyło śnieżkiem delikatnie i z deszczem , ale jednak pierwszy raz jest szaro-buro , pochmurno i aż się nie chce z domu wychodzić ale i tak jesień była w tym roku strasznie łaskawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 25.11.2014 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 i tak jak piszecie roślinki korzystały z pogody jak tylko mogły - u mnie kwitnienie powtórzyła lawenda i floksy ale jak wiecie ja nie mam wielu kwitnących roślin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 25.11.2014 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 ponieważ mam dosyć poważny problem ze ślimakami w ogrodzie - taki bezmuszlowy gatunek - obślizgus pospolity:) sądzę że nie jestem odosobniony w tej nierównej walce polecam do przeczytania poniższy artykuł : http://www.ho.haslo.pl/article.php?id=1202 a może ktoś z Was podzieli się swoimi metodami zwalczania obślizgłych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 30.11.2014 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 no i przyszła zima i mróz zawitał jak tam, zdążyliście uporać się ze wszystkim w waszych ogrodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 30.11.2014 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 ja z uwagi na nie sprzyjającą porę roku zająłem się projektowaniem wnętrza ostatniego pokoju na początku był jak zwykle plan : jak to zwykle bywa pojawiły się kłopoty z dopasowaniem mebli do istniejącego wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 30.11.2014 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 ale po małych zmianach miejsc udało się niektóre z nich już są zamówione i kupione:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 01.12.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Ładne, stylowe wnętrze wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 12.12.2014 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 światło marne i stąd słabiutko widać przytulność tego maleńkiego pokoju brakuje jeszcze trzech rzeczy - konsoli lub sekretarzyka lub małego biurka, skrzyni i małego stolika kawowego pokój nazywamy "zimowy" bo jest przytulny i cieplutki - znajduje się pomiędzy kominkiem a kotłownią , no i od ogrodu też jest umiejscowiony w samym rogu i zaciszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 12.12.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 19.12.2014 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 jak tam przygotowania do Świąt ?? u mnie wszystko idzie pełną parą i zgodnie z planem piekę mięcha rozpoczynam wędzenie szynek boczków polędwic i baleronów a potem czas na wędzenie ryb a i Rycha trzeba zawieźć do fryzjera żeby gości nie straszył na Wigilii a sporo ludzi będzie u nas wczoraj zrobiłem już Wigilijną kapustę z grzybami i musiałem ją zamrozić bo by do świąt nie doczekała w kolejce czekają chleby do pieczenia - ale to już po weekendzie i ostateczne sprzątanie domu jeszcze czekają na mnie ozdoby świąteczne .... może w poniedziałek jakoś się wyrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts