SKula 19.12.2014 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 a z ogrodowych ciekawostek .... wyrosły mi zimowe" grzyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 19.12.2014 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 jak tam przygotowania do Świąt ?? u mnie wszystko idzie pełną parą i zgodnie z planem piekę mięcha rozpoczynam wędzenie szynek boczków polędwic i baleronów a potem czas na wędzenie ryb a i Rycha trzeba zawieźć do fryzjera żeby gości nie straszył na Wigilii a sporo ludzi będzie u nas wczoraj zrobiłem już Wigilijną kapustę z grzybami i musiałem ją zamrozić bo by do świąt nie doczekała w kolejce czekają chleby do pieczenia - ale to już po weekendzie i ostateczne sprzątanie domu jeszcze czekają na mnie ozdoby świąteczne .... może w poniedziałek jakoś się wyrobię twoja żona to ma dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 19.12.2014 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 twoja żona to ma dobrze... po pierwsze ja to strasznie lubię a po drugie - Ona ciężko i długo pracuje ja tylko po 8 godzin i mam więcej czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 21.12.2014 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 dla Wszystkich odwiedzających - tak czytających jak i piszących : Pełnych radości Świąt Bożego Narodzenia , Niezapomnianej Wigilii i pomyślności w Nowym Roku życzy Skula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 25.12.2014 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 tyle było krzątaniny , przedświątecznych przygotowań i wreszcie nadszedł ten magiczny wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 25.12.2014 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 a dzisiaj ..? s m a c z n e g o ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gips 29.12.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Kto ma etat bez urlopu, ten nie ma szynek z komina Jakim drewnem wędzisz, taki ładny kolor. Czy wędzarnia jest aranżacją ogrodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 30.12.2014 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 w tym roku wędziłem mieszanką drzew owocowych - śliwą , jabłoń i mieszanką drzew liściastych olcha- grab a wędzarnia jest częścią ogrodowego wgłębnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitan 30.12.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 no no no... wędzarnia wygląda super. Można skopiować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 30.12.2014 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 no no no... wędzarnia wygląda super. Można skopiować? mam dokładne plany i fotorelację z prac jakby ktoś był zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 30.12.2014 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 A jakie ty masz ładne schody... Pokaz całe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 31.12.2014 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 A jakie ty masz ładne schody... Pokaz całe tutaj jest trochę zdjęć : http://forum.muratordom.pl/blog.php?162566 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitan 31.12.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 ja a raczej mój mąż bardzo zainteresowany poproszę jeśli to nie kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 31.12.2014 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 ja a raczej mój mąż bardzo zainteresowany poproszę jeśli to nie kłopot gdzieś w tej okolicy są zdjęcia i trochę opisu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?193244-Aran%C5%BCacja-ogrodu/page38 jakieś wymiary tez mam - tylko muszę poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitan 31.12.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 nieźle, sam ją planowałeś, projektowałeś? Bo o wykonanie nie pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 31.12.2014 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 nieźle, sam ją planowałeś, projektowałeś? Bo o wykonanie nie pytam założenia oczywiście znalazłem w necie - bo laik ze mnie wędzarniczy był ale potem zaplanowałem sobie kształt i wielkość do miejsca no i potrzeb jeśli mogę coś doradzić to bezwzględnie nie zapomnijcie o rurze z szybrem - to nieoceniona możliwość regulacji temperatury wędzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 31.12.2014 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 a wykonanie....to było moje pierwsze w życiu murowanie i mam nadzieję że będziecie wyrozumiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitan 31.12.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 dopóki nie spróbuję wyrobów... a tak serio, skoro pierwsze to ryzyko było, ze nie będzie poprawnie działać. Po produkcji jednak widać, ze działa jak trzeba. GRATULACJE! My dopiero raczkujemy w tematach około-grodniczo-domowych. Otwierają się przed nami możliwości, np takie jak własne zdrowe mięsko. Człowiek się uczy całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 31.12.2014 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 fajne jest to że odkrywa się w sobie dotąd nie znane pokłady umiejętności i można realizować wszelki pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 31.12.2014 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 3 0 0 0 wpis koniec Starego Roku i początek Nowego a więc najserdeczniejsze życzenia dla wszystkich zwariowanych ogrodników spełniana marzeń i realizowania najwspanialszych ogrodów wszystkiego dobrego !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts