SKula 28.02.2015 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 jutro u mnie 9 stopni i a więc może się uda ruszyć z wyznaczeniem nowej rabaty nazwijmy ją roboczo "południową" będzie się znajdowała wzdłuż całej ściany domu i w założeniach ma to być delikatny półokrąg rozpoczynający się od tarasu i kończący w narożu domu tutaj widać ją po prawej stronie domu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 01.03.2015 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 przygotowania i planowanie w toku na razie tylko w głowie i takie "łażenie" wokół tego miejsca.. wszystko miałoby się zacząć od tego miejsca przed tarasem plan jest taki żeby posadzić tutaj cisy kolumnowe , które będą strzyżone i formowane w zielony ekran to długotrwały proces wymagający cierpliwości lub ....kasy - jak będzie jej sporo to kupi się już wysokie cisy i tylko uformuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 01.03.2015 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 01.03.2015 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 (edytowane) to przypomnę południowa strona bo nie wszystkie rośliny lubią ten kierunek gleba pod wymagające rośliny będzie wymieniona z wodą nie ma problemu - jest system nawadniający Edytowane 1 Marca 2015 przez SKula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 02.03.2015 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 ruszyły wreszcie prace na naszej ulicy : kładą światłowód - do internetu - dotychczas jest radiowy - ale śmiga aż miło i do TV i telefonu i zaraz zaczynają robić nam ulicę i chodnik ile to kostki pójdzie:) gmina korzysta ,że dwie ulice dalej jest przedszkole i Unie dopłaca , a więc robią - a co ! ja tam się cieszę bo będą progi zwalniające na ulicy i skończą się szaleństwa , a i czyściej będzie , bez błota jak mokro i kurzu jak sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 05.03.2015 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 a tak w ogóle to się dzisiaj nazasuwałem tak jak wcześniej pisałem będą u nas robić drogę i przed całym tym bałaganem pojawiła się firma , która kładła światłowody do internetu i tv kopali rowy , kładli kable, wkopywali studzienki , ubijali, jeździli traktorkiem i spychaczem... obraz księżycowy dosłownie pojawił się przed domem i nie mogąc ścierpieć tego postanowiłem trochę robotnikom pomóc i ze 3 godziny równałem to co oni beztrosko po sobie pozostawili i to tak skutecznie że moja kochana po powrocie z pracy stwierdziła że bardzo , ale to bardzo ładnie panowie po sobie pozostawili .... zatkało mnie ... hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 08.03.2015 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 ufffff...........posłuchajcie , dzisiaj ruszyliśmy od rana w poszukiwaniu ciemiernikówLM w Piasecznie i nie tylko ten , Obi w Al.Krakowskiej ...i nic....albo były i już nie ma albo w ogóle nie było mijane po drodze różne szkółki niby otwarte już , ale wybór żaden , a o ciemiernikach nawet nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 08.03.2015 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 aż tu nagle jak nie wrzasnąłem na całe gardło - aż moja kochana powiedziała że mało zawału nie dostała z wrażenia jest ! wielki bilbord przy ulicy - "Polecamy ciemierniki" dacie wiarę? i proszę : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 08.03.2015 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 trzymajcie się mocno - żeby nie pospadać ze stołków jak zobaczycie cenę > cena jest zaporowa , szalona, nie uzasadniona i tylko dla wariatów .... dlatego kupiliśmy tylko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 08.03.2015 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 jednakowoż - dla zainteresowanych służę na privie adresem - a nawet skanem wizytówki szkółki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 09.03.2015 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 powstaje powoli rabata południowa na razie tylko plany , rysunki i wytyczanie jej kształtu jeszcze ścierają się koncepcje i wybory roślin ale myślę że pomału wszystko będzie się układało w jedną fajną całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 09.03.2015 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 a tak w ogóle to wiosna już na całego szkółki ruszają , zapraszają na zakupy tylko planować i sadzić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 10.03.2015 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 pierwsze pąki : pierwsze liście: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 10.03.2015 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 pierwsze zioła : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 13.03.2015 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 wrzosy i wrzośce - przezimowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 13.03.2015 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 13.03.2015 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 wydobyłem też z ukrycia pampasówkę poszukam jej miejsca i po skróceniu posadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 13.03.2015 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 włączyłem też do sprawdzenia pompkę źródełka i powiem szczerze że byłem pewien obaw bo zapomniałem jej wyjąć na zimę z pojemnika pod ziemią ale dała radę ! po wyczyszczeniu pięknie działa -- czyli miałem farta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 15.03.2015 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 a jednak ! zmienia się pomysł i koncepcja zmieniamy kształt rabaty południowej - na trochę większy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 16.03.2015 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Jaki plan na południowa rabate? Pampasówka wysoka u Ciebie rośnie? Same pytania na poczatek tygodnia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts