SKula 11.06.2015 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 11.06.2015 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vincenzo 19.06.2015 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Witaj, Jestem pod wrażeniem Twojego ogrodu! Jest przepiękny! Przeczytałam cały wątek. Pozwoliłam sobie wiele informacji zapisać w swoich notatkach na przyszłość. Co najważniejsze, zainspirowałeś mnie do samodzielnego założenia ogrodu. To jest możliwe i może sie udać, i nie trzeba wszystkiego robić od razu, ale etapami. Super wątek i bardzo za niego dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 19.06.2015 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Witaj, Jestem pod wrażeniem Twojego ogrodu! Jest przepiękny! Przeczytałam cały wątek. Pozwoliłam sobie wiele informacji zapisać w swoich notatkach na przyszłość. Co najważniejsze, zainspirowałeś mnie do samodzielnego założenia ogrodu. To jest możliwe i może sie udać, i nie trzeba wszystkiego robić od razu, ale etapami. Super wątek i bardzo za niego dziękuję! witam serdecznie i ja i bardzo dziękuje za miłe słowa cieszę się , że mój ogród może być ciekawą inspiracją a to pisanie dobrą radą szkoda tylko,że to miejsce przestało żyć tak jak kiedyś i stało się blogiem ale Twoja obecność pokazuje że jednak ktoś zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 22.07.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Pewnie, że zaglądamy. Tylko brak nam słów na opisywanie jak u Ciebie pięknie i zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 26.07.2015 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Pewnie, że zaglądamy. Tylko brak nam słów na opisywanie jak u Ciebie pięknie i zielono a ja mam wrażenie że miejsce to zamarło zupełnie i zatraciło swój dawny charakter nie żyje i nie tętni swoim życiem i obecnością świetnych ludzi a przemieniło się w suchy poradnik a szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 27.07.2015 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Suchy to na pewno nie. Raczej piękny i zielony. To że poradnik to nic złego. Tworzysz bardzo piękne i przemyślane formy. NIe chcemy przeszkadzać. Wspieramy i po cichu kibicujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 27.07.2015 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 [ATTACH=CONFIG]318217[/ATTACH] troszkę może nie ogrodowo - czym masz wykończony taras i łukowate schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 27.07.2015 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Też zaglądam i podziwiam, coś podpatrzę, zmobilizuję się do nasadzeń w moim ogrodzie. U Ciebie jak w bombonierce, wszystko starannie, gustownie wypielęgnowane i zaprojektowane. Widać że praca w tym ogrodzie daje Ci dużo satysfakcji i zadowolenie, ufert super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 29.07.2015 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 troszkę może nie ogrodowo - czym masz wykończony taras i łukowate schody? cóż.... schody nie są jeszcze wykończone niczym .... zbieramy się strasznie powoli do koncepcji wykończenia .... ale już wiemy że albo cienki kamień albo jakieś płytki wchodzą tylko w grę ( nikt wcześniej nie pomyślał o zachowaniu odpowiednich wysokości względem drzwi ...) porada do wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 29.07.2015 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Też zaglądam i podziwiam, coś podpatrzę, zmobilizuję się do nasadzeń w moim ogrodzie. U Ciebie jak w bombonierce, wszystko starannie, gustownie wypielęgnowane i zaprojektowane. Widać że praca w tym ogrodzie daje Ci dużo satysfakcji i zadowolenie, ufert super:) zapraszam serdecznie nie tylko do oglądania , ale tez do wymiany pomysłów więcej na zdjęć pod linkiem w podpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.07.2015 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 a z ogrodowiska cię przegonili? Brakowało kul z bukszpanu i żurawek, więc nie miałeś odwiedzin? Osłoń sobie basen wysokimi trawami ozdobnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 29.07.2015 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Elfir niezły żarcik:eek:ja nie mam kul z żurawkami a jakoś na odwiedziny nie narzekam. ps. potrafisz czasem skomplementować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 29.07.2015 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 tu nie o odwiedziny chodzi nie jesteśmy tutaj po to by nabijać licznik nie ten wiek i nie ten poziom tu chodzi o atmosferę i przyjemność z rozmowy a na O choć i ja nie mam żurawek nie narzekam na tzw ruch i w ogóle co to za kłótnie u mnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 29.07.2015 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Osłoń sobie basen wysokimi trawami ozdobnymi myślałem o zasłonięciu basenu , ale traktuję go jako formę przejściową docelowo będzie w tym miejscu większy basen wkopany w grunt , otoczony drewnianym podestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.07.2015 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 malkul - skąd ta zgryźliwość?Zażartowałam sobie ze Skula, bo skarży się na brak atencji, a przecież ma wątek na stricte ogrodowym forum i tam ludzie się udzielają. To forum ma inny charakter - bardziej poradnikowy, pomocowy, skupiony na rozwiązywaniu konkretnych problemów niż blogowy czy społecznościowy. Dlatego nie komplementuję, tylko doradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.07.2015 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 myślałem o zasłonięciu basenu , ale traktuję go jako formę przejściową docelowo będzie w tym miejscu większy basen wkopany w grunt , otoczony drewnianym podestem Właśnie dlatego radzę trawy - szybki efekt i materiał mozna dostać niedrogo - a że masz je już w ogrodzie, starczy podzielić kępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 29.07.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Elfir nie wiem w sumei jakoś tak mnie ruszyło. Skula zadnych kłótni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.07.2015 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 cieszę się, bo naprawdę nie miałam niczego złego na myśli. Ale z tym komplementowaniem masz rację - nie umiem być tak spontanicznie miła. To dar. Mam kuzynkę, dla której komplementowanie wszystkich i wszystkiego wokoło wychodzi jakoś tak naturalnie. A ja muszę czuć się powalona na kolana, żeby pochwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 29.07.2015 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Właśnie dlatego radzę trawy - szybki efekt i materiał mozna dostać niedrogo - a że masz je już w ogrodzie, starczy podzielić kępy. Elfir, ale ja na zimę , a właściwie jesienią już sprzątam basen i pozostałaby po nim pamiątka w formie kręgu traw... kiedyś myślałem o jakimś płotku z wikliny i dopiero jakieś rośliny, które zasłoniłyby rzucającą się w oczy biel konstrukcji , ale teraz krystalizuje się pomysł z większym basenem , też okrągłym , ale wkopanym w ziemię - cały miałby być otoczony podestem i dopiero na końcu obsadzony roślinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts