SKula 29.07.2015 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 wykończenie wgłębnika: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 29.07.2015 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 kilka letnich widoczków: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 29.07.2015 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 30.07.2015 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Ciekawy pomysł z tymi trawami dookoła basenu.Ten wkopany basen to chcesz murowany (wybetonowany) i obłożony płytkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 30.07.2015 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 (edytowane) basen chcemy gotowy i przystosowany do wkopania są takie bodajże stalowe i wyłożone folią to spore przedsięwzięcie logistyczne i wymagające nieco pracy ale bardzo nam się spodobała forma spędzania czasu w basenie - zważywszy na występujące koszmarne upały coś takiego miałoby być : http://allegro.pl/show_item.php?item=5530646732 Edytowane 30 Lipca 2015 przez SKula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 30.07.2015 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Bardzo ciekawe rozwiązanie.My też mamy basen. Póki co jest on na konstrukcji. Ja tam za samym basenem nie bardzo przepadam, ale przyznam, że schowanie go w roślinności było super pomysłem. Tylko na zimę tak jak pisałeś. Zostanie koło z roślinami na obrzeżach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
namira 30.07.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Mam od miesiąca taki basen o którym pisze SKula, (kupiony na allegro),sprawuje się bardzo dobrze,mamy koparkę więc mąż sam wykopał wielką dziurę w ziemi,trochę było z tym roboty ale pomógł nam szwagier i sąsiad wpadł zaciekawiony co się dzieje,ja też nie jestem wielką zwolenniczką basenu ale mąż cieszy się jak dziecko,w upalne dni,faktycznie daje ochłodę,tylko wokół basenu teren nieogarnięty,podest drewniany fajna sprawa,ale chyba na razie posieję trawę a potem się zobaczy,może faktycznie drewno..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 31.07.2015 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Mam od miesiąca taki basen o którym pisze SKula, (kupiony na allegro),sprawuje się bardzo dobrze,mamy koparkę więc mąż sam wykopał wielką dziurę w ziemi,trochę było z tym roboty ale pomógł nam szwagier i sąsiad wpadł zaciekawiony co się dzieje,ja też nie jestem wielką zwolenniczką basenu ale mąż cieszy się jak dziecko,w upalne dni,faktycznie daje ochłodę,tylko wokół basenu teren nieogarnięty,podest drewniany fajna sprawa,ale chyba na razie posieję trawę a potem się zobaczy,może faktycznie drewno..... a masz może jakieś zdjęcia z realizacji prac i obecnego stanu? byłbym wdzięczny tez za opis wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 31.07.2015 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Bardzo ciekawe rozwiązanie. My też mamy basen. Póki co jest on na konstrukcji. Ja tam za samym basenem nie bardzo przepadam, ale przyznam, że schowanie go w roślinności było super pomysłem. Tylko na zimę tak jak pisałeś. Zostanie koło z roślinami na obrzeżach. no właśnie jest to problem z pustym miejscem po basenie dlatego idealnym rozwiązaniem będzie basen "stacjonarny" nie jest on dużo większy , ale wykończony czy to kamiennym czy drewnianym podestem i dopiero wtedy otoczony rolinami będzie stanowić piękny element ogrodu jeśli jeszcze do tego damy jakieś nastrojowe oświetlenie to już będzie prawdziwa bajka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vincenzo 20.08.2015 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Hej, Sądząc po czasie ostatniego wpisu u ciebie tez sezon urlopowy? Mam pytnie, jaką zasadą sie kierujesz tworząc rabatę, jeśli chodzi o gęstość nasadzeń? Z gory dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 20.08.2015 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 witajcie po przerwie urlopowej piękna pogoda dopisała , słońce i upał to wszystko dobre na urlopie gorzej dla pozostawionego ogrodu dobrze że system nawadniający się spisuje i strat nie ma żadnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 20.08.2015 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Hej, Sądząc po czasie ostatniego wpisu u ciebie tez sezon urlopowy? Mam pytnie, jaką zasadą sie kierujesz tworząc rabatę, jeśli chodzi o gęstość nasadzeń? Z gory dziękuję za pomoc. wszystkie rośliny rosną do określonych i zbadanych rozmiarów w necie można znaleźć ich wymiary docelowe i tymi się kieruję chociaż muszę przyznać że nie jestem wolny od powszechnej wady przy sadzeniu małych roślin tzn sadzeniu ich za gęsto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 20.08.2015 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 wykańczając wgłębnik postanowiłem obok niego postawić mini drewutnię teraz drewno do ogniska i wędzarni będzie pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.08.2015 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 chyba wypaliło ci trawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 21.08.2015 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 nie , nie wypaliło - to tak drzewa ssały wodę korzeniami tam jest cień raczej - a nie słońce sosny i brzozy tak zachłannie piły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 29.08.2015 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 kilka dzisiejszych ujęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 29.08.2015 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 29.08.2015 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 29.08.2015 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Susza nie dotknęła Twojego ogrodu, jest soczyście zielony. Jaka odmiana winogrona na zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 01.09.2015 04:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Susza nie dotknęła Twojego ogrodu, jest soczyście zielony. Jaka odmiana winogrona na zdjęciu? system nawadniania bardzo pomaga w podlewaniu i gorąco polecam wszystkim takie rozwiązanie w Waszych ogrodach a winogrono to prawdopodobnie odmiana Peage 5-10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts