SKula 27.03.2012 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 27.03.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 i jeszcze jeden wątek ważny dla ogrodu : ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 27.03.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 27.03.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 28.03.2012 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 pierwsze derenie przyjechały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 28.03.2012 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 dziś korzystając z pogody , od jutra wraca zimno , ma padać nawet śnieg - co to ma być??? a więc dziś ... kończyłem system nawadniania został mi do założenia jeszcze tylko jeden zraszacz , czujnik deszczu i sterownik tak więc jestem już na samym końcu projektu dziś rozkładałem ostatnią sekcję i linię kroplującą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 28.03.2012 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 i jeszcze linia kroplująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 28.03.2012 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 i jeszcze kilka wiosennych - no prawie wiosennych ujęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 29.03.2012 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 pierwszy raz zamówiłem rośliny w sklepie internetowym - z pewnymi obawami bo po pierwsze kupuje się kota w worku, a po drugi to delikatny towar - tym bardziej że to barwinek a nie potężne tuje dziś przyjechał kurier - dwa dni po zamówieniu a więc błyskawicznie - wszystko było SUPER 40 sadzonek , pięknie zabezpieczonych dotarło nie mam najmniejszych zarzutów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kondoria 29.03.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Zaglądam tu od początku i kibicuję Uwielbiam takie fotostory z tworzenia ogrodu ! Powodzenia i pisz dużo i często. Zapowiada się świetnie. A pochwalisz się gdzie wysyłkowo kupiłeś take ładne sadzonki barwinka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 29.03.2012 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Zaglądam tu od początku i kibicuję A pochwalisz się gdzie wysyłkowo kupiłeś take ładne sadzonki barwinka ? dzięki za doping:) chętnie wstawię linka do sklepu http://allegro.pl/barwinek-pospolity-zamiast-trawnika-komplet-40-szt-i2208009364.html jeszcze wiele pracy i wiele projektów do zrealizowania a więc wiele wpisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 30.03.2012 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 właśnie zamawiam derenia rozłogowego - tylko jest pewien szkopuł - jak wyczytałem rośnie on w glebie bagnistej, torfowej i mocno wilgotnej - jak często trzeba go podlewać i czy dół w którym ma rosnąć można wypełnić torfem - przynajmniej w pewnej części pomieszać z obecną glebą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 30.03.2012 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 a to moje zamówione sadzonki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 31.03.2012 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 pogoda jaka jest każdy widzi, ale to wcale nie znaczy że przestajemy planować i realizować projekt "ogród":) dziś kupiłem trochę drewna i jutro pod dachem rozpocznę działania stolarskie na początku skrzynia na zioła dziś szybki projekt - jutro wykonanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 31.03.2012 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 bardziej realna propozycja : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 01.04.2012 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 właśnie wróciłem z działeczki chociaż dziś nie bardzo było ciepło to realizowany projekt dał się wykonać w domu skrzynia na warzywa i zioła to 3 m2 ( 1,5 x 1,5 ) oraz trzy poziomy wg wcześniej wykonanego projektu dziś po kilku godzinach powstała na razie surowa realizacja jeszcze malowanie, zabezpieczenie folią od środka ustawienie w miejscu docelowym i wypełnienie ziemią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 01.04.2012 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 korzystając jeszcze że w "salonie" zagnieździła się stolarnia dopieszczałem drewniane elementy wędzarni im też już pozostało czekać na pomalowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 01.04.2012 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 a obok czeka już na wkopanie , wymurowanie i pomalowania folią w płynie , zbiornik wodny i kaskada na razie bardzo surowa , ale kształt już swój ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 01.04.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Witam,czy oczko wodne z betonu komórkowego nie jest ryzykownym rozwiązaniem?To znaczy, czy beton nie naciągnie wodą od zewnątrz i nie zmurszeje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kondoria 01.04.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Świetne skrzynie na zioła.I zastanów się nad tym zbiornikiem z betonu, sama folia w płynie nie wystarczy, chyba, że jeszcze wyłożysz folią do oczek. A nie łatwiej dać gotowy pojemnik , taki np. jaki można kupić w markecie budowlanym na zaprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts