SKula 03.04.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 04.04.2012 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Cześć, widziałem wcześniejsze wpisy z projektami, teraz widzę częściową realizację. Jestem bardzo ciekaw efektu końcowego. Przyznaj się, skąd taki pomysł. Zostaję u Ciebie bo robisz samemu nawadnianie, a ten temat będzie mi za chwilę bliski. Pozdrawiam i życzę samych postępów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 04.04.2012 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Cześć, widziałem wcześniejsze wpisy z projektami, teraz widzę częściową realizację. Jestem bardzo ciekaw efektu końcowego. Przyznaj się, skąd taki pomysł. Zostaję u Ciebie bo robisz samemu nawadnianie, a ten temat będzie mi za chwilę bliski. Pozdrawiam i życzę samych postępów. pomysł hm...wydaję mi się że powstał tutaj podczas gorących rozmów z Dorotą i Elfirem powoli się krystalizuje i układa z elementów ...a jest ich sporo wędzarnia - już sam pojedynczy projekt to wyzwanie będzie z czarnego klinkieru samo miejsce na ognisko wykończone balami , podświetlenie, kaskada wodna , "donice" na zioła... a nawadnianie.. tak sam go projektowałem i wykonałem i pozostało mi tylko podłączenie czujnika deszczu i sterownika a tak wszystko działa wspaniale i jestem z tego przedsięwzięcia bardzo zadowolony naprawdę nie ma porównania z "tradycyjnym" podlewaniem i nie wierzcie firmom które chcą bajońskich sum za system podpadłem niektórym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 04.04.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 dziś nie byłem zbyt długo na działce i posadziłem derenie - biały i rozłogowy , bo wczoraj kurier przywiózł no i wkopałem jedno obrzeże przy brzozie wsadziłem też tam kilka barwinków - mam nadzieję że zarosną tą donicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 05.04.2012 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Zazdroszczę Twoich prac ogrodowych. Ja swoją przygodę dopiero zaczynam, teraz robię ogrodzenie, następnie szykuję się na wyłożenie kostki (w zakresie brukarzy). Jak tylko uporam się z tymi dwoma tematami, to chcę realizować projekt. Nawodnienie, pewnie poza podłączeniem do instalacji spróbuję wykonać sam. Jeszcze mało wiem, ale zaczynam podglądać sprawdzone rozwiązania. Do podlewania chciałem wykorzystać wodę z mojej bańki z deszczówką (3 tyś l) i z sieci. Niestety troszkę daleko to mam od siebie, więc czeka mnie burza mózgu i później kopanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 05.04.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 dziś przyjechała pierwsza partia drewna i pierwsze przymiarki i cięcie już za nami:) zamówione też już cegły na wędzarnię teraz tylko trzeba zamówić bale na obrzeża i podłogę wgłębnika i...to wszystko poskładać kawał roboty naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 05.04.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 posadziłem też barwinka i mam nadzieję że się pięknie rozrośnie pod brzozą nie sypałem ziemi na korzenie żeby nie zakłócić jej naturalnego środowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vorsi 06.04.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Trochę się zasiedziałem przy tym programie;) Ciekawy ten projekt Jakiego programu używasz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 06.04.2012 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Ciekawy ten projekt Jakiego programu używasz ??? chodzi Ci o program w którym robię projekty? to SketchUp 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 07.04.2012 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Zdrowych i szczęśliwych Świąt oraz realizacji wszelkich , nawet szalonych pomysłów ogrodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 07.04.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Odpoczywaj na święta, żeby zaraz po nich ze zdwojoną silą ruszyć z realizacją projektu Wszystkiego Dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 07.04.2012 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 a tak świątecznie - z humorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 09.04.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 nie wiem czy już to kiedyś wrzucałem , ale znalazłem takie stare fotki miejsca, które teraz ewoluuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 12.04.2012 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 i po świętach ostro dziś popracowałem w ogrodzie ale tyle jest projektów do zrealizowania , że czasem nie wiem już w co ręce włożyć dziś czekałem na cegły , ale nie dojechały i z nudów zająłem się skręcaniem mebli do altany - trzeba je tylko pomalować , ale tu już nie moja domena;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 12.04.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 potem zrobiłem szalunek pod wędzarnię i przygotowałem go pod wylewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 12.04.2012 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 następnie wykopałem rów pod obrzeże trawnika i skrzyni przy brzozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 12.04.2012 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 i jeszcze kilka mniej znaczących elementów zasianie trawnika za domem , żeby nie rosły chwasty podsypanie nawozem już rosnącej trawki regulacja zraszaczy ( muszę się zabrać za podłączenie programatora !!! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 13.04.2012 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 a już myślałem, że dziś odpocznę a tu... Pan Kurier dzwonił ,że przywozi cegły trzeba jechać poukładać nie będzie teraz wymówki - trzeba się brać za murowanie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 14.04.2012 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 a cegiełki przyjechały takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 14.04.2012 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 pojawiły się jeszcze dwa drzewka - jedno żony , drugie moje wiem , wiem - bez planu zupełnie ale mam nadzieję że mi wybaczycie wierzba mandżurska: i jodła koreańska w okolicach zielnika : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts