mWilQ 19.04.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 ... a karmnik ? to wytwór pracy własnej, krytej strzechą, i w zimę sikorki są szczęśliwe:) poproszę o zdjęcie ze zbliżeniem... też się zbieram, żeby coś zrobić, ale nie mam jeszcze drzew :/ kłaść strzechy nie umiem, ale z deseczkami sobie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 19.04.2012 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 poproszę o zdjęcie ze zbliżeniem... też się zbieram, żeby coś zrobić, ale nie mam jeszcze drzew :/ kłaść strzechy nie umiem, ale z deseczkami sobie poradzę ok , przy najbliższej okazji zrobię zbliżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 21.04.2012 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 dziś po południu przyjeżdżają Panowie przymierzyć się do wiercenia studni zdecydowaliśmy się jednak na alternatywę do wodociągu i własne ujęcie wody to trochę tak jak z ogrzewaniem domu zawsze trzeba mieć przynajmniej dwa źródła ciepła a po drugie to będzie dużo taniej wychodziła ta woda a szczególnie podlewanie ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 22.04.2012 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 uff ...co za dzień najpierw wędrówka po sklepach , potem spotkanie z projektantem kuchni i na koniec ogród dziś pociąłem wreszcie do końca bale - po pierwsze że już długo czekały , a po drugie bo były poskładane na wjeździe a we wtorek ma przyjechać ekipa do wiercenia studni w końcu się na nią zdecydowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 22.04.2012 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 w przyszłym tygodniu zamawiam bale na dno wgłębnika - potem tylko układanie i montowanie obrzeży z dziś pociętych bali zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 22.04.2012 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 poproszę o zdjęcie ze zbliżeniem... też się zbieram, żeby coś zrobić, ale nie mam jeszcze drzew :/ kłaść strzechy nie umiem, ale z deseczkami sobie poradzę dziś spełniam Twoją prośbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 22.04.2012 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 dziś już nie było czasu, ale jutro jak moje Kochanie będzie "gaworzyć" z projektantem ja wyciągam kosiarkę trawa już tak wyrosła ,że czas na 1 wiosenne koszenie ! zobaczcie jaki ma obłędny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.k 22.04.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Witam Pana.Cóż za postępy:)A karmnik zacny, jednak widzę, że nie był szorowany po zimie. W karmniku trzeba sprzątać, bo inaczej ptaki mogą się pochorować (są nawet specjalne płyny odkażające do karmników..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 23.04.2012 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 @SKula dzięki za zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 23.04.2012 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Witam Pana. Cóż za postępy:) A karmnik zacny, jednak widzę, że nie był szorowany po zimie. W karmniku trzeba sprzątać, bo inaczej ptaki mogą się pochorować (są nawet specjalne płyny odkażające do karmników..) Witam Panią Dziękuję za uznanie - bo mnie się wydaje że nie wielkie postępy w ogrodzie a karmnik posprzątam - obiecuję Pani pewnie silnie"zarobiona" zawodowo bo rzadko Pani się pojawia tym bardziej miło Panią gościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 23.04.2012 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 @SKula dzięki za zdjęcia trochę to trwało , ale wczoraj wreszcie się udało ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 23.04.2012 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 nie wiem czy wyciągnę dziś kosiarkę , bo u nas 12 godzin , nawet nie padało, ale lało to samo w sobotę tylko że jeszcze do tego grad opad był tak intensywny ze na ulicy nie było widać krawężników , tylko jedną taflę wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 23.04.2012 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 ale co jest najważniejsze ? woda nie stoi w wykopie wgłębnika:) więc budowanie studni chłonnej sobie daruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 23.04.2012 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 miałem już zamawiać bale, ale w ostatniej chwili przegrały z wierceniem studniza chwilę będzie zaczynał swoje prace hydraulik i musi rozprowadzić swoje rurki od wodociągu i właśnie wierconej studni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 23.04.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 miałem już zamawiać bale, ale w ostatniej chwili przegrały z wierceniem studni za chwilę będzie zaczynał swoje prace hydraulik i musi rozprowadzić swoje rurki od wodociągu i właśnie wierconej studni I jaki plan? Studnia, pompka, doprowadzenie wody do instalacji nawadniania? Daleko masz studnię od sieci i skrzynki z osprzętem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 23.04.2012 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 I jaki plan? Studnia, pompka, doprowadzenie wody do instalacji nawadniania? Daleko masz studnię od sieci i skrzynki z osprzętem? studnia głębinowa z pompą - chcę by była jak najbliżej domu i jak uda się to zrealizować to będzie w bezpośredniej bliskości skrzynki z zaworami potem trzeba będzie dobrać odpowiednią pompę , bo chcę by bez problemu obsłużyła system nawadniania i również dom a więc odpowiednia ciśnienie i wydajność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 23.04.2012 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 jutro po wizycie studniarzy będę wiedział więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 23.04.2012 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 dziś po wizycie architekta wiele ustaleń , wiele planów i fantazji a w ogrodzie pierwsze koszenie! ledwo zdążyłem przed deszczem no po prostu optymalny moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 23.04.2012 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 i jeszcze dwa wiosenne zdjęcia dla wszystkich:) moje świeżo posadzone barwinki już się pięknie odwzajemniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 24.04.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 dziś wdrapałem się na balkon i zrobiłem trzecie zdjęcie do kolekcji i porównań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts