SKula 30.04.2012 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 jak wykonać badanie , jak pobierać próbki znajdzisz gdzieś na początku tego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 30.04.2012 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 są wieści z frontu....robót odwiert natrafił na wodę na 15 metrach teraz tylko kręgi , pokrywa i studnia gotowa mamy własną wodę ! fajnie uniezależnić się od wodociągu:) trzeba tylko będzie zrobić badania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 30.04.2012 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 jeszcze 2 godzinki i pojadę zobaczyć jak to wszystko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 30.04.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 jeszcze 2 godzinki i pojadę zobaczyć jak to wszystko wygląda To teraz nawadniać będziesz z uśmiechem na twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 30.04.2012 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 To teraz nawadniać będziesz z uśmiechem na twarzy jeszcze chwila ....muszę dobrać sobie odpowiednią pompę ale wody nie będę już żałował na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 30.04.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 i już po wierceniu .... woda jest krajobraz jak po bitwie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 30.04.2012 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 ale Panowie sprawili się super po wszystkim już wyglądało tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 30.04.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 zostały jeszcze kręgi do wkopania , właz i pompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 01.05.2012 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 wczoraj jeszcze przywiozłem trochę roślin z balkonu - rosły w skrzyniach ale upały dały im się we znaki , więc postanowiłem je wsadzić do gruntu tym bardziej że będą one tam podlewane teraz to wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 01.05.2012 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 przywiozłem też zupełnie nową roślinkę klon palmowy - czeka jeszcze na akceptację i posadzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 01.05.2012 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 a moje Kochanie , wczoraj skończyło malować meble ogrodowe - właściwie altankowe jeszcze trzeba poszyć zasłony do altany i już , już powoli nabiera właściwego kształtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 01.05.2012 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 a dziś zakwitła magnolia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 01.05.2012 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 i derenie pięknie się przyjęły rosną jak na drożdżach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 02.05.2012 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 posłuchajcie.. w zeszłym roku mieliśmy kilka gatunków traw ozdobnych , pięknie się przyjęły i rosły do jesieni, po zimie wyglądały tak : Elfir poradziła mi żeby ściąć uschnięte części roślin na wysokości gruntu tak też uczyniłem i do tej pory nic nie odbiło z korzenia czy czas na wykopanie ich i zastąpienie nowymi? czy jest szansa że teraz posadzone przetrwają zimę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 02.05.2012 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Elfir - jeszcze jedno pytanie do Ciebie chciałbym ożywić tą zieloną kompozycję czymś kontrastowym - klon już się pojawił a chciałbym jeszcze coś innego myślałem o TAWULE JAPOŃSKIEJ Goldenflame co myślisz o tych żółtych "krzaczkach" pomiędzy zielenią jeśli tak to jak to widzisz a jeśli nie to dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.05.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Niektóre trawy wypuszczają liście dopiero w maju. Co to za trawa? Wydaje mi się, że rabata jest za wąska na tawulę (ona ma min 50 cm średnicy). Może posiej szałwię? Jest wszędobylska, tania i bez żalu mozna się jej pozbyć jak krzewy się rozrosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 02.05.2012 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 trawy były przeróżne - kilka gatunków i aż dziwne że żadna się nie budzi podobnie z winogronem posadzonym na rogach altany może tam jest jakaś żyła? albo przewiało w zimie? a tawuły nie można regulować przez cięcie? dzięki że wpadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 02.05.2012 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 jeśli można je ciąć to nic przyjemniejszego:) tylko jak to widzisz taką kompozycję kolorów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.05.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Cięta regularnie tawuła nie zakwitnie, bo tworzy kwiaty na wierzchołkach pędów. Na zdjęciu widzę różne odcienie zieleni, więc kolor możesz dać dowolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 02.05.2012 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 czy pozbawienie jej kwitnięcia wpłynie niekorzystnie na jej kondycję?może wystarczy ją przycinać dwa razy w roku : wiosną i jesienią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts