Elfir 02.05.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Nie ma sensu ciąć jesienią, bo przecież nie zdązy urosnąc do wiosny Wybierz małe odmiany np. "Little Princess". Nie musi kwitnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 02.05.2012 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Nie ma sensu ciąć jesienią, bo przecież nie zdązy urosnąc do wiosny Wybierz małe odmiany np. "Little Princess". Nie musi kwitnąć. o takiej właśnie myślałem - dokładnie dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 02.05.2012 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 http://rosliny.wymarzonyogrod.pl/baza-roslin/krzewy-lisciaste/tawula-japonska-lisppbr-golden-princess,6_468/ tutaj jest dużo wiadomości na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 02.05.2012 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 o taki kolorek mi chodzi kto rozpozna roślinki w lewym dolnym rogu zdjęcia? bordowa i zielona barwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 02.05.2012 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 tu z klonem palmowym też fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 03.05.2012 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 własnie zamawiam pragnię syberyjską i tawułę japońską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 03.05.2012 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 dziś była taka pogoda ,że nie dało się nic wielkiego porobić - skwar i duchota zapowiadali burzę , ale jakoś do tej pory nic:( tak więc zabawiłem się w stolarzo - elektryka i oprawiłem jedną lampę najazdową w balu będzie to podświetlenie schodów we wgłębniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 03.05.2012 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 było trochę "dłubania" bo lampka ma dużą puszkę - 12 cm średnicy i prawie 15 cm długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.05.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 to czerwone to może być dąbrówka rozłogowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 04.05.2012 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 to czerwone to może być dąbrówka rozłogowa przyglądałem się jej i przyglądałem... i jakoś mi nie bardzo pasuje no ale ja się nie wiele znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 04.05.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 przyglądałem się jej i przyglądałem... i jakoś mi nie bardzo pasuje no ale ja się nie wiele znam tez sie przyjrzałam ) moja dąbrówka: http://images42.fotosik.pl/331/d59dd69349c45512m.jpg gratuluje postępów ogrodniczych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 04.05.2012 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 tez sie przyjrzałam ) gratuluje postępów ogrodniczych! dziękuję za uznanie - tym bardziej cenne, że trafiłem tu do Was zupełnie zielony ale za to pełen zapału i chęci mnie się ciągle wydaje że nie za wiele się u mnie w ogrodzie dzieje i powoli to wszystko idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 04.05.2012 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 i jednak to dąbrówka? hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 04.05.2012 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 a jutro przyjeżdża projektant od kostki brukowej ciekawe jakie rozwiązania zaproponuje podjazd , wejście i wokół domu , może jakiej studzienki chłonne dla rynien , przynajmniej na razie dopóki będzie użytkowane szambo, bo potem właśnie do niego skieruję całą deszczówkę woda jest cenna przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 04.05.2012 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 a dziś .... projektant od kuchni i pani projektantka od łazienek ... dobrze ,że moja Kochana nad tym wszystkim panuje:) no i wszechobecny Excel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 05.05.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 ostatni dzwonek przed startem wszelkich pracw poniedziałek rusza dach - to już potwierdzone:)a potem już cała lawinamam nadzieję ,że uda się wszystko przeprowadzić bez większych zniszczeń w ogrodziepozostawiony jest dosyć duży pas ziemi wokół domu niezagospodarowany , bez nasadzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 05.05.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 dziś wieczorem kosiłem trawkę - pięknie i szubko rośnieale komary !!! o matko !!u Was też już nastąpiła inwazja? bo u nas wieczorem normalnie masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 05.05.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 jurto jadę wylać płytę pod wędzarnię mam nadzieję że wystarczy mi materiału a to rozwinięty paczek z poprzednich zdjęć : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 05.05.2012 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 ktoś mnie prosił o zdjęcia żywopłotu - tylko już nie pamiętam czy tu czy w innym poście mój wiąz ma ok 50 cm wysokości i pięknie się zagęszcza muszę poszukać jakiś informacji kiedy trzeba go przyciąć czy jeszcze teraz , czy już jesienią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 05.05.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 dziś wieczorem kosiłem trawkę - pięknie i szubko rośnie ale komary !!! o matko !! u Was też już nastąpiła inwazja? bo u nas wieczorem normalnie masakra Postępy u Ciebie szybsze, niż moje możliwości podglądania i czytania. Fajnie, że o wszystkim piszesz U nas chwilowo prace ziemne poszły na drugi plan i zaczęliśmy intensywnie malować deski na ogrodzenie. W godzinach wieczornych z komarami mamy udrękę. Ok 2h nie dają żyć, a później idą spać. Widziałem na parapetach żółty nalot, wydaje mi się, że taki sam pojawiał się w okolicach kałuż we Wrocławiu jak było pryskanie z nieba środkami na komary. Mogę się mylić, ale to było moje pierwsze skojarzenie. Może to coś pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts