SKula 05.05.2012 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 . Może to coś pomoże. my mamy dom 300 metrów od Puszczy więc komarków sporo , ale są tylko przez jakiś czas i tylko wieczorem z daleka od większej cywilizacji - tylko domy jednorodzinne , a więc na opryski raczej nie możemy liczyć ale coś za coś a co do pisania ... czasem wydaje mi się że piszę wyłącznie w kosmos , ale już któryś raz z kolei przekonuję się że zagląda tu wiele osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 06.05.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Tak jak piszesz, osób podglądających jest pewnie sporo. Sam na innych forach nie udzielam się, a tylko podglądam. U Ciebie szykują się ciekawe zmiany w ogrodzie, dodatkowo zainwestowałeś w systemy, które wielu interesują, a na które nie stać ludzi po wybudowaniu domu, a Ty pokazujesz, że można to zrobić samemu wiele oszczędzając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 06.05.2012 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 dziś podejrzałem prognozę pogody i zapowiadają burze no kurcze ! pojechałem z samego rana bo zaplanowałem wylanie płyty pod wędzarnię ledwo , ledwo zdążyłem wylałem i zapakowałem ją pod folię żeby burza jej nie zniszczyła tylko zapomniałem zrobić zdjęcia:) już zapakowana: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 06.05.2012 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 ciekawy byłem czy posadzone jesienią wiciokrzewy - przywiezione z drugiej leśnej działki przyjmą się tam rosną dziko i wściekle w warunkach zacienionych w sosnowym lesie obsadziłem nimi siatkę od sąsiadów i ... sami zobaczcie widziałem te roślinki w sklepach ogrodniczych , ale tyle ile ja ich przywiozłem i posadziłem kosztowałyby niezłą sumkę fajnie że się przyjęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 06.05.2012 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 a teraz jeszcze raz pochwalę się tym razem z drugiej strony domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 06.05.2012 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 bo tą stronę to wszyscy już znacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 06.05.2012 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 jutro mają zaczynać dach sprawdzę pogodę i 5 stopni o 9 rano no po prostu wymarzona:) ale wtorek , środa...już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.05.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 wiązów nie tnie się wiosną. Najwcześniej w czerwcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.05.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 roslina na płocie to winobluszcz a nie wiciokrzew. Winobluszcz rośnie jak chwast nawet na złych glebach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 06.05.2012 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Elfir , a ja się tak ucieszyłem z sukcesu Ty to potrafisz człowieka postawić do pionu ale oczywiście dzięki za sprostowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 06.05.2012 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 o ! a za informację dotyczącą wiązu dzięki wielkie - miałem szukać w necie , a tu proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 06.05.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 to być może ostatnie takie zdjęcia - w tej formie długo czekaliśmy na tą chwilę tym bardziej jest ona radosna:) już jutro 9.00 dekarze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 07.05.2012 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 no i dziś prognoza jak nigdy się sprawdziła Panowie stawili się jednak dzielnie o wyznaczonej godzinie co tylko dobrze o nich świadczy , bo mogli jedynie zadzwonić " leje- nie jedziemy " przyjechali , rozejrzeli się i od jutro ostro ruszają jak powiedzieli - pracują po 12 godzin dziennie a jutro maja zamówione więc nadrobią ten dzisiejszy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 07.05.2012 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 dziś leje , więc pozwoliłem sobie na pewne wariacje na temat kostki brukowej i inne spojrzenia na ogród mniej kanciate - przynajmniej od frontu ... nie wiem czy tak będzie , ale jak się eksperymentuje - to się nie przekona ! co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 07.05.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 no nie doczekałem się opinii i odpowiedzi ale dam Wam jeszcze szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 07.05.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 (edytowane) no nie doczekałem się opinii i odpowiedzi ale dam Wam jeszcze szansę ale które to kostka??! to fioletowe, w kropki... ? a wejście do domu? dla mnie rysunek niejasny (no, ale ja nie "techniczna" jestem ) pokaż jeszcze jaką kostkę wybrałeś? chyba to w krateczkę..... ale to na pewno ciąg komunikacyjny? Wygląda jakby nie dochodziła kostka do schodów Edytowane 7 Maja 2012 przez ave! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 08.05.2012 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 może rzeczywiście za dużo tu kolorów;)postaram się w innym programie to obrobić ale dzisiaj dach !! piękne słońce i panowie już pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 08.05.2012 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 po pracy szybko do projektanta a potem na budowę zobaczyć co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 08.05.2012 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 bałagan w koło domu aż boli:) ale za to !! nowe szaty Cesarza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 08.05.2012 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 zdjąłem jeszcze dziś zabezpieczenie wylewki - ładnie wyszła i gotowe wszystko by zacząć murować wędzarnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts