SKula 12.05.2012 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Skula chłopie , rozwalasz mnie na łopatki!!! Idziesz jak burza ale jak to na łopatki? czy tempo prac jest naprawdę jakieś niesamowite? zobaczylibyście tempo gdybym tam mieszkał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 13.05.2012 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 dziś padało i nie bardzo można było rozstawić się z narzędziami tylko mała przymiarka była i drobne zakupy - rura z szybrem 200 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 13.05.2012 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 a i jadąc do siebie wpadłem na chwilę do sklepu z roślinkami i od dawna szukana irga na pniu tam stała;) dokupiłem jeszcze cis , bo zmarniał kiedyś kupiony .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 13.05.2012 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 ta strona rabaty jest już prawie kompletna po zakończeniu prac z domem zajmiemy się drugą stroną w naszym zamyśle jest zrobienie podniesionej ścieżki biegnącej pośród roślin prawa strona - ta od płotu już pięknie się zagęszcza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 13.05.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Murowany grill i wędzarnia to moje marzenie i pewnie kiedyś też zrobię u siebie przymiarkę Odległość u Ciebie od wędzarni do płotu niewielka... śliniących się sąsiadów będziesz musiał ściągać z ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 13.05.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 za tym płotem, a właściwie siatką jest wolna działka pusta i dziko zarośnięta gdyby ziemia nie była taka droga to pokusilibyśmy się na nią tak , więc tylko dzikie koty będą wabione zapachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 15.05.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 dziko zarośnięta , ale jakie tworzy tło !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 15.05.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 a z drugiej strony dach.... rośnie w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 17.05.2012 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 wiem, wiem odbiegam od tematu ogrodów i macie zupełną rację że nie jest to odpowiednie miejsce na opowieści o domu ale jesteśmy teraz w takim momencie że zupełnie inne prace nas pochłaniają jeśli już przekroczyłem Waszą cierpliwość - powiedzcie a poszukam bardziej odpowiedniego miejsca a tymczasem... leje deszcz i prace na dachu zwolniły ale między deszczem udało się skosić trawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 17.05.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 słuchajcie...trawa obłędna, rośliny sadzone w zeszłym roku, na wiosnę teraz ekspansywnie rosną za rok jak już zamieszkamy - a właściwie zamieszkać mamy przed Gwiazdką, ale na przyszłą wiosnę będą już naprawdę duże i dorodnemyślę, że to był naprawdę bardzo dobry pomysł by je zasadzić nie czekając na wykończenie domuwiadomo , że nie można robić tego w bezpośredniej bliskości domu , ale już kawałek dalej tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 17.05.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 szkoda, że nie zrobiłem zdjęć ale musicie mi wybaczyć - tyle się dziś działo oglądanie wstawionych okien dachowychspotkanie z wykonawcą tynków, ociepleń , wylewekspotkanie z wykonawcą okien i drzwi zewnętrznych ufff w sobotę postaram się nadrobić , ale spotykamy się z hydraulikiem i panem od rekuperacji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 17.05.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 i kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 18.05.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Etapów masz teraz przed sobą sporo, aż dziw, że ogarniasz jeszcze ogród, a już na pewno pełen szacunek za to co robisz i za to, że dzielisz się tym na forum. Daleko masz do domku? Bo mam wrażenie, że trzeba mieszkać po drugiej stronie ulicy, żeby mieć na to wszystko czas. Jak jeździłem z Wrocławia do siebie na wioskę, to głównie czas traciłem na trasie. Wczoraj wyszedłem walczyć z kolejnym rowem - najtrudniejszym, bo kopanym w tłuczniu (już rozjeżdżonym). Zdobyłem kilka pkt doświadczenia w posługiwaniu się kilofem Dzisiaj kontynuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 22.05.2012 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 ufff weekend pracowity jak cholera - przeprowadzka ze sprzedanego mieszkania do wynajętego trwała 3 dni ale już się uporaliśmy i kaska na dom jest !! nie wspomnę już o tymczasowych spotkaniach z ekipami od.... wszystkiego ale wczoraj znalazłem siłę by skosić trawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 22.05.2012 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Daleko masz do domku? Bo mam wrażenie, że trzeba mieszkać po drugiej stronie ulicy, żeby mieć na to wszystko czas. Jak jeździłem z Wrocławia do siebie na wioskę, to głównie czas traciłem na trasie. dom budujemy 15 minut drogi od miejsca gdzie obecnie mieszkamy , ale to już jest wieś w otulinie Puszczy Kampinowskiej do samej puszczy mamy 400 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 22.05.2012 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 rośliny dostają teraz głównie wodę i przelotne spojrzenie:) bo większość czasu pochłaniają nam ekipy i projekty np łazienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 22.05.2012 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 i tej większej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 22.05.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 wiem ,że zupełnie odbiegłem od tematu , ale mam nadzieję że mi wybaczycie to faux pas... ale jeśli nie to pójdę sobie w inne miejsce...... więc jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marius37 22.05.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 oj zostań - tak fajnie się czyta a twój entuzjazm wręcz zaraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 23.05.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Zaraża, albo zawstydza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts