SKula 02.06.2012 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 a dziś.... daliśmy radę ! i nawet nie długo to trwało jak się zapełnił ! 5 m3 bałaganu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 02.06.2012 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 a tu już posprzątane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 03.06.2012 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 dziś przyszła kolej na drewno pięknie szło ale nie da się wszystkiego zrobić na raz więc troszeczkę zostało na następny raz układanie i cięcie to żmudne zajęcie czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 03.06.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 skoro mowa o drewnie - to i podłoga już wybrana:) dąb olejowany Panila Rustic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 04.06.2012 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 dziś kończy elektryk wykonali naprawdę kawal pracy i te zwoje przewodów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 07.06.2012 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 dziś wreszcie popracowałem w ogrodzie koszenie trawnika. przycinanie żywopłotu , koszenie przed grodzeniem dziś też nawoziłem trawnik - zgodnie z zaleceniami miało padać , ale to zraszacze popracowały dziś zrobiłem kilka fotek otoczenia działki pięknie , zielono i dziko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 07.06.2012 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 w sobotę, niedzielę zacznę murowanie wędzarni sam się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 08.06.2012 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 przycięty żywopłot fajnie rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 08.06.2012 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 a w domu rury do wody, rozdzielnie ogrzewania podłogowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 10.06.2012 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 no wreszcie ! ruszyłem z wędzarnią pomału idzie , ale najważniejsze że do przodu:) moje pierwsze murowanie , ciekawe jak wyjdzie żmudne cięcie cegieł , przymiarka i...murowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 10.06.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Lepiej robić powoli i dokładnie niż szybko i później poprawiać. Cegły w palenisku miały być pełne ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 11.06.2012 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 pełne cegły są tylko tam gdzie są obsadzone drzwi ale samo palenisko będzie dodatkowo wyłożone cegłami szamotowymi zastanawiam się jeszcze nad potrzebą dylatacji pomiędzy klinkierem a szamotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 14.06.2012 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 kurcze , dzisiaj wpadły mi w ręce zupełnie archiwalne zdjęcia:) poznajecie to miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 14.06.2012 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 tak przygotowany plac budowy to efekt kilku intensywnych dni pracy - kosy spalinowej i piły teraz to już przeszłość , prawie nieistniejąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 19.06.2012 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 no nareszcie znalazłem czas by coś podłubać w ogrodzie no i też coś napisać wreszcie zabrałem się za murowanie i już jedna część wędzarni prawie gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 19.06.2012 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 nie oceniajcie mnie za surowo - to moje pierwsze w życiu murowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 19.06.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Jako drugi laik powiem, że jest bardzo dobrze, są chęci, widać postępy - to się liczy. Najważniejsze jak będą smakowały wędzonki. P.S. ja jak dostałem pierwsze bloczki do wymurowania to od razu miałem chrzest i musiałem lecieć po literka. Ot taka murarska tradycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 20.06.2012 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 wędzenie sam się nie mogę doczekać i wiem , że nie jest to łatwa sztuka myślę że metoda prób i błędów dojdę jednak do jako takiego poziomu a co do murowania - to jednak na trzeźwo i bez wspomagaczy pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 20.06.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 wędzenie sam się nie mogę doczekać i wiem , że nie jest to łatwa sztuka myślę że metoda prób i błędów dojdę jednak do jako takiego poziomu a co do murowania - to jednak na trzeźwo i bez wspomagaczy pracuję Oczywiście Opijać można ukończoną pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 21.06.2012 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 wczoraj znów trochę pomurowałem , ale nie zrobiłem jeszcze zdjęć poprawię się następnym razem , może dzisiaj ale to nic pewnego bo burze szaleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts