malka 04.07.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Dzięki, a mnie musztarda chodziła po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 05.07.2012 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 słuchajcie.... z przykrością informuję wszystkich o wielkim hamowaniu ... w związku z nieprzewidzianymi okolicznościami związanymi z moim wypadkiem motocyklowym jestem zmuszony do jakże ciężkiej przerwy we wszystkich dziedzinach związanych z pracami w ogrodzie:( 6 tygodni gipsu w samym środku sezonu ( ogrodowego ) to cios , który ciężko mi będzie znieść pozostanie mi jednak śledzenie Waszych postępów , co bardzo chętnie będę czynił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 05.07.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 słuchajcie.... z przykrością informuję wszystkich o wielkim hamowaniu ... w związku z nieprzewidzianymi okolicznościami związanymi z moim wypadkiem motocyklowym jestem zmuszony do jakże ciężkiej przerwy we wszystkich dziedzinach związanych z pracami w ogrodzie:( 6 tygodni gipsu w samym środku sezonu ( ogrodowego ) to cios , który ciężko mi będzie znieść pozostanie mi jednak śledzenie Waszych postępów , co bardzo chętnie będę czynił O kurcze, współczuję. Wypadki motocyklowe same w sobie już źle brzmią. Coś poważnego? Teraz masz czas jak to wcześniej napisałeś na czytanie o tajnikach wędzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 O kurteczka Panie Skula .....mam nadzieję,że szybko się wyliżesz. Cóż Ci zagipsowali ? Teraz - jak pisze mWILQ - czas na dokształcanie się , wiec książeczka, lapeki i fru na lezaczek (koniecznie ustawiony w ogródku). A potem podzielisz sie wiedzą tajemną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 05.07.2012 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 niby nie groźna wywrotka na piachu , a tu złamana kość piszczelowa i 6 tyg. gipsu na razie boli jak cholera ... najgorzej ,że budowa w toku a ja uwięziony ! właśnie pracują tynkarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 05.07.2012 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 dziękuję za wsparcie i otuchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 05.07.2012 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 powinienem zmienić awatara na : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 05.07.2012 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 a właściwie to nie ! LEPIEJ NA TAKIEGO : lub takiego : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Ostatni jest boski A w którym miejscu złamałeś tą piszczel ? bo 6 tygodni gipsowego butka - to mi się strasznie krótko wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 05.07.2012 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 krótko?? 6 tyg. to mało?? najdłużej miałem 5 tyg gips ( a miałem go już kilkanaście razy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 05.07.2012 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 złamanie jest tuż nad stawem skokowym , także w pierwszym momencie myślałem że to znów torebka stawowa strzeliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 nad stawem, ale na trzonie kości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.k 06.07.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 6 tygodni gipsu w samym środku sezonu ( ogrodowego ) to cios , który ciężko mi będzie znieść Współczuję. Chodzić w gipsie w takie upały... nie wyobrażam sobie. Czym Ty się zajmujesz, że miałes gips kilkanascie razy??!! ( dla mnie kosmos - nie miałam ani razu) Kaskaderką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.k 06.07.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 W każdym razie masz czas na teoretyczną pracę u podstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 06.07.2012 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 nad stawem, ale na trzonie kości ? tak na trzonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 06.07.2012 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Czym Ty się zajmujesz, że miałes gips kilkanascie razy??!! ( dla mnie kosmos - nie miałam ani razu) Kaskaderką? hahaha moje urazy nie mają raczej nic wspólnego z aktywnością zawodową a raczej z ADHD:) i prywatnymi pasjami:) kiedyś to był sport , potem jego konsekwencje, a teraz...różnie ostatnio to motor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 07.07.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 witajcie w kolejny upalny dzień jak sobie radzicie z burzami? nie poniszczyły za wiele? u nas burze są w porównaniu z innymi rejonami naprawdę symboliczne nawet mało pada , nie wspominając o kataklizmie gradobicia. tylko duchota nieziemska ale jutro jak będę miał 'KULE" to śmigam na działkę zobaczyć jakie postępy na budowie i jak tam wszystko rośnie tydzień prawie nie byłem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 07.07.2012 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 nie lubię być tak "udupiony" , ale już po tylu razach można się nauczyć pokory i cierpliwości a tyle jest do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Jak na trzonie to pół biedy, ale te 6 tygodni i tak brzmi mało realnie Choć z całego serca zyczę, by wystarczyło. i przepraszam za dociekliwość - kurde...skrzywienie zawodowe Kosiarka, nie zając nie ucieknie -zadbaj teraz o siebie, co byś jeszcze w tym sezonie ogrodowym mógł poszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 09.07.2012 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Jak na trzonie to pół biedy, ale te 6 tygodni i tak brzmi mało realnie Choć z całego serca zyczę, by wystarczyło. i przepraszam za dociekliwość - kurde...skrzywienie zawodowe Kosiarka, nie zając nie ucieknie -zadbaj teraz o siebie, co byś jeszcze w tym sezonie ogrodowym mógł poszaleć poszaleć w tym sezonie to ja jeszcze chcę na motorku nie, no nie załamuj mnie że 6 tyg to mało 5 tyg to najdłużej jak byłem zagipsowany - nawet po operacji kręgosłupa wstałem na nogi jak mnie przywieźli z sali pooperacyjnej i wyszedłem na dwór:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts