SKula 10.08.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 a na zewnątrz , już tak : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 10.08.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 wylana podmurówka i słupki też już stoją już nie mogę się doczekać kiedy wreszcie sobie pójdą i będzie można posprzątać i nasadzić przed ogrodzeniem krzewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 10.08.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 a właśnie, co to za krzewy ? pomóżcie proszę - tworzą zwartą formułę do wysokości ok 80 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 11.08.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 dziś u nas to na przemian padało to świeciło słońce na budowie pusto i przestój , a my trochę zaczęliśmy sprzątać ja tylko statycznie:) z grabiami w ręku - ale jeszcze cholerne dwa dni i koniec gipsu ! najgorzej bez tego ogrodzenia - zawsze mieliśmy chociaż siatkę , nawet ta tymczasową i teren był zamknięty a teraz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 11.08.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 dom zamknięty, alarm włączony , ale teren otwarty jeszcze parę dni i postawią ogrodzenie za 10 dni przyjeżdża kontener i kopara ładuje ten b... bałagan ! za 10 dni kończą tynkowanie i ocieplanie poddasza za 10 dni rozpoczyna pracę wykończeniowiec w międzyczasie rekuperator, kominek na początku września kostka potem podłogi i schody kuchnia dużo tego jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 11.08.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 aaaa , a w poniedziałek podbitka i obróbka balkonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 11.08.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 ponieważ nowo powstający chleb znika w zastraszającym tempie , stanąłem na wysokości zadania i upiekłem nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 11.08.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 tym razem z boczkiem i cebulką - a tak na zmianę smaku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 12.08.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 dziś mimo że środek lata sprzątaliśmy śnieg ! co prawda styropianowy ale śnieg .. cały bok domu po ocieplaniu wyglądał jak po niezłej śnieżycy kupiliśmy odkurzacz do liści i najpierw dmuchawą a potem odkurzaczem zaczęliśmy to wszystko sprzątać na koniec wykorzystując kosiarkę udało się uzyskać poniższy efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 12.08.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 podczas sprzątania zauważyłem że coś niedobrego dzieje się z wierzbą czarnieją i usychają gałązki - proszę o pomoc - co to może być i jak temu zaradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 12.08.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 i jeszcze jedno pytanie dla oświeconych głów co to za roślina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 12.08.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 i jeszcze jedno pytanie dla oświeconych głów co to za roślina? [ATTACH=CONFIG]130735[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]130736[/ATTACH] Wydaje mi się, że to wierzba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 12.08.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 wiedziałem że na Ciebie można liczyć tak i ja myślę , ale jaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 12.08.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Na mnie zawsze można liczyć, niestety więcej nie pomogę, miałem kiedyś taką, ale nie pamiętam jej nazwy, niestety mi zmarzła i już jej nie mam. Poproś Elfir, na pewno wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.08.2012 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 (edytowane) wierzba to Salix integra "Hakuro-Nishiki" pędy wierzby mandzurskiej (?) wytnij natychmiast. Ten gatunek tak ma, że łatwo się zaraża ale też szybko regeneruje. To szare wygląda na goji (kolcowój chiński) lub kolcowój pospolity. Ale niestety za mało wyraźne zdjęcie. Edytowane 13 Sierpnia 2012 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 13.08.2012 03:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Elfirko - dziękuję bardzo , jesteś jak zwykle nie oceniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 13.08.2012 03:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 no, słuchajcie , nie chce się wierzyć ale właśnie minęło 6 tygodni i jadę zaraz na zdjęcie gipsu !! ale jeszcze przedtem na chwilę na budowę - otworzyć dom panom od ogrodzenia udało się utargować z nimi że przyjadą na 7 rano a nie na 6 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 13.08.2012 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 pojechałem na zdjęcie gipsu i ... mam go nadal przywiązał się do mnie skurczybyk przesunęli mi wizytę na 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 13.08.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 pojechałem na zdjęcie gipsu i ... mam go nadal przywiązał się do mnie skurczybyk przesunęli mi wizytę na 15 Przy takim obciążeniu, ciągłych pracach, to ten gips nieźle musi wyglądać... nie da się go ściągnąć jak buta? Co do ogrodzenia znam to uczucie. Ja cały czas walczę, żeby w tym roku zamknąć teren i też strasznie mnie to denerwuje, że można do mnie wejść "z pola". Dzisiaj postęp, wysłałem wniosek do szefów o wolne na 3 dni i mam nadzieję, że chociaż kawałek boku uda mi się podciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 13.08.2012 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Przy takim obciążeniu, ciągłych pracach, to ten gips nieźle musi wyglądać... nie da się go ściągnąć jak buta? nie wygląda wcale źle po pierwsze nazywa się tylko gips , ale tak naprawdę wykonany jest z żywicy - jest dużo lżejszy a po drugi to mój 13 gips i doświadczenia jakieś już mam w obchodzeniu się z nim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts