SKula 13.08.2012 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 słuchajcie - to już 1 0 0 0 wpis !!! Dziękuję wszystkim za wpisy , odwiedziny , pomoc i dyskusje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 13.08.2012 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 moje ogrodzenie robi się cały czas wykorzystam jeszcze panów do pospawania konstrukcji pod altankę śmietnikową maja też wbetonować słupy, no i przede wszystkim przystosować ją do pokrycia dachu dachówką a więc musi być solidna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 13.08.2012 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 zresztą sam zobacz jak to dziś wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 13.08.2012 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 no !!! gips zdjęty !! nareszcie - tylko z tym szybkim ruszeniem na budowę to trzeba się będzie wstrzymać ale aby zdrowieć - trzeba dużo jeść ! w związku z tym nastawiłem obiad w nowym - rzymskim garnku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.08.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Mrożona marchewka o tej porze roku - zbrodnia Przykro mi z powodu gipsu - ale niestety to było do przewidzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 13.08.2012 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Mrożona marchewka o tej porze roku - zbrodnia Przykro mi z powodu gipsu - ale niestety to było do przewidzenia mrożona , niestety bo do sklepu kawałek a nie bardzo jeszcze chciałem wychodzić ale już po mieszkaniu łażę jutro siadam do samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 13.08.2012 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 północ wybiła , a w domu pachnie ! pieczonym chlebem.. tak na szybko postanowiłem upiec mój 4 chleb w życiu tym razem pszenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 14.08.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 dzisiaj mimo deszczu trwała produkcja ogrodzenia początek ogrodzenia: i koniec podbitki dwa dni i po robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 16.08.2012 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 dziś Panowie skończyli płot i zabrali się za spawanie bramy oraz furtek muszę przyznać że szybko im i ładnie idzie w związku z tym zamówiłem u nich wykonanie altany śmietnikowej , a raczej konstrukcji , bo zadaszenie będzie robił Pan od dachu i pokryje ją dachówką pozostałą po kryciu dachu cały komplet będzie ładnie się zgrywał dziś wygląda to tak : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 16.08.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Wygląda na to, że trafiłeś na dobrych majstrów. Tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 16.08.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Panowie pracują nad domem więc i ja postanowiłem co nie co porobić po tak długiej przerwie , ale jednak po godzinie udało mi się uporządkować teren przed ogrodzeniem zastanawiam się nad doborem roślin które powinny się znaleźć w tym miejscu co proponujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 17.08.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Gratuluję zakończonego ogrodzenia. U mnie też troszkę przybyło Jutro zaplanowałem pracę przy kolejnych czterech przęsłach. Zazdroszczę problemu szukania roślin na zewnątrz. U mnie daleka drogą, przed wybraniem roślin na działce, a co dopiero przed ogrodzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 17.08.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Gratuluję zakończonego ogrodzenia. u mnie jeszcze nie skończone, dziś panowie spawali bramę , zostały jeszcze 2 furtki i ... dodałem im nową pracę a mianowicie altanę śmietnikową - tylko wmurują i pospawają stelaż a potem nasz pan od dachów położy ładnie dachóweczkę no i 3 furtka też się tam znajdzie mWILQ pochwal się swoimi postępami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 17.08.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 naprawdę nikt nie ma żadnej roślinnej propozycji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 18.08.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 mWILQ pochwal się swoimi postępami ! jak mi się telefon zsynchronizuje z kontem to będę miał kilka zdjęć... dzisiaj przez pół dnia walczyłem z kolejną częścią ogrodzenia i w efekcie mam połowę boku (wykorzystałem wszystkie polakierowane deski, więc teraz siły przerobowe kieruję na pędzel, mam nadzieje, że w następny weekend pogoda również pozwoli podziałać przy ogrodzeniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 18.08.2012 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 wiem , wiem że to nie o ogrodach ale wytrzymajcie jeszcze chwilkę i obiecuję że będę znów tematyczny teraz po prostu ogród jest w uśpieniu chociaż doglądam go jak mogę i zapobiegam ewentualnym stratom a nie ma ich tak wiele -najwięcej na trawniku ale z tym sobie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 18.08.2012 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 dziś panowie pojechali do domu i można było wreszcie spokojnie pobuszować po domu i wokół niego a było co oglądać sami zobaczcie : kolor tynku zupełnie nie uchwycony aparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 18.08.2012 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 18.08.2012 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 18.08.2012 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts