SKula 05.12.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 no tak....skąd ja to znam ? bez przerwy i ciągle "coś" ! nie ma końca "przygód" i nigdy nie wiadomo co jeszcze się zdarzy u mnie np kupione do taśm led zasilacze nijak nie chciały ich obsługiwać zwroty , wymiany ...ile nerwów i czasu życzę wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 06.12.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 a u mnie...mięska się peklują - właśnie je odwracałem pierwszy tydzień leżakowania w solance właśnie mija pozostały jeszcze dwa i do wędzenia to mój pierwszy raz , więc wielka niewiadoma jak to wszystko wyjdzie ale nie tracę wiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 06.12.2012 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Mikołajkowo , świątecznie i prezentowo dla Wszystkich Marzenia się spełniają !! Pięknych i wymarzonych ogrodów , pięknych i wymarzonych domów A przede wszystkim pięknych i wymarzonych ludzi wokół siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 06.12.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 a u mnie...mięska się peklują - właśnie je odwracałem pierwszy tydzień leżakowania w solance właśnie mija pozostały jeszcze dwa i do wędzenia to mój pierwszy raz , więc wielka niewiadoma jak to wszystko wyjdzie ale nie tracę wiary Trzy tygodnie przygotowań? Rany, ja bym padł z głodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 09.12.2012 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 padł z głodu:) ? no wiesz ... a tymczasem Zima przyszła sroga pierwsza Zima w nowym domu nowe doświadczenia , nowe obowiązki ale jak na razie jest naprawdę super piec sprawuje się doskonale , co prawda przy 15 stopniach mrozu w nocy idzie grochu trochę więcej ale do tej pory zużywał 4 worki tygodniowo i nadal czujemy się normalnie jak na wakacjach moja najstarsza Córa zawsze mówi że tylko szczytów gór brakuje taki tu górski klimat pod Warszawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 09.12.2012 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 dzisiejszy spacer do Puszczy przez zamarznięte dukty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 10.12.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 U nas też zimowo i też po spacerze w niedzielne popołudnie. Akurat pogoda dopisała, było sporo na minusie, ale za to bez wiatru i słonecznie. Co do spalania, to będzie lepiej, dom jest nowy, jeszcze się nagrzewa...Po pierwszym sezonie będziesz mógł dokładnie powiedzieć ile schodzi u Ciebie groszku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 10.12.2012 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 witajcie Wszyscy ciepło w zimowe popołudnie nowy dom, nowe wyzwania! pierwsze Święta i pierwsza Wigilia zabieram się pomału za gotowanie podrzucicie jakieś pomysły ? jakieś przepisy? a może po prostu podzielicie się tym co u Was jest tradycją - tą smakowitą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 10.12.2012 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Co do spalania, to będzie lepiej, dom jest nowy, jeszcze się nagrzewa... Po pierwszym sezonie będziesz mógł dokładnie powiedzieć ile schodzi u Ciebie groszku. Pozdrawiam. tak , wiem że pierwszy sezon to jeszcze "wygrzewanie" domu - ale teraz już jest nieźle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 16.12.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 i nici z przepisów dzisiaj na dworze zrobiło się ciepło i popłynął cały piękny biały śnieg przepaliłem dziś wędzarnię i dobrze ja wygrzałem do temperatury ok 100 C za 3 dni będzie ostro pracować mięsa peklują się i są już na finiszu we środę przejdą dymem:) zobaczymy co z ego wyjdzie bo o inauguracja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 16.12.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 postaram się jak zwykle zrobić jakąś małą dokumentację i podzielę się z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 17.12.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Hej, Ty się zabierasz za wędzenie, a ja miałem z górki... podjechałem do rodziców i zostałem uraczony wyrobami ze świnki. Także w święta leniuchuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 17.12.2012 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Hej, Ty się zabierasz za wędzenie, a ja miałem z górki... podjechałem do rodziców i zostałem uraczony wyrobami ze świnki. Także w święta leniuchuję no ja raczej nie pojadę do Matuli po mięsko -w bloku nie miałaby gdzie uwędzić zresztą chcieliśmy wszystkim naszym gościom dać w prezencie takie gościńce na święta: mięska, wędliny , własny chleb...pięknie udekorowane i zapakowane coś zrobione samodzielnie pochwalę jak wyszło- jak wyjdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 17.12.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 WOW, że też tak daleko od Warszawy mieszkam, bo bym wpadł na chwilę i może jako gość bym się kwalifikował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 17.12.2012 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 WOW, że też tak daleko od Warszawy mieszkam, bo bym wpadł na chwilę i może jako gość bym się kwalifikował toż z Ciebie żarłok Okrutny ! mówiłeś przecież że dostałeś wałówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 17.12.2012 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 dzisiaj u mnie roztopy wstałem rano patrze przez okno, a tam zielona trawa...aż się serce ucieszyło że to Wiosna !a tu po południu śniegi znów jakieś spadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 17.12.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 toż z Ciebie żarłok Okrutny ! mówiłeś przecież że dostałeś wałówkę ale nie wędzoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 18.12.2012 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 już dziś dla Was Wszystkich - Wszystkiego Najlepszego !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 18.12.2012 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 ale nie wędzoną i dla żarłoków też ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 20.12.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 ruszyła produkcja dziś mięsko wyjęte z pekli , podzielone , wsadzone w siaki i posznurowane wisi w suszarce i do jutra będzie obciekać ( mało bardzo - dosłownie parę kropli ) a jutro do wędzarni ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.