Elfir 05.01.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 trociny to w ogrodzie jako ściółkę wykorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 05.01.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Według mnie szkoda troszkę syfić trocinami, kupujesz pocięte i rozłupujesz na miejscu. jakie syfić? halo trociny na naturalny odpad z drzewa a nie śmieci. Poza tym jak ktoś ma możliwość załatwienia sobie drzewa to zamiast kupować pocięte (czyt. drogie) może w ramach przyjemności pociąć sobie o sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 05.01.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 powiedzcie jak rozwiązujecie problem cięcia drewna do kominka? macie specjalne miejsce? - wiadomo że brudzi się jednak przy tej czynności - wiórami ale jednak sporo tego jest macie jakiś stojak służący do przytrzymywania drewna? U nas tego typu kozioł sprawdza się doskonale. My na takim stelażu tniemy drzewo piłą i idzie to raz dwa. A pozostałe po cięciu trociny to idealny materiał do podsypania pod drzewka albo do zmieszania z korą. Sama tak robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 05.01.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 dzięki serdeczne za przywrócenie świadomości ! nie po to się przecież rozdrabnia gałęzie żeby je wyrzucać , a wióry to już świetnie rozdrobniony nawóz muszę sobie wygospodarować taki kątek nieopodal drewutni , by móc tyko tam oddawać się rąbaniu ;') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 05.01.2013 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 a tymczasem w domu pojawiły się drzwi ... no jakiś czas temu , ale nie było okazji się pochwalić ; i świąteczne ozdoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 06.01.2013 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 dzisiejsza wyprawa do Puszczy mimo tego , że pogoda mało sprzyjająca dzisiaj też postanowiliśmy zrobić wycieczkę do Puszczy każdego tygodnia idziemy coraz dalej a dziś w środku lasu , idąc zupełnie poprzez dzikie ostępy doszliśmy do maleńkiego cmentarza i pomnika ku pamięci pomordowanych i poległych Polaków zadbany i pięknie utrzymany - tak jak powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 10.01.2013 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 dla Wszystkich spragnionych Wiosny - mała propozycja na wykorzystanie zimowych wieczorów;) http://www.apartmenttherapy.com/how-to-make-a-water-gardendo-i-76308 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 10.01.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 10.01.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 "z serii zrób to sam" - chcę więcej żona mi na bieżąco wybija oczko wodne z głowy, a ja uwielbiam roślinki wodne i generalnie widok wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 10.01.2013 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 a ja uwielbiam roślinki wodne i generalnie widok wody... no to specjalnie dla Ciebie moje "oczko" wodne z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 10.01.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Też kiedyś miałem akwarium, później miałem kota i zniknęły mi wszystkie rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 11.01.2013 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 żesz kurde !!! Zima wróciła !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 11.01.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 W dolnośląskim też, na drogach szklanka, autem miota na wszystkie strony. Dzisiaj jak w mieście nieco za bardzo się rozpędziłem, to kończyłem na poślizgu przez kilkadziesiąt metrów. Co więcej widziałem, jak niektórzy próbowali wyjść z aut, to na nogach nie mogli ustać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 12.01.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 z Zimy to ja najbardziej lubię odśnieżanie jestem jakiś dziwny? [ATTACH=CONFIG]160497[/ATTACH ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 12.01.2013 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 pokażcie Swoje ogrody Zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 12.01.2013 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 ja idę też zrobić jakieś fotki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 12.01.2013 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 to ja jednak zacznę - na zachętę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 13.01.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Hej, jak schodzisz z podjazdu i idziesz kostką wzdłuż garażu to nie ocierasz się o ścianę budynku? Jakoś strasznie wąsko to na zdjęciu wygląda. Zima przepiękna, krajobrazy też, tylko szkoda, że musi być na minusie żeby leżał śnieg i było tak ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 13.01.2013 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Hej, jak schodzisz z podjazdu i idziesz kostką wzdłuż garażu to nie ocierasz się o ścianę budynku? Jakoś strasznie wąsko to na zdjęciu wygląda. czerwona kreska to odległość - 60 cm , a więc nie tak wąsko da się spokojnie chodzić pierwotnie miał być to tylko chodniczek "techniczny" - tak go nazwijmy bo główne przejście miało być zrobione w formie ścieżki z bali ograniczone od strony domu rabatą poniżej poglądowe wyjaśnienie na zdjęciu na dzień dzisiejszy nie jest to miejsce "przesądzone" i być może doczeka się podobnej realizacji co o tym sądzisz? sądzicie :)O przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 13.01.2013 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 miejsce to jak widać jest trochę skryte dachemwarunki wodne zapewnia system nawadniający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts