SKula 09.07.2013 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 1. Irga płożąca 2. Jałowiec płożący 'Limeglow' 3. Cyprys groszkowy Filiera Nana 4. Thujopsis Dolabrata - żywotnikowiec japoński 5. Berberys Golden Zwerg' 6. Wierzba hakuro Nishiki 7. Klon palmowy 8. Hosty 9. nie dałem nr 9 10. Lawenda 11. Cis pośredni Taxus media 'Densiformis' 12. Trzmielina Emerald Gaiety chyba żadnej rośliny nie pominąłem - chociaż jest jeszcze zasadzony pomiędzy irgami - Berberys Bagatelle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 09.07.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Dziękuję pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 09.07.2013 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Dziękuję pięknie a na zdrowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 10.07.2013 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 oj gorąco dziś okropnie - ale trawa rośnie wściekle i trzeba ją regularnie kosić a potem aż miło włączyć zraszacze i samemu dać się podlać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 10.07.2013 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 10.07.2013 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 przejeżdżając dziś obok centrum ogrodniczego , zajrzałem z ciekawości czy może znajdę w nim poszukiwane Berberysy i co? otóż są ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 10.07.2013 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 a tu już na rabacie : posadziłem jeszcze prezent o moich Dzieci - od roku świerk rósł w donicy i wreszcie się doczekał czyżby funkie miały ochotę kwitnąć? bo lawenda na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 11.07.2013 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 obiecałem wcześniej pokazać jak rozwija się "ogród ziołowo- warzywny" w cudzysłowie , bo ogród to skrzynia , ale ile daje radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 11.07.2013 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 a obok rosną sobie takie kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 11.07.2013 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 jeszcze ostatni rzut oka na rabatę ... myślę ,że się udała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 12.07.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Przepiękna! I ta trawa od linijki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 12.07.2013 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Przepiękna! I ta trawa od linijki dzięki:) ale trawnik nie jest wyrównanym stołem - chcieliśmy zachować naturalne ukształtowanie terenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 12.07.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Można spytać z czego masz żywopłot? Rozumiem, że to strzyżony. My na razie zajmujemy się dewastacją trawy Mieliśmy piękną łąkę, ale teraz mamy lądowisko dla helikopterów po zdjęciu humusu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 12.07.2013 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 żywopłot to wiąz - sadziłem go jak miał 15 cm wyokości - w tej chwili za altaną ma 1,90 cm - tam najlepiej rośnie a w innych miejscach 1,50 - posadzony jest w zagłębieniu rośnie u nas 3 rok , jedynie w miejscu gdzie rosła wycięta sosna słabiej się rozwijał , ale od czasu jej usunięcia - dostał kopa i nadgania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 12.07.2013 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Można spytać z czego masz żywopłot? Rozumiem, że to strzyżony. My na razie zajmujemy się dewastacją trawy Mieliśmy piękną łąkę, ale teraz mamy lądowisko dla helikopterów po zdjęciu humusu. a więc zaczęliście prace budowlane ! powodzenia ! pewnie wydaje się Wam że długa droga przed Wami , ale z mojej perspektywy niw eydaje się tak długa chociaż kilka wybijów na Was czeka pochwal się jakimiś fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 12.07.2013 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 o Matko miało być : wydaje się i wybojów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mWilQ 12.07.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 o Matko miało być : wydaje się i wybojów przecież istnieje opcja edycji postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 12.07.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Dziękuję Na chwilę obecną czekamy na wykonawcę, żeby zorganizował ekipę i gruz do utwardzenia drogi i wjazdu na działkę. Codo trwania budowy to ja jestem z natury w gorącej wodzie kąpana. Na szczęście mój mąż twardo stoi na ziemi i mnie powstrzymuje. Ale mam zamiar pilnować tempa budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 12.07.2013 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 u nas zarządzała moja Kochana i wszechobecny Excel harmonogram był opracowany , terminy wyznaczone , kary za opóźnienia również i.... wszystko szło wg planu ! tylko kolorowe paski w tabelkach się zmieniały udało się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 12.07.2013 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 no ! dzisiaj piątek i trzeba iść przygotować tradycyjne ognisko:) piękna ta tradycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts