Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aranżacja ogrodu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość Konto usunięte na żądanie

Dozorca :)

U nas jest podobny BRYTAN :) posiada nawet wbudowaną stabilizację głowy hehe

http://foto.recenzja.pl/foty/w_biegu_-161-238a5c4953c49a2f45ad7041b0f3afaf.jpeg

w ogrodzie i wokół domu chwilowy przestój

ostatnio zamówiliśmy barierki na balkony , tak więc już niedługo Pan Dom będzie kompletny

i będzie można wieczorkiem siąść sobie na balkonie w sypialni

w ogrodzie , mam nadzieję , pojawią się nowe rośliny - co prawda czekamy jeszcze na ostatnie prace elektryczne i podłączenie do skrzynki oraz likwidację prowizorki budowlanej - WRESZCIE !

no i co za tym idzie "uwolnienie" miejsca do nasadzeń i zamknięcia pracy przy rabacie

Pozdrawiam...y wszelkie yorki :lol:

Strasznie skomplikowane przepisy na rozmnażanie znalazłaś - ten z butelką rozbawił mnie do łez. Nie miałam czasu, ani przygotowanego miejsca na rozsadnik, więc gdy wiosną pocięłam nieco pęcherznice, co bardziej zdrewniałe patyki powsadzałam do ziemi. 90 % bujnie rośnie dzisiaj ;)

Podstawą jest bardzo głębokie wsadzenie sztobra w ziemię (oczywiście ,,obranego" od dołu z liści) - długim szpikulcem robię w ziemi głęboką dziurkę, w którą następnie wtykam to co ma się ukorzenić... i nie sadzę tego w pełnym słońcu oczywiście :D Głęboko w ziemi jest wilgotno więc patyczki sobie radzą

Pozdrawiam...y wszelkie yorki :lol:

Strasznie skomplikowane przepisy na rozmnażanie znalazłaś - ten z butelką rozbawił mnie do łez. Nie miałam czasu, ani przygotowanego miejsca na rozsadnik, więc gdy wiosną pocięłam nieco pęcherznice, co bardziej zdrewniałe patyki powsadzałam do ziemi. 90 % bujnie rośnie dzisiaj ;)

Podstawą jest bardzo głębokie wsadzenie sztobra w ziemię (oczywiście ,,obranego" od dołu z liści) - długim szpikulcem robię w ziemi głęboką dziurkę, w którą następnie wtykam to co ma się ukorzenić... i nie sadzę tego w pełnym słońcu oczywiście :D Głęboko w ziemi jest wilgotno więc patyczki sobie radzą

witaj, wiesz ja dopiero zbieram doświadczenia i wszystkiego się uczę

stąd moje pytania do Was i wertowanie internetu

zobaczę co uda się wyhodować z tego materiału , ale na wiosnę napewno skorzystam z Twojego sposobu

zrobiłem kilka zdjęć miejsca , które cierpliwie czeka na realizację

najpierw musi zniknąć słup z tymczasową skrzynką elektryczną

co za ironia, kiedyś człowiek czekał z utęsknieniem aż się pojawi a teraz czeka aż zniknie :)

rząd ułożonych kamieni to miejsce zaplanowanego posadzenia tui , które mają spełnić rolę ściany drewutni

zasłaniającej to miejsce - dwie przy altanie już rosną - pozostały jeszcze do kupienia i posadzenia 4

a co z resztą ?