Drimeth 22.07.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Jaki słodziak Czemu go tak w kocyk opakowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 22.07.2013 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 bo biegał , a właściwie skakał , w sniegu do kolan i z niego zrobiła się śnieżna kula no i strasznie zmarzłi w takiej postaci wracal do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 22.07.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Fajnie,A nie myśleliście o jakimś ubranku dla niego na zimę? U nas na osiedlu jeden w Yorków ma takie super puchowe wdzianko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 22.07.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Dozorca U nas jest podobny BRYTAN posiada nawet wbudowaną stabilizację głowy hehe http://foto.recenzja.pl/foty/w_biegu_-161-238a5c4953c49a2f45ad7041b0f3afaf.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 23.07.2013 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Dozorca U nas jest podobny BRYTAN posiada nawet wbudowaną stabilizację głowy hehe http://foto.recenzja.pl/foty/w_biegu_-161-238a5c4953c49a2f45ad7041b0f3afaf.jpeg niezła Bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 23.07.2013 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 po wiosennych deszczach nastała letnia susza ...jak sobie z nią radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.07.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Krótko mówiąc : lejemy wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 23.07.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Susza? Gdzie? U nas nadal mokro. Co prawda już nie tak strasznie, ale wodę widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 23.07.2013 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 o Matko...kupiliście działkę od Szreka? poważnie mówisz z tą wodą? ja tam codziennie podlewam ogród i chwalę za każdym razem system nawadniający na działkach gdzie go nie ma trawa zaczyna być wypalona i żółta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 23.07.2013 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Krótko mówiąc : lejemy wodę a deszczy nie widać ....a ma być jakiś masakryczny upał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 23.07.2013 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 podlewacie tradycyjnie czy jednak macie pozakładane systemy nawadniające? pytam bo jestem gorącym orędownikiem tego drugiego rozwiązania , ale jednak założonego samodzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 23.07.2013 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 przy takich upałach trzeba będzie podlewać rośliny wcześnie rano i może drugi raz pod wieczór dobrze ,że jednak zdecydowaliśmy się na tą studnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 23.07.2013 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 tak sobie myślę że z dwojga złego lepsze te upały niż burze , które ostatnio sieja zniszczenia dużo większe niż słońce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 23.07.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 w ogrodzie i wokół domu chwilowy przestój ostatnio zamówiliśmy barierki na balkony , tak więc już niedługo Pan Dom będzie kompletny i będzie można wieczorkiem siąść sobie na balkonie w sypialni w ogrodzie , mam nadzieję , pojawią się nowe rośliny - co prawda czekamy jeszcze na ostatnie prace elektryczne i podłączenie do skrzynki oraz likwidację prowizorki budowlanej - WRESZCIE !no i co za tym idzie "uwolnienie" miejsca do nasadzeń i zamknięcia pracy przy rabacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 23.07.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 wczoraj ten teren został ostatecznie uporządkowany jutro zrobię zdjęcia i wrzucę dla lepszego oglądu no i może do jakiejś burzy mózgów jeśli chodzi o kompozycję już mnie na tyle znacie ,że wiecie że dużo słucham a i tak zrobię po swojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T-ownik 23.07.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 A jak kreciki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.07.2013 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Pozdrawiam...y wszelkie yorki Strasznie skomplikowane przepisy na rozmnażanie znalazłaś - ten z butelką rozbawił mnie do łez. Nie miałam czasu, ani przygotowanego miejsca na rozsadnik, więc gdy wiosną pocięłam nieco pęcherznice, co bardziej zdrewniałe patyki powsadzałam do ziemi. 90 % bujnie rośnie dzisiaj Podstawą jest bardzo głębokie wsadzenie sztobra w ziemię (oczywiście ,,obranego" od dołu z liści) - długim szpikulcem robię w ziemi głęboką dziurkę, w którą następnie wtykam to co ma się ukorzenić... i nie sadzę tego w pełnym słońcu oczywiście Głęboko w ziemi jest wilgotno więc patyczki sobie radzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 24.07.2013 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Pozdrawiam...y wszelkie yorki Strasznie skomplikowane przepisy na rozmnażanie znalazłaś - ten z butelką rozbawił mnie do łez. Nie miałam czasu, ani przygotowanego miejsca na rozsadnik, więc gdy wiosną pocięłam nieco pęcherznice, co bardziej zdrewniałe patyki powsadzałam do ziemi. 90 % bujnie rośnie dzisiaj Podstawą jest bardzo głębokie wsadzenie sztobra w ziemię (oczywiście ,,obranego" od dołu z liści) - długim szpikulcem robię w ziemi głęboką dziurkę, w którą następnie wtykam to co ma się ukorzenić... i nie sadzę tego w pełnym słońcu oczywiście Głęboko w ziemi jest wilgotno więc patyczki sobie radzą witaj, wiesz ja dopiero zbieram doświadczenia i wszystkiego się uczę stąd moje pytania do Was i wertowanie internetu zobaczę co uda się wyhodować z tego materiału , ale na wiosnę napewno skorzystam z Twojego sposobu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 24.07.2013 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 A jak kreciki ? u mnie , odpukać w niemalowane drewno , kret nie występuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 24.07.2013 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 zrobiłem kilka zdjęć miejsca , które cierpliwie czeka na realizację najpierw musi zniknąć słup z tymczasową skrzynką elektryczną co za ironia, kiedyś człowiek czekał z utęsknieniem aż się pojawi a teraz czeka aż zniknie rząd ułożonych kamieni to miejsce zaplanowanego posadzenia tui , które mają spełnić rolę ściany drewutni zasłaniającej to miejsce - dwie przy altanie już rosną - pozostały jeszcze do kupienia i posadzenia 4 a co z resztą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts