Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

stolschód

max kraków

Recommended Posts

w.g mnie to c.d socjalizmu :)

W krajach Benelux-u byłem świadkiem (oglądałem ich wiadomości lokalne) jak pewna firma budowlana źle wykonała odcinek prac budowlanych i nie reagowała przez kwartał na reklamację zgłoszoną przez inwestora prywatnego. Przyjechała TV lokalna i zrobiła reportaż na ten temat - firma w ciągu tygodnia straciła zlecenia i zbankrutowała. Na jej miejsce do poprawienia i wykonania pozostawionych robót ustawiła się kolejka chętnych budowlańców. Nikt nikogo nie żałował - to się nazywa media społeczne i społeczeństwo obywatelskie.

Wczorajszy temat - archeologiczny, zaledwie kilkupostowy - w którym pojawiło się info-pytanie nt. tego pana OSOBIŚCIE zamknęłam, bo był ewidentnym spamem. Od przestrzegania mamy wątek Czarna i biała lista wykonawców. Bardzo proszę o uszanowanie tego i nie śmiecenie po całym forum. Dziękuję.

Znalazłam te zaginione wątki - są dostępne do wglądu tylko dla moderatorów i administratorów.

Niestety nie wiem dlaczego i przez kogo zostały tam umieszczone.

Joliska - ostrzeganie przed firmami nie pojawia się tylko na czarnych listach. Jest wiele pojedynczych wątków. Można było posty scalić z już istniejącymi.

Witam,

czy ktoś wie czy stolarz Robert Foryś Usługi Stolarskie ul.Ważewskiego 66, to ten sam Robert Foryś - dawny Stolschód ul. Ciechocińska 10?

Czy ten Pan pod nowym szyldem nadal chce oszukiwać ludzi, naciągać ich na zaliczki a potem brak kontaktu i same kłamstwa?

Ostrzegam omijajcie GO szerokim łukiem !!!!!!!!!!!!!

• 7 months później...

Witam,

po przerwie znów pojawiła się strona internetowa pana Forysia. Nie dajcie się zwieść jego obietnicom wykonania schodów. Przede wszystkim proszę nie dawać mu żadnej zaliczki. To bardzo lubi - wziąć zaliczkę a potem to już same kłopoty. S:mad::mad:chody na obrazku a kontaktu z tym panem zero. PRZESTRZEGAM

• 4 months później...