max kraków 28.12.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Chcę tylko zapytać, jak to się dzieje, ze ilekroć na tym forum pojawia się dość trudny temat firmy Stolschód lub jej właściciela - pana Forysia, po krótkim czasie temat jest zamkniety, albo znikają posty i całe tematy...?ktoś jest w stanie to jakoś wyjaśnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bismarck 29.12.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Witam, Właśnie zauważyłem, że brak ostatniego tematu o Stolschód Robert Foryś. Trzeba będzie rozpisać się od nowa, aby przestrzec innych przed tym kolesiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 29.12.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 w.g mnie to c.d socjalizmu W krajach Benelux-u byłem świadkiem (oglądałem ich wiadomości lokalne) jak pewna firma budowlana źle wykonała odcinek prac budowlanych i nie reagowała przez kwartał na reklamację zgłoszoną przez inwestora prywatnego. Przyjechała TV lokalna i zrobiła reportaż na ten temat - firma w ciągu tygodnia straciła zlecenia i zbankrutowała. Na jej miejsce do poprawienia i wykonania pozostawionych robót ustawiła się kolejka chętnych budowlańców. Nikt nikogo nie żałował - to się nazywa media społeczne i społeczeństwo obywatelskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 29.12.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Wczorajszy temat - archeologiczny, zaledwie kilkupostowy - w którym pojawiło się info-pytanie nt. tego pana OSOBIŚCIE zamknęłam, bo był ewidentnym spamem. Od przestrzegania mamy wątek Czarna i biała lista wykonawców. Bardzo proszę o uszanowanie tego i nie śmiecenie po całym forum. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.12.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Znalazłam te zaginione wątki - są dostępne do wglądu tylko dla moderatorów i administratorów. Niestety nie wiem dlaczego i przez kogo zostały tam umieszczone. Joliska - ostrzeganie przed firmami nie pojawia się tylko na czarnych listach. Jest wiele pojedynczych wątków. Można było posty scalić z już istniejącymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus2 29.12.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Witam,czy ktoś wie czy stolarz Robert Foryś Usługi Stolarskie ul.Ważewskiego 66, to ten sam Robert Foryś - dawny Stolschód ul. Ciechocińska 10?Czy ten Pan pod nowym szyldem nadal chce oszukiwać ludzi, naciągać ich na zaliczki a potem brak kontaktu i same kłamstwa? Ostrzegam omijajcie GO szerokim łukiem !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bismarck 02.01.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Witam, N a Ważewskiego to chyba ma stolarnię. Można jechać i zobaczyć co robi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus2 16.08.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Witam, po przerwie znów pojawiła się strona internetowa pana Forysia. Nie dajcie się zwieść jego obietnicom wykonania schodów. Przede wszystkim proszę nie dawać mu żadnej zaliczki. To bardzo lubi - wziąć zaliczkę a potem to już same kłopoty. S:mad::mad:chody na obrazku a kontaktu z tym panem zero. PRZESTRZEGAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misieq79 14.01.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Z dusza na ramieniu, problemami udało mi się zakończyć temat schodów u p Forysia. Finał pozytywny dla mnie MAM SCHODY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts