tatridung 02.01.2012 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Dziewczyny na tym pierwszym zdjeciu jest taki wąski słupek pod tv fajny. Może gdzieś taki widziałyście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.01.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 no ok czyli belldeco odpada a jaka będzie kuchnia? to też ułatwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 02.01.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Kuchnie wrzucałam już ale tu też wrzucę. Kuchnie wybrałam nowoczesną, ale za wszelka cenę będę musiała ją ocieplić. Mam nadzieję, że jak pojawią się tam moje zioła w donicach i nalewki to już będzie trochę lepiej http://images38.fotosik.pl/1274/b2a650c5c06b3608med.jpg http://images45.fotosik.pl/1287/5a25a1d375a26e0fmed.jpg Generalnie podobają mi się wnętrza lekko stylizowane, nawet nie wiem jak je można nazwać. Nie chę mieć tylko mebli stylizowanych ale .... chyba sama nie wiem czego chce. W głowie to wszystko mam i mi pasuje ale ciężko mi znaleźć to co mam w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 02.01.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 oj oj sporo dylematow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 02.01.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 oj oj sporo dylematow no właśnie - zawsze musi być kompromis, między naszym wyobrażeniem, kosztami, a innymi realiami. My możemy tylko podrzucać propozycje i nasze wizje a i tak Tatridung musi sama wybrać. Lubie mój dom, ale wiem ,że ma pewne... jakby tu rzec delikatnie - zachwiania stylistyczne Ale też i na tym polega indywidualizm w każdym razie: ja optuje za krzesłami, które pokazałam Tatridung - bo je lubię, nie dawałabym jednak tego stołu, który chce - coś bez giętych nóżek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 02.01.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 wy sobie debatujcie o krzeslach - ja najlepiej to lubie taborety po prostu zadne krzesla mi sie nei podobaja /czego najlepszym przykladem jest brak krzesel w mojej kuchni i stare debowe w jadalni /musza jeszcze chwile wytrwac a jak tylko je zdezeluje to pojda out!!/ ja tym czasem pomysle nad oswietleniem ... w salonie luzik - 3 punkty w suficie i dwa kinkiety ... ale w kuchni ?? jeden punkt i brak oswietlenia blatu przy oknie ... mysl mea mysl !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.01.2012 02:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Tatridung już zapomniałam, że ta kuchnia to Twoja kuchnia Na pewno w celu nawiązania stół i nogi krzeseł zrobiłabym podobne do orzechowych frontów kuchni lub okien. Jednym słowem chcesz pomieszać, ale na razie to idziesz ku salonowi klasycznemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 03.01.2012 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 eh moje kochane, kolejna noc nie przespana mam już taki pierdzielnik w głowie że mi włosy wypadają . Tak myślę że jak te meble wstawie to powoli samo zacznie do mnie dochodzić co gdzie powinno stać tak mi się zdaje. ave! stół juz kupiłam i bo to miłość od pierwszego wejrzenia mea ja nie wiem co mi się popier.... w tej głowie że jest tylko jeden punkt słowo daje !! Chyba planowałam sufit podiweszany coś mi się tak zdaje ale teraz go nie chce buuuuuuuuuuuuuu a może coś na tych stalowych linkach?? tam jest sporo punktów - tylko to zasilane jest z jednego kabla?? Venus_m tak jak pisałam stój już jest tylko nie przywieziony ale może w takim razie zrobię krzesła w kolorze okien hmmmm?? a obicie szare?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.01.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 kanapy też już kupione? Jeśli nie, to stylizowany może być tylko stół, a wokół niego nowoczesne krzesła, białe.I kanapy tez pod kuchnię wybierane - czyli dość ascetyczne a nie tak klasycznie...bufiaste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 03.01.2012 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Kanapa jedna kupiona raczej klasyczna, fotel nowoczesny ( ehhh wstyd mi już za moją niekonsekwencję, ale jak to wstawię to zrobię zdjęcia i może to nie będzie tak waliło po oczach). Kanapa jak juz pisałam jest lekko wygięta ale materiał to filc, więc może to trochę ją odmieni. Zresztą poczekam aż mi wjadą meble do salonu I jeszcze mam pytanie: CZY WIDZIAŁYŚCIE GDZIEŚ BIAŁĄ POŚCIEL??? za normalne pieniądze a nie 700 zł ?? Szukam już tydzień i nic, albo śliskie z satyny blee ( jak dla mnie bo mi wiecznie zimno pod nimi) albo za 700 zł ale śliczne za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.01.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Tatridung a masz w pobliżu sklep TK MAXX? Tam mają dużo pięknych pościeli, również białych Czekam na fotki tego co już masz, bo na sucho doradzić nie widząc zakupów przynajmniej mi ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 03.01.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 ja kupilam ostatnio biala bawelniana na allegro za smieszne pieniadze!! ale ja mam wszystkie koldry 140x200 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 03.01.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 A gdzie w Wawie jest to tam się przejadę do rodziców często wpadam więc zachaczę. A ja mam pościel 200x220 i poduch 70x80 i nikt już chyba takich nie szyje buuuuok to salon chwilowo zawieszamy, ale pozostaje mi jeszcze oświetlenie kuchni. Mea jak Ci idzie?? Macie jakiś pomysł dziewczynki czy muszę kuć i przerabiać ( nie daj Boże, bo już chce się tam wprowadzić ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 04.01.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 A może taka pościel? Biała i dokładnie Twoje rozmiary . Cena chyba do przyjęcia? Tu z tej samej pracowni nieco inna. Ta jest żakardowa i niestety droższa. Za to ta tańsza, ale satynowa A ta tkana w białe pasy, bawełniana i jeszcze tańsza Coś się spodobało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 05.01.2012 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 julianna16 chyba Cie ozłocę teraz juz kupię dwie tę ostatnią i pierwszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.01.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 A gdzie w Wawie jest to tam się przejadę do rodziców często wpadam więc zachaczę. A ja mam pościel 200x220 i poduch 70x80 i nikt już chyba takich nie szyje buuuu ok to salon chwilowo zawieszamy, ale pozostaje mi jeszcze oświetlenie kuchni. Mea jak Ci idzie?? Macie jakiś pomysł dziewczynki czy muszę kuć i przerabiać ( nie daj Boże, bo już chce się tam wprowadzić ). ciagle sie zastanawiam !! problem jest w tym ze dajac na suficie lampe zo zawsze bedziesz sobie robic cien jak bedziesz przy blacie pracowac ... tam sie prosi oswietlenie nad tym blatem ... te halogeny na zylkach mi jakos tam nie pasuja ... juz bym predzej sufitem kombinowala choc to tez mi si enie podoba /ogolnie halogeny w suficie sa passe ... u mnie przeszly tylko na poddaszu z koniecznosci :D/ musze jeszcze raz popatrzyc gdzie masz gniazdka i co sie tam da wyczarowac !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.01.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Radykalne pomysly ... z tego co pamietam masz miec w oknie rolete drewniana ... mozesz dac dwa kinkiety po naroznikach okna ... albo jeden na scianie po lewej stronie /i tam dorobic wylacznik bo jest skad wziac prad/ a drugi po prawej i albo pociagnac kabel pod blatem zeby nie kuc za wiele albo puscic drugi niezalezny kinkiet i wylacznik o gniazdek na scianie po prawej ... tak czy siak trzeba by cos kuc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 05.01.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 julianna16 chyba Cie ozłocę teraz juz kupię dwie tę ostatnią i pierwszą http://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_curtsey.gif Ale się cieszę . Oby się smacznie spało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.01.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) ... juz bym predzej sufitem kombinowala choc to tez mi si enie podoba /ogolnie halogeny w suficie sa passe ... a tam passe czy modne, ważne żeby spełniały swoją rolę i nie szpeciły Tatridung a ściana tv (jeżeli taka będzie ) w salonie, może by ją ofornirować tym orzechem kuchennym? Edytowane 5 Stycznia 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 08.01.2012 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Dziewczyny jestem !! Przepraszam, ale chora jestem gile do pasa płuca mnie palą i okna musze myć i sprzątać chałupę bo w czwartek przeprowadzka . mea narazie nie będę nic kuła ale może w lato jak dzieciaki pojadą w siną dal to coś pozmieniam i właśnie dwa punkty nad tym blatem zainstaluje a narazie ŚWIECE Venus_m właśnie o tym rozmyślam i chyba masz rację że to będzie najlepiej wyglądało. Muszę porposić tego Pana aby mi taki projekt zrobił. Ciekawe ile sobie policzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts