DEZET 26.01.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Takie zmiany nadają praktyczności Bobowi. Co do koloru to faktycznie coś w grafitach lub może brąz, np. RAL8017(jak u mnie). I oczywiście mat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brown_eyed_girl 27.01.2012 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Brąz też dobry by był taki ciemny, koniecznie matowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandirio 02.03.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Witam Ostatecznie z żoną wybraliśmy blachę Ruukki w kolorze RR32 powłoka Purex a do tego rynny Galeco w kolorze ciemny brąz. Za około miesiąc rusza dach, myślę że w maju będzie już stan surowy otwarty Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sibaf 30.03.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Brown_eyed_girl, chciałam Cię zapytać dlaczego zrezygnowałaś z Rudzika? Ja jestem wielką fanką tego projektu bo wydaje mi się bardzo funkcjonalny i tani w budowie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JK2010 22.12.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 http://www.archipelag.pl/projekty-domow/bob-ii-g1/rzuty.html Jak oceniacie ten projekt? Czy wnętrze jest wygodne? Zastanawiają mnie okna. Czy pokoje od ogrodu nie będą ciemne z takimi oknami?Czy można zamknąć się w kosztach budowy poniżej 500 tys.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciekawski83 22.12.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 bez przyłączy licząc powinniście się zmieścić pod klucz systemem zleconym (vat 8%) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.12.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Jak oceniacie ten projekt? Czy wnętrze jest wygodne? ? PRZED ZAŁOŻENIEM NOWEGO TEMATU, SPRAWDŹ CZY JUŻ TAKI NIE ISTNIEJE. Do tego służy wyszukiwarka. łączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts