DJMarco 31.12.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Witam poszła mi stara różnicówka typu AC, zakupiłem nową bardziej czułą typu A, czy mogę ją bez problemu zamontować w instalacji wg schematu? czy po podłączeniu wszystko powinno grać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio0711 01.01.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Jak najbardziej A będzie dobra. W zasadzie w dzisiejszych czasach (charakter odbiorników - dużo elektroniki, odkształcony prąd) jest nawet właściwsza od AC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 02.01.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Witam poszła mi stara różnicówka typu AC, zakupiłem nową bardziej czułą typu A..... Co rozumiesz przez "bardziej czułą"? Zmieniłeś jedynie charakterystykę (było AC jest A), czy zmieniłeś jeszcze parametry (było np: 63A/100mA jest 25A/10mA)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomyk 02.01.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ważne żeby amperaż był taki sam albo większy. Pozatym sposób podłączenia taki jak starej. Sprawdz tylko gdzie masz styk N bo były z obu stron wersje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts