Elfir 04.01.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Jak chcesz kryształki, to, jak pisałam, by pasowały do kinkietów na skosie, musiałyby być większe , bardziej zgeometryzowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.01.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Ja obstawiam dzwon + z kompletu kinkiety przy lustrze. Tapeta na równoległej ścianie Nad łóżko te małe kryształki, chociaż najlepiej coś zaoblonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.01.2012 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Ta tapeta jest super. Na której ścianie ją widzisz, na tej skośnej czy z lustrem ? ? (też swego czasu o tapecie marzyłam, ale jakoś mi nic z tego nie wyszło). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.01.2012 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Jak chcesz kryształki, to, jak pisałam, by pasowały do kinkietów na skosie, musiałyby być większe , bardziej zgeometryzowane. Tych kryształkowych plafoników trochę jest, więc myślę, ze znajdę coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.01.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Myślałam o ścianie naprzeciw tej z kinkietami i lustrem, czyli przy łóżku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.01.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Jeszcze mam jeden pomysł...gdyby ukryć ten jeden kabelek, wstawić lustro, dać te kryształki lampki przy nim i te same na skos + lampa dzwon i ścianę przeciwną do tej z lustrem wyłożyć tapetą? http://allegro.pl/rewelacyjne-tapety-tapeta-glamour-cz-i-28-i2011628290.html ornament 6805-7 Chodzi o to, żeby jedna część nie wyszła za bardzo glamour w stosunku do drugiej i o to aby nie przedobrzyć Te lampki http://img10.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/88/65/15/1988651558 Ten pomysł bardzo mi się podoba. Zastanawiam się jednak jak będzie wyglądać ta tapeta na suficie skośnym ? Czy myślałaś dać ją tylko na ściankę kolankową (ma około 100 cm wysokości). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.01.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) Nieee......źle źle źle...nie na ścianę skośną która ściana jest dokładnie równoległa do tej z lustrem? Jeszcze znalazłam taką tapetę, ale ta do malowania na dowolny kolor - http://allegro.pl/tapeta-tapety-rasch-106-cm-szeroka-26-5-m2-i2026330301.html Przewagą tych delikatnych kryształków nad kinkietami od dzwona ma to że lustro może mieć bardziej zdobną ramę Edytowane 4 Stycznia 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.01.2012 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Nad łóżkiem jest skośny sufit. http://img846.imageshack.us/img846/6314/dscf5733q.jpgNa przeciwko łóżka (czyli "w nogach) jest ściana prosta z kinkietami i lustrem:http://img822.imageshack.us/img822/2915/dscf5737i.jpg http://www.projekty.ign.com.pl/pliki/161/rzuty/rzut_granat_2_zoom_max.gifW tym rzucie to pomieszczenie nr 11, jednak rozkład jest zupełnie inny. U nas tam gdzie okno dachowe to stoi łóżko, a tam gdzie łóżko na rzucie to jest ta ściana z kinkietami. W okolicach tych foteli mam własnie główną lampę, tam jest główna lampa i nieco wyższy sufit. U mnie jest jeszcze przejście z pomieszczenia 11 do 15 (przesuwne drzwi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.01.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Mirelka albo ja piszę po chińsku albo ... Chodzi mi cały czas o ścianę na której w projekcie jest szafa Szczerze, jeżeli wg projektu łóżko stoi na ścianie bez skosu to bym to zamieniła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.01.2012 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Hmmm.. dla mnie równoległe to coś, co leży w tym samym miejscu tylko wyżej lub niżej - nie skumałam o co chodzi Tam gdzie szafa nie ma nic, z wyjątkiem przejscia między sypialnią z garderoba (drzwi przesuwne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.01.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Równoległe to takie które nie koliduje ze sobą gdyby przedłużyć linie - nie wierzę że to piszę ważne że się rozumiemy a co z zamianą łóżka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.01.2012 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) Fuck ... jaką zamianą ? Jezu ja już dzisiaj nie funkcjonuję ....Venus ... ja nie rozumiem ... Miałam zamienić łóżko ?Łóżko stoi pod skośną (i za skarby tego nie zmienię, bo nic nie jest mi w stanie zamienić widoku gwiazd w nocy).Na ścianie gdzie w projekcie jest szafa jest tylko wejście do garderoby. Edytowane 5 Stycznia 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.01.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 No ok To już o łóżko Cię nie molestuję Ok, a ścianę wg projektu gdzie miały być fotele żeby wyłożyć tapetą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.01.2012 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Teoretycznie można. Nic nie stoi na przeszkodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.01.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 .....albo ścianę z kinkietami ja chyba bardziej niezdecydowana jestem niż Ty P.S. Zobacz sobie lustro na Voxie z ramą z fazowanego lustra pod kątem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.01.2012 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Mówisz o tym z czarną ramą które hazel zamówiła ? Wlaśnie o nim myślałam, i pierwotnie myślałam żeby tą z kinkietami wytapetować, ale zarówno lustro jak i kinkiety mogą się zgubić w tej tapecie. Chyba że kupię tą do malowania i pomaluję w kolorze całej sypialni (na śmietankowo) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.01.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Mirelko mówiłam o tym lustrze obok za 399 zł, te czarne moim zdaniem za agresywne. Wspomniany pazur to chyba ta lampa dzwon. Jeżeli tapetować na czarno to jedną ścianę, jeżeli na jasno to cały pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.01.2012 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Chyba tapetę sobie odpuszczę (choć baaardzo bym chciała ją mieć) , wezmę to czarne lustro za 399 z vox-a, lampę baroco. To sa pewniaki. Do tego konsolkę czarną, szukam takiej z nogami z takimi kulami jak ma lampa. A o reszcie moze zdecydujemy, jak to już będzie wszystko wisieć ? Może łatwiej będzie dobrać kinkiety obok lustra i na skosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.01.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ja zdecydowanie ZA najlepsze decyzje podejmuje się na spokojnie Jesteś pewna tego czarnego lustra? mi bardziej to obok się podoba, ale Twoja sypialnia. Zmierz koniecznie czy Ci wejdzie P.S. Konsola moim zdaniem lepiej by wyglądała prosta, chyba że chcesz sypialnie typowo glamour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.01.2012 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Też piękne . Ale nie czarne. Tak !!! tak , chyba jednak podobała by mi się ta sypialnia glamour . Najpierw kupię lampę wobec tego . Miejsca mam bardzo dużo (jeszcze zmierzę odległości między tymi kinkietami przy lustrze, ale na oko to conajmniej 1,5 jak nie 2 metry będzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts