Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A zajrzałam i ja, ale w zyciu nie nadrobie. I co widzę?? Moje Orłowo...tyle lat uciekałam z podlasia do Trójmiasta na wagary weekendowe...matko, i nadal mogę tam jezdzic, ostatnio 2 lata temu byłam na wkacjach ale juz z rodzinka, w podróz poslubna tez tam meza zabrałam :) na emeryturze będę tam mieszkać :D:D

Jeszcze moze się okazać ze będziemy sąsiadkami :D:D

Pamietam nad samym morzem, tylko nie pamietam ulicy, jest taki domek, żółto-kremowa elewacja, czerwony dach, z kolumienkami, ma dość spore podwórze i mnóstwo drzew na podwórzu. Wiekszość domów tam jest powiekszanych wzwyż, bo nastawiaja sie na wynajem, a ten jeden tak sobie tam stał, widać ze nie na wynajem pokoi dla turystów i oboje z mężem wtedy w tej naszej podróży poślubnej, dwoje bezrobotnych studenciaków postanowiliśmy go kiedyś kupić, jak już się dorobimy i w totka wygramy...ooo pamietam że obok była tabliczka ze wskazówką trasy do szkółki jeżdzieckiej, czy stadniny...

Wiola mówisz masz, to chyba tam razem będziemy mieszkały :lol2: :lol2:

Dom się znajduje na końcu ul. Przebendowskich i możesz sobie go w googlach zobaczyć Gdynia jest cała obfotografowana :)

<a href=http://imageshack.us/a/img21/9078/gdyniaorlowo.jpg' alt='gdyniaorlowo.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img]

Wiecie ja do tej pory nie wiem co w tym domu jest bo z pewnościa tam nikt na stałe nie mieszka. Podjeżdżają tam bardzo drogie samochody, wchodzą wychodzą jacyś nadziani faceci ??????????????

Do planetarium i akwarium to kilka km stamtąd ,ale faktycznie można plażą tam dojść, ulubione miejsce moich i Arwenki spacerów :yes:

Tędy się przechodzi :)

http://img.polskieszlaki.pl/zdjecia/ania/orlowo_plaza.jpg