malgos2 25.10.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Oj, to wspolczuje. Nigdy nie bylam, ale moja mama zawsze strasznie znudzona przychodzila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.10.2012 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 A ja bardzo lubię chodzić,(tylko w gimnazjum nie chodziłam) ale dzisiaj jest jakies spotkanie z dyrekcją, ciekawe co powiedzą Pierwsza wywiadówka w liceum przebiegła bardzo sprawnie i szybko mimo wielu spraw do zalatwienia, ale widzę, że pani jest zorganizowana, a to lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.10.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 No chyba ze tak. Nasza wszystkich opieprzala jak nie mogli przyjsc, a sama zawsze sie spozniala i potem mowila tylko - no fajna klasa, wszyscy ich lubia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.10.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Ten budynek niby od nowa postawiony, to jakoś go nie pamiętam. To był chyba 2003 rok wtedy, potem byliśmy jeszcze 2 lata temu ale już nie w tych okolicach, wiec go nie pamietam. I przysięgam, wtedy na podwórzu był widlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.10.2012 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Widlak mógł byc bo oni tam jakieś prace remontowe prowadzili, ja też pamiętam, że przez jakiś czas tam widlak stał. Swego czasu ja tam często bywałam Z młodym na rowerze jeździłam z Gdyni do Gdańska A replike Białego Dworu postawili jakieś 3-4 lata temu Chyba 2003 to tam były ruiny starego przedwojennego ale to było zarośniete trawą z rozwalającym się płotem A co ciekawe za nim stoi nowoczesna jego wersja [img]http://imageshack.us/a/img10/2872/dscn0404a.jpg [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.10.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Czyli dogadałyśmy sie, rozwalający płot zgadzałby się z moimi wspomnieniami....cholercia, az mam ochotę pojechać tam na wiosnę tylko to naprawdę drugi koniec Polski, szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.10.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 ale naklepałyście Gdynianki;) ledwo doczytalam ale ta replika Nowoczesna Bialego Domu super. bardzo mi sie podoba. co to jest??? dom prywatny????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.10.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 No to zróbmy spotkanie forumek na wiosnę w Gdyni Długi weekend np Może nawet rodzinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.10.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 ale naklepałyście Gdynianki;) ledwo doczytalam ale ta replika Nowoczesna Bialego Domu super. bardzo mi sie podoba. co to jest??? dom prywatny????? Tak tam mieszka dwóch braci, którzy kupili ten wielki plac i dostali zezwolenie na budowę tego nowoczesnego budynku pod warunkiem restauracji tego starego, ale ponieważ stary był totalną ruiną, więc został zburzony i postawiono wierną replikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.10.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 ja wolę nowoczesny:) tych od gejklubu????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.10.2012 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 A ja sama nie wiem, mi się podoba stary, ale mieszkać wolałabym w nowoczesnym tych od gejklubu????? Nie nie, to zupełnie inna para kaloszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.10.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Jak w tym roku byliśmy na wakacjach to na chwilę podjechaliśmy do Łeby. Tam idąc do morza po prawej stronie prawie na plaży stoi willa (chyba za dużo powiedziane) "odrestaurowana" i dobudowana. Tragedia. Jak z jednej strony okna są wygięte u góry w łuk, tak z drugiej kwadratowe. Dobudowali też wiezyczkę, takę inną niż z drugiej strony. Masakra jakaś. Kojarzycie go ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.10.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Kojarzę tą willę sprzed chyba 30 lat... albo i więcej... jest prawie nad samiutkim morzem... Teraz jej nie widziałam... A przejeżdżam raz w roku caluteńkie wybrzeże... dla mnie Łeba to porażka.. duża, tłum, czułabym się w niej jak w Las Vegas... Ja muszę do mniejszych miejscowości na wakacje się wybierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.10.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Arnika - ja w takiej właśnie byłam Zobacz jaką mieliśmy plażę w środku sezonu . W Łebie byliśy dosłownie 3 godziny i wyleczyłam się z wszelakich wycieczek. Uwielbiam miejscowości nad naszym morzem z kilkunastoma domami góra. http://images47.fotosik.pl/1606/a71f1b9146a187fcmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.10.2012 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 (edytowane) Mireleko Łeba to dramat, ale idąc plażą 500 m w kierunku latarni Stilo tez mozna natrafić na pusta plażę , tyle, że tam jest wąska:)) ale wiem, plaza miedzy Dębkami a Łębą jest szeroka piękną i czesto pusta, ale tam jest problem dojazdu samochodem pod samą plażę ???? A ja na plaże dźwigam zawsze parawany parasole lodówki itd, wiec nie mogę jechac tam rowerem Jak juz jedziemy na plaże to na cały dzień EDIT Bylismy kiedys na plazy w Lubiatowie, tam tez pełno ludzi, najlepiej jest na pólnoc od Sasina, tylko jak pisałam jest dalekie dojście:) Edytowane 26 Października 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.10.2012 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Na dobry poczatek dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.10.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Gdzie ta plaża Mirelka? Mnie się podoba a Poddąbiu... Jedna ulica las piękny bukowy do spacerowania... plaża szeroka, nawet jak jest sporo ludzi to w pierwszej linii można się rozłożyć i nie ma problemu... Jak ja kocham nasze piękne plaże i oby były puste... Jak ja kocham nasze wybrzeże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.10.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 EMI -to plaża między Lubiatowem a Sasinem właśnie Najszersza jaką widziałam i piękne dzikie wydmy. Arnika - to plaża w Słajszewie. Dlatego pusta, że jak emi pisze nie ma bezpośrednio dojazdu samochodem. Trzeba iść około 1,5 km lasem. Albo jest dowóz bryczkami z naszego gospodarstwa agroturystycznego. Ale my z powodu przekonań tylko piszką idziemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.10.2012 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 (edytowane) To gdzies w okolicach latarnie Stilo na północ od Sasina Tam w kazdym razie była Mirelka A powiedz w Poddąbiu plaża szeroka jest??? A piasek biały piszczący czy też kamyczkowaty szarawy????? EDIT Pisałysmy razem, wiem wiem byłam tam dwa razy, ale przy troche brzydzszej pogodzie, bo ja bez parasola na plazy byc nie mogę, a nieść go 1.5 km to troche daleko Dla nas z Gdyni to za daleko dlatego preferuje Karwienskie Błota bo to najbliższa od Gdyni piękna plaża w miare pusta przynajmniej ta blizej Dębek I zreszta w Debkach jak pojdziesz jakies 1km na wschód też ludzi nie ma, bo komu sie chce chodzić jak sie jedzie z południa na kilkanaście dni to Słajszewo to raj Edytowane 26 Października 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.10.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 W Poddąbiu ładna szeroka plaża z piaseczkiem a nie kamykami. Zejście z klifu do morza przez ładny lasek z 300-400m może nawet i nie... polecam.... Ale na dłuższą metę ja się chciałam tam urwać... sklepy do 22.00 knajpki zamknięte też od 22.00 wyjść na piwo czy drinka nie było gdzie.Bardzo dobre miejsce na wypoczynek z dala właśnie od hałasu, zgiełku, namiotów z cudami i pierdół na każdym wolnym placyku... Moze dlatego chciałam się tam urwać, bo Emil dawał mi wówczas tak w kość, że masakra.. Byłam tam 3 tygodnie... Brakowało mu zajęć.. brakowało mu roweru na wyłączność, i brakowało mu wędek oraz bardzo ważne basenu.Teraz jak wybierałam miejsce na wyjazd to właśnie szukałam szwedzki bufet, bo ja nie mam pojęcia co Emil zje i co właśnie dziś lubi... może być srylion potraw a on i tak powie, że nie ma co jeść i np zje parówkę, albo chleb z dżemem... musiał być basen.Na plaży byłam 3 razy po 15 minut.. on więcej mi nie dał... a ja myślałam, ze mnie potarga.. Emi.. a może skoro tak targasz na plażę tyle bambetli to zakup taki wuzeczek jak na walizki.. taki bagażowy.. na niego lodówka, leżaki, parasol i parawan i nie niesiesz jak wół jutrzny tylko wieziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts