Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiolus ja Twoje dziecię dobrze rozumiem, w tym, wieku koleżanki sa najważniejsze :)

A propos wygranej ja właściwie nie gram, zrobiłam to żeby pomóc Nelli w myślach już rozdzieliłam te pieniądze niewiele dla nas zostało :lol2:

No może na ten dom nad morzem, chociaż wydac 5 mln, zeby miec dom z widokiem na morze????? I nie wiem czy to by wystarczyło??????

Mój 16 letni syn też mi wczoraj powiedział, że pieniądze szczęścia nie dają i nie należałoby ich absolutnie wydawać, tylko zainwestować. No to ja mowie, że z tych procentów będziemy żyli jak w maśle nie będziemy pracowali itd, a on no co ty mamo, człowiek musi mieć jakieś zajęcie, musi pracować, zeby sie samorealizować (????????)

Cholerka to ja sie samorealizuje przy sprzątaniu, gotowaniu i praniu, dziękuję :lol2:

Mój 16 letni syn też mi wczoraj powiedział, że pieniądze szczęścia nie dają i nie należałoby ich absolutnie wydawać, tylko zainwestować. No to ja mowie, że z tych procentów będziemy żyli jak w maśle nie będziemy pracowali itd, a on no co ty mamo, człowiek musi mieć jakieś zajęcie, musi pracować, zeby sie samorealizować (????????)

Aluś, życzę z całego serca, aby Mi myślał tak o pieniądzach i pracy za 16 lat :)

Chociaż, takie rzeczy się z domu wynosi, więc :hug:

Cholerka to ja sie samorealizuje przy sprzątaniu, gotowaniu i praniu, dziękuję :lol2:

:rotfl:

Może i pieniądze same w sobie szczęścia nie dają ale jak bardzo je ku nam przybliżają ;)

Ja mam konkretne plany już na wypadek gdybym wygrała, wiec gram, bo jak mam wygrać nie grając :lol2:

No ja też mam plany, ale naprawdę rzadko gram, raczej liczę na to, że otworzę jakiś interes choćby ogrodniczy w którym na dębach zamiast liści pieniądze będą rosły :lol2:

Aluś, życzę z całego serca, aby Mi myślał tak o pieniądzach i pracy za 16 lat :)

Watpie Aniu, ale kto wie, kto wie????? Charakter ma raczej mój, a ja jak pracowałam to bardzo lubiłam swoja pracę i chętnie do niej chodziłam, za mną 18 lat pracy i gdyby nie to, że "zamknęli" mnie w szpitalu w czasie ciąży, to dalej bym pracowała, a tak nabrałam dystansu i do zawodu nie wróciłam, spełniałam się jako matka ( na szczęscie mogłam sobie na to pozwolić) i sprawiało mi to ogromną satysfakcję :) Dzisiaj chętnie bym do swojej pracy wróciła, ale......................

Chociaż, takie rzeczy się z domu wynosi, więc :hug:

:rotfl:

Moja Mama jest totalna minimalistką ja nie, więc nie wiem czy to prawda :rotfl:

Kinia nam :yes:, ale moje dziecko generalnie nie lubi kupować :lol2: a szczególnie wydawać pieniędzy :rotfl:

Mój mąż zresztą też tylko nie wiem jak myśmy dom dom wybudowali?????? A właściwie wiem to ja musiałam wydawac pieniądze :yes:

Edytowane przez emiranda

Oooo to ja do takiej samorealizacji to bym jakąś panią chętnie wynajęła... O!!!!

Mój mąż trafił.. 4 jedynki.. i musiał iść do pracy...

On realizował by się z wędkami na rybach... ja nad ciepłym morzem.. i zwiedzaniu świata...

Alem się rozmarzyła...

Chyba muszę iść po mopa, albo z kosiarką powalczyć, tylko tyle , że gorączka mnie łapie, gardło/tchawica boli... achhh życie...

Alicjo,

Przejżałam Twóją wątek i mam prośbę ......w przyszłym roku ruszamy z budową i nasz dom jest w klimacie Twojego stąd moje zainteresowanie :-), a ponieważ jestem tu "świeża" to być może w swej niedoskonałości przeoczyłam takie informacje ,ale gdybyś napisała mi jaka jest powierzchnia Twojego salonu to była bym niezwykle wdzięczna:-)

podrawiam

Mart_di

Alicjo,

Przejżałam Twóją wątek i mam prośbę ......w przyszłym roku ruszamy z budową i nasz dom jest w klimacie Twojego stąd moje zainteresowanie :-), a ponieważ jestem tu "świeża" to być może w swej niedoskonałości przeoczyłam takie informacje ,ale gdybyś napisała mi jaka jest powierzchnia Twojego salonu to była bym niezwykle wdzięczna:-)

podrawiam

Mart_di

Witaj u mnie.

Nasz dom to projekt gotowy Słodki z pracowni MG Projekt, salon ma 37 m2. Jak masz jeszcze jakieś pytania to pisz :)