mmajeczkaa 07.11.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Alu oczu nie mogę oderwać od tych jesiennych zdjęć Gdyni Przecudne :eek: Ech ... idę sobie jeszcze popatrzeć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.11.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Ja te zdjęcia biorę stąd można więcej pooglądać lub stąd i nacieszyć oko widokiem morza i jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Cudne zdjecia, ja niestety też nie strzeliłam w totka, na co moje dziecko się cieszy, Stwierdziła, ze jak wygramy to bedziemy źli- bogaci ludzie wg niej są źli, i ona nie chce przeprowadzać się nad morze, bo tutaj ma swoje koleżanki ot logika dziecka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.11.2012 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Wiolus ja Twoje dziecię dobrze rozumiem, w tym, wieku koleżanki sa najważniejsze A propos wygranej ja właściwie nie gram, zrobiłam to żeby pomóc Nelli w myślach już rozdzieliłam te pieniądze niewiele dla nas zostało No może na ten dom nad morzem, chociaż wydac 5 mln, zeby miec dom z widokiem na morze????? I nie wiem czy to by wystarczyło?????? Mój 16 letni syn też mi wczoraj powiedział, że pieniądze szczęścia nie dają i nie należałoby ich absolutnie wydawać, tylko zainwestować. No to ja mowie, że z tych procentów będziemy żyli jak w maśle nie będziemy pracowali itd, a on no co ty mamo, człowiek musi mieć jakieś zajęcie, musi pracować, zeby sie samorealizować (????????) Cholerka to ja sie samorealizuje przy sprzątaniu, gotowaniu i praniu, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Może i pieniądze same w sobie szczęścia nie dają ale jak bardzo je ku nam przybliżają Ja mam konkretne plany już na wypadek gdybym wygrała, wiec gram, bo jak mam wygrać nie grając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.11.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Mój 16 letni syn też mi wczoraj powiedział, że pieniądze szczęścia nie dają i nie należałoby ich absolutnie wydawać, tylko zainwestować. No to ja mowie, że z tych procentów będziemy żyli jak w maśle nie będziemy pracowali itd, a on no co ty mamo, człowiek musi mieć jakieś zajęcie, musi pracować, zeby sie samorealizować (????????) Aluś, życzę z całego serca, aby Mi myślał tak o pieniądzach i pracy za 16 lat Chociaż, takie rzeczy się z domu wynosi, więc Cholerka to ja sie samorealizuje przy sprzątaniu, gotowaniu i praniu, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.11.2012 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Może i pieniądze same w sobie szczęścia nie dają ale jak bardzo je ku nam przybliżają Ja mam konkretne plany już na wypadek gdybym wygrała, wiec gram, bo jak mam wygrać nie grając No ja też mam plany, ale naprawdę rzadko gram, raczej liczę na to, że otworzę jakiś interes choćby ogrodniczy w którym na dębach zamiast liści pieniądze będą rosły Aluś, życzę z całego serca, aby Mi myślał tak o pieniądzach i pracy za 16 lat Watpie Aniu, ale kto wie, kto wie????? Charakter ma raczej mój, a ja jak pracowałam to bardzo lubiłam swoja pracę i chętnie do niej chodziłam, za mną 18 lat pracy i gdyby nie to, że "zamknęli" mnie w szpitalu w czasie ciąży, to dalej bym pracowała, a tak nabrałam dystansu i do zawodu nie wróciłam, spełniałam się jako matka ( na szczęscie mogłam sobie na to pozwolić) i sprawiało mi to ogromną satysfakcję Dzisiaj chętnie bym do swojej pracy wróciła, ale...................... Chociaż, takie rzeczy się z domu wynosi, więc Moja Mama jest totalna minimalistką ja nie, więc nie wiem czy to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.11.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Mój 16 letni syn też mi wczoraj powiedział, że pieniądze szczęścia nie dają ale zakupy dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.11.2012 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 (edytowane) Kinia nam , ale moje dziecko generalnie nie lubi kupować a szczególnie wydawać pieniędzy Mój mąż zresztą też tylko nie wiem jak myśmy dom dom wybudowali?????? A właściwie wiem to ja musiałam wydawac pieniądze Edytowane 8 Listopada 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 ale zakupy dają o to to :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Oooo to ja do takiej samorealizacji to bym jakąś panią chętnie wynajęła... O!!!!Mój mąż trafił.. 4 jedynki.. i musiał iść do pracy... On realizował by się z wędkami na rybach... ja nad ciepłym morzem.. i zwiedzaniu świata... Alem się rozmarzyła... Chyba muszę iść po mopa, albo z kosiarką powalczyć, tylko tyle , że gorączka mnie łapie, gardło/tchawica boli... achhh życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.11.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Alu...jak ja bym chciała taką jesień jak na zdjęciach u ciebie!!!!!!! U nas zimno i mokro...brrrrr!!!!!!! Buziaki posyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.11.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Beatko u nas tez brzydko i choc na termometrach dzisiaj 10 stopni było, to ja w zimowej czapce w ogrodku liście zbierałam Od poniedziałku ma byc piękna pogoda Wioluś ty się lepiej lecz daj spokój z tym mopem, Ty się realizujesz pomagając Nelci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.11.2012 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Znowu bada znowu brzydko więc wkleje zdjęcie jesiennej Gdyni o zachodzie slońca Stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mart_di 09.11.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Alicjo, Przejżałam Twóją wątek i mam prośbę ......w przyszłym roku ruszamy z budową i nasz dom jest w klimacie Twojego stąd moje zainteresowanie , a ponieważ jestem tu "świeża" to być może w swej niedoskonałości przeoczyłam takie informacje ,ale gdybyś napisała mi jaka jest powierzchnia Twojego salonu to była bym niezwykle wdzięczna:-) podrawiam Mart_di Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.11.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Pięknie. Przyszłam wyściskać i wracam na legowisko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.11.2012 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Alicjo, Przejżałam Twóją wątek i mam prośbę ......w przyszłym roku ruszamy z budową i nasz dom jest w klimacie Twojego stąd moje zainteresowanie , a ponieważ jestem tu "świeża" to być może w swej niedoskonałości przeoczyłam takie informacje ,ale gdybyś napisała mi jaka jest powierzchnia Twojego salonu to była bym niezwykle wdzięczna:-) podrawiam Mart_di Witaj u mnie. Nasz dom to projekt gotowy Słodki z pracowni MG Projekt, salon ma 37 m2. Jak masz jeszcze jakieś pytania to pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.11.2012 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Pięknie. Przyszłam wyściskać i wracam na legowisko . Aniu ja tez Was mocno ściskam, jak się czujecie ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.11.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 hejka Alu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.11.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Już odpisałam na priv ale mogę i tu, że bardzo dobrze, dziękujemy . Tylko pogoda w kratkę! Już bym wolała śnieg . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts