TAR 16.11.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 podziwiam was dziewczyny za te milosc do swiecidelek, mnie nie ciagnie do klimatow swiatecznych i strojenia domku, az czasem zaluje tej swojej surowosci. zawsze mi szkoda kasy na takie duperelki i jak mam wybor swiecidelko a ksiazka to zawsze wybiore ksiazke lub swiecidelko a roslina - wygra roslina, ech:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 16.11.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Śliczne zdobycze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.11.2012 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Cudne te zdobycze z Almi ,och jak ja bym dopadła to stoisko z białymi ozdobami Ale wspomnienie z Gdyni jeszcze cudniejsze I uwierz ,rozumiem co czujesz ,mnie tak ciągnie do Pl Olu ja jak byłam na studiach w czsie wakacji też rabotałam w Niemczech kilka lat z rzędu, przeważnie dwa miesiące, ale zdazyło sie, ze byly cztery. Tęskniłam okrutnie, płakałam co wieczór (byłam tam sama) i najszczęsliwszym dniem dla mnie był zawsze dzień powrotu. Ja nawet jak do Zakopanego jeździłam z małym Mi na miesiąc, po dwóch tygodniach chciałam wracać (a kocham góry miłością wielką). Tak juz mam utożsamiam się z miejscem Alu, ozdoby śliczne! Ale "wspomnienie z Gdyni"....rewelka:) Świetnie wyglądasz:) pozdrawiam:) Beatko bardzo dziekuję Oj Alu, jak mozesz to kup ta dzialke na Oksywiu, mam wrazenie ze wczesniej czy pozniej do Gdyni wrocisz, a taka dzialka (z widokiem) to okazja chyba Musimy ja zobaczyć, bo wlasnie troche mało kosztuje i to jest podejrzane ??????? Piękne te cudeńka z Almi decor Super fotka Pozdrowionka:) Wielkie dzięki podziwiam was dziewczyny za te milosc do swiecidelek, mnie nie ciagnie do klimatow swiatecznych i strojenia domku, az czasem zaluje tej swojej surowosci. zawsze mi szkoda kasy na takie duperelki i jak mam wybor swiecidelko a ksiazka to zawsze wybiore ksiazke lub swiecidelko a roslina - wygra roslina, ech:rolleyes: Tarcia tak się składa, że ja troche w Almi kupuję, a mam karte stałego klienta i nawet nie wiedziałam, ze tam się zbiera jakies % od zakupu. I uzbierało mi się "trochę", więc zakupy światecznych ozdób kupiłam za darmo Mi w przeciwieństwie do Ciebie, az oczy się świeciły do tych ozdób, jak małemu dziecku do upragnionej zabawki. Lubie święta, dekoracje, nastrój a tym bardziej, ze w tym roku będziemy mieli dużo gości na wigili Juz się nie moge doczekać Śliczne zdobycze:) Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 16.11.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Oj ja też bardzo lubie święta,ozdoby itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.11.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Jak pan Andrzej Beręsewicz umieszcza zdjęcia w swoim portfolio, to nie moge sie powstzrymać, aby u siebie ich nie wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.11.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Ala szalejesz ze zdjęciami Kochana:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.11.2012 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Anetko szaleję faktycznie I jeszcze jedno I czy ja mogę pościelić łożko, nie przeszkadzając swoim kotom w spaniu Rano nie zdążyłam, a teraz nie chce przeszkadzac w drzemce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 16.11.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Kociaki mnie rozbroiły,całe łóżko maja dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Moja Inka też tak uwielbia się wtulać w pościel... I to sama jedna na łóżku 180X200:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.11.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 moj kurdupl ostatnio tez sypialnie ukochal, nawet poopska nie ruszy jak pani do domku wraca, lezy rozwalony na lozku i jak juz dotre na gore do sypialni to tylko macha tym swoim pomponem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.11.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 zimno na dworku to piecuchy nosa wyściubić nie chcą... u mnie jedna też tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 16.11.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Alu,wyczyść skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.11.2012 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Już mail do mnie [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.11.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 doberek weekendowo kawkę przynoszę http://www.megapedia.pl/kawa-w-filizance.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.11.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Anetko szaleję faktycznie I jeszcze jedno I czy ja mogę pościelić łożko, nie przeszkadzając swoim kotom w spaniu Rano nie zdążyłam, a teraz nie chce przeszkadzac w drzemce U mnie to normalka, każdej zimy śpią na nas i okupują łóżko. Mam nawet specjalną dodatkową cienką kołdrę i zestaw powłoczek na nią – to dlatego, że narzuty nie zdają egzaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.11.2012 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 doberek weekendowo kawkę przynoszę http://www.megapedia.pl/kawa-w-filizance.jpg Dzięi za kawkę, włąsnie piję U mnie to normalka, każdej zimy śpią na nas i okupują łóżko. Mam nawet specjalną dodatkową cienką kołdrę i zestaw powłoczek na nią – to dlatego, że narzuty nie zdają egzaminu. Zapominamy, ze to my dla kotów jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.11.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Hej Alu:) Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.11.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Hejka, śmieszne te koty.. takie milusińskie. Nasze niestety na zewn. a szkoda, bo miłoby przytulić się do kotka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.11.2012 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Beatko dzięki Wioluś, nasza main coonka najlepiej lubi mi na głowie spać, chyba myśli, ze zastąpi mi czapkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.11.2012 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Dzisiejszy wschod słońca w Gdyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts