Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

podziwiam was dziewczyny za te milosc do swiecidelek, mnie nie ciagnie do klimatow swiatecznych i strojenia domku, az czasem zaluje tej swojej surowosci. zawsze mi szkoda kasy na takie duperelki i jak mam wybor swiecidelko a ksiazka to zawsze wybiore ksiazke lub swiecidelko a roslina - wygra roslina, ech:rolleyes:

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cudne te zdobycze z Almi :yes:,och jak ja bym dopadła to stoisko z białymi ozdobami :rolleyes:

Ale wspomnienie z Gdyni jeszcze cudniejsze :yes:

I uwierz ,rozumiem co czujesz ;),mnie tak ciągnie do Pl ;)

:hug:

Olu ja jak byłam na studiach w czsie wakacji też rabotałam w Niemczech kilka lat z rzędu, przeważnie dwa miesiące, ale zdazyło sie, ze byly cztery. Tęskniłam okrutnie, płakałam co wieczór (byłam tam sama) i najszczęsliwszym dniem dla mnie był zawsze dzień powrotu. Ja nawet jak do Zakopanego jeździłam z małym Mi na miesiąc, po dwóch tygodniach chciałam wracać (a kocham góry miłością wielką). Tak juz mam utożsamiam się z miejscem :lol2:

Alu, ozdoby śliczne! Ale "wspomnienie z Gdyni"....rewelka:):)

Świetnie wyglądasz:) pozdrawiam:)

:hug: Beatko bardzo dziekuję :)

Oj Alu, jak mozesz to kup ta dzialke na Oksywiu, mam wrazenie ze wczesniej czy pozniej do Gdyni wrocisz, a taka dzialka (z widokiem) to okazja chyba ;)

Musimy ja zobaczyć, bo wlasnie troche mało kosztuje i to jest podejrzane ???????

Piękne te cudeńka z Almi decor :yes:

Super fotka :) Pozdrowionka:)

Wielkie dzięki :)

podziwiam was dziewczyny za te milosc do swiecidelek, mnie nie ciagnie do klimatow swiatecznych i strojenia domku, az czasem zaluje tej swojej surowosci. zawsze mi szkoda kasy na takie duperelki i jak mam wybor swiecidelko a ksiazka to zawsze wybiore ksiazke lub swiecidelko a roslina - wygra roslina, ech:rolleyes:

Tarcia tak się składa, że ja troche w Almi kupuję, a mam karte stałego klienta i nawet nie wiedziałam, ze tam się zbiera jakies % od zakupu. I uzbierało mi się "trochę", więc zakupy światecznych ozdób kupiłam za darmo :lol2: Mi w przeciwieństwie do Ciebie, az oczy się świeciły do tych ozdób, jak małemu dziecku do upragnionej zabawki. Lubie święta, dekoracje, nastrój a tym bardziej, ze w tym roku będziemy mieli dużo gości na wigili :) Juz się nie moge doczekać :yes:

Śliczne zdobycze:)

Bardzo dziękuję :)

Anetko szaleję faktycznie :) I jeszcze jedno :lol2:

I czy ja mogę pościelić łożko, nie przeszkadzając swoim kotom w spaniu :) Rano nie zdążyłam, a teraz nie chce przeszkadzac w drzemce :lol:

532079_2634488877877_957925321_n.jpg

U mnie to normalka, każdej zimy śpią na nas i okupują łóżko. Mam nawet specjalną dodatkową cienką kołdrę i zestaw powłoczek na nią – to dlatego, że narzuty nie zdają egzaminu.

doberek weekendowo :)

kawkę przynoszę

http://www.megapedia.pl/kawa-w-filizance.jpg

Dzięi za kawkę, włąsnie piję :)

U mnie to normalka, każdej zimy śpią na nas i okupują łóżko. Mam nawet specjalną dodatkową cienką kołdrę i zestaw powłoczek na nią – to dlatego, że narzuty nie zdają egzaminu.

Zapominamy, ze to my dla kotów jesteśmy :lol2: