emiranda 21.11.2012 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Faktycznie Tarcia boski, może tak trzeba sobie zrobić w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.11.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 ja nie bede ryzykowac, przycinanie tej ilosci dereni chyba by mnie wykonczylo:lol2: tak tylko wkleilam pogladowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.11.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Moje dziecko w taki oto sposób zaprezentowało siebie na lekcji podstawy przedsiębiorczości, uśmiałam się co niemiara. Mówi, ze jak wszyscy mówili nudnie, to on chciał rozładować atmosferę Cześć kochani, jak pewnie wiecie nazywam się M.Z. W poprzednim wcieleniu mieszkałem w Gdyni. Przyszedłem do tej szkoły, ponieważ słyszałem, ze tu są ładne dziewczyny i mniej komunistyczne poglądy. Lubię jeść kaloryczne produkty i pić gazowane napoje przy oglądaniu filmów. W przyszłości chciałbym zostać konsultantem do spraw ważności owoców w sklepie Lidl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.11.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Dobre... Masz kreatywnego Młodego.. i bynajmniej nie zostanie "konsultantem do spraw ważności owoców w sklepie Lidl" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.11.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Hejka, Widać Młody ma poczucie humoru Arnika, a czemu nie może zostać takim kontrolerem?? zanim dorośnie to kto wie, co bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.11.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Może zostać.. tylko tyle, że bystry chłopak i .. chyba wyżej zajdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.11.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Wiola, żadna praca nie hańbi, ważne żeby był szczesliwy i lubił to co robi i już. Mój mąż do dziś chciałby być śmieciarzem a jest inżynierem bo wiecej płacą.. albo ew. jeździc MPGK na traktorach i kosić trawniki i parki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 22.11.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 No mój mąż chciąłby być bibliotekarzem, zawsze o tym marzył , bo wydaje mu się, ze tam nie trzeba robić A tak naprawdę chciał iśc na medycynę, ale ten pomysł wybiła mu z głowy mama Skończył politechnikę wydział budowy okrętów no bo to taki prestiżowy kierunek, niestety stocznie w Trójmieście zamknęli i pracę znalazł w Warszawie ( chociaz nawet pracował w stoczni, ale po roku bez urlopu i żadnego dnia wolnego, czyli bez sobót i niedziel wolnych sam zrezygnował) Teraz chciałby być psychologiem Więc wszystko się zmienia Dlatego my nie naciskamy na Mi, on musi wybrać kierunek studiów. A tak na marginesie cała prawie klasa dostała piatki ,a Mi czwórkę, bo pani potraktowała to bardzo powaznie i powiedziała, że to śmieszne nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.11.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Panią do psychologa trzeba wysłać, bo przemęczona jest. Takim postępowaniem zabija w młodym człowieku inwencję twórczą...Poważnie, trzeba z nią porozmawiać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.11.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 dobry młody a co kto i kiedy będzie robił to może taki dowcip zobrazuje (znałam w nieco innej wersji) Huta Katowice. Pewien człowiek przychodzi prosząc o prace. Pracodawca zadaje pytanie: - Umie Pan coś? - Nie. - A czytać i pisać Pan umie? - Też nie. - Więc nie dam Panu pracy. Za kilka lat ten sam człowiek w Ameryce wchodzi z dziewczyną do jubilera: - Wybierz, co chcesz kochanie. Dziewczyna nabrała dużo biżuterii. Przy kasie: - Razem to 180 tys. Facet wyjmuje z kieszeni pęczek pieniędzy: - Tu będzie jakieś 80 tys. Ze skarpety: - Tu jakieś 50 tys. I z rękawiczki: - A tu też 50 ty. Jubiler: - Nie mógł Pan po prostu czeku wypisać? Na to mężczyzna: - Panie, gdybym ja umiał czytać i pisać, to bym w Hucie Katowice pracował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.11.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Dobre...a jakie prawdziwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.11.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 alu chyba Mi jest teraz bohaterem dziewczyn w szkole po tym występie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 22.11.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Alu i bardzo dobrze ,że nie naciskacie na Mi .Bo to święta prawda ,że wszystko się zmienia .Wiem to po sobie ,na szczęście na mnie też nikt nie naciskał ,więc mogę teraz mieć pretensje tylko do siebie .Z wykształcenia jestem biologiem ;)a teraz postanowiłam sobie ,że po powrocie do Pl ,wracam na studia i uwaga ..........na architekturę ,czyli bardzo pokrewne kierunki ,prawda ???:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.11.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Mnie nie o to chodziło, że nie może zostać.. pewnie, że może.. ale o to , że bystry.. to i może całym Lidlem rządzić... Lubię jak młodzi są kreatywni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 22.11.2012 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Wiolus ja to wiem, nie o to w tym wszystkim chodziło. Ja najpierw uśmiałam sie z prezentacji Mi a później z pani, ręce opadają Ja na najbliższej wywiadówce się do niej wybiorę, bo uważam, ze przegięła Gosiek, świetny dowcip, ale takie jest zycie Ola na architekturę??? czy na architekture wnętrz??????? Przy okazji napiszę, co mi nagrał na sekretarkę swojej komórki, większość się na ten dowcip nabiera Monia, nawet nie wiem ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.11.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Emi, ja wiem o co chodziło...ale Pani jakas nie teges chyba...a tu roczne urlopy dla podratowania zdrowia zaczynają sprawdzać Dawaj nagranie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 22.11.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Ola na architekturę??? czy na architekture wnętrz??????? Na architekturę ,a ewentualnie potem (jak się dostanę i jak skończę )jakiś kurs wnętrzarski Wiesz ,ja jak się za coś zabieram ,to muszę to znać od podstaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.11.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Oj niech tam sobie daje czworki i piatki, dla nauczyciela to jedyna rozrywka w zyciu, ze sobie moze komus ocene obnizyc... Jakie to ma w ogole znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 22.11.2012 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Na architekturę ,a ewentualnie potem (jak się dostanę i jak skończę )jakiś kurs wnętrzarski Wiesz ,ja jak się za coś zabieram ,to muszę to znać od podstaw Olu super zawód, tez bym chciała być, ale niestety nie mam żądnych w tym kierunku zdolności Oj niech tam sobie daje czworki i piatki, dla nauczyciela to jedyna rozrywka w zyciu, ze sobie moze komus ocene obnizyc... Jakie to ma w ogole znaczenie? Małgoś to naprawdę trafna uwaga, ze obnizenie oceny to dla wielu nauczycieli jedyna rozrywka, nawet sobie z tego nie zdawałam sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.11.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Małgoś to naprawdę trafna uwaga, ze obnizenie oceny to dla wielu nauczycieli jedyna rozrywka, nawet sobie z tego nie zdawałam sprawy Teraz sie naraze ale Emi wybacz nie zgadzam sie z tym A czy ocena sluszna:rolleyes: za poczucie humoru na pewno 6 mu sie nalezy,o tresci merytorycznej nie moge sie wypowiadac nie wiedzac jakie prezentacje mieli inni. zawsze sa dwie strony medalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts