Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

Teraz sie naraze ale Emi wybacz nie zgadzam sie z tym

A czy ocena sluszna:rolleyes: za poczucie humoru na pewno 6 mu sie nalezy,o tresci merytorycznej nie moge sie wypowiadac nie wiedzac jakie prezentacje mieli inni. zawsze sa dwie strony medalu.

Tarcia ja dlatego napisałam, "dla wielu", może powinnam napisać dla niektórych, sory :) Bo w podstawówce Mi miał super nauczycieli i nie moge mieć do nich żadnych zastrzeżeń, z pewności ta uwaga byłaby dla nich bardzo niesprawiedliwa :yes: natomiast to co się działo w gimnazjum u Mi to nawet szkoda pisać uwierz mi Tarcia, dramat. Tu w liceum większość nauczycieli jest super, Mi jest zadowolony. no ale zawsze są wyjątki od reguły :(

A Mi ma jeszcze dodatkowy atut, tembre głosu i świetną dykcję :)

Większośc wypowiedzi mieściła sie w dwóch zdaniach mniej wiecej takich :

Jestem xx urodziłem sie w Pruszkowie, tutaj chodziłem do szkoły podst i gimnazjum. Przyszedłem do tego liceum i wybrałem klase mat-fiz , bo chce stydiować na polit. W przyszlości chcę byc inzynierem; Tzw nudy na pudy. To miało byc w dwoch trzech zdaniach.

Tak na marginesie Mi nie robi dramatu z tego, ze dostał czwórkę, on raczej nie pzrykłada wielkiej uwagi do ocen :yes: I mi nie chodzi o ocenę, tylko o brak poczucia humoru u nauczycielki, taki mały drobiazg. I uwagę, ze to nie było smieszne i jej sie to nie podobało :(

Edytowane przez emiranda

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I mi nie chodzi o ocenę, tylko o brak poczucia humoru u nauczycielki, taki mały drobiazg. I uwagę, ze to nie było smieszne i jej sie to nie podobało :(

nie znam tej pani moze ona po prostu chcialaby by z jej zajec nie robic sobie jaj? albo zeby takie zachowania nie wpływaly dstrukcyjnie na reszte klasy, bo skoro jeden moze to i reszta tez:rolleyes: nie wiem jak ja bym sie zachowala na jej miejscu,chyba musialabym w takiej scence wystapic zeby poczuc.

przyznaje, ze tez mialam w wiekszosci swietnych nauczycieli, szkole podstawowa i srednia wspominam z nostalgia, za to studia juz niekoniecznie mi sie podobaly. w wiekszosci mialam surowych nauczycieli za to sprawiedliwych i rowniez z poczuciem humoru (choc nie wiem czy tekst twojego M.by zaakceptowali ;) ) :lol2: ale szacunek do nich pozostal mi po dzis dzien

Tarcia Mi jest ostatni w dzienniku, wiec reszta klasy nie miała juz szans, na koniec wszyscy sie pośmiali :) No cóż, roznie w zyciu bywa, Mi jakoś wcale nie narzeka na tę panią, generalnie jest pozytywnie nastawiony. :)

I powiem Ci, z e jego najlepsza nauczycielką, była bardzo wymagająca pani od matmy w podstawówce, taki żart z pewności by sie jej nie spodobał na lekcji, ale juz na kółku matemat. tak. To była jednak inna bajka, cholernie surowa była i wcale nie taka miła dla dzieci, ale umiala jasno postawic zasady, system oceniania (na matmie latwiej) do perfekcji opracowany i bardzo kochała Mi klasę, więc co sie dziwić, że dzieci napisały sprawdzian szóstoklasisty na 94 % . :)

Cięzko byc nauczycielem i umieć odpowiednio się znaleźć w odpowiednim miejscu, ale żeby nim byc trzeba umieć kochac dzieci przed wszystkiem :)

Dzień dobry Alu :hug:

Cięzko byc nauczycielem i umieć odpowiednio się znaleźć w odpowiednim miejscu, ale żeby nim byc trzeba umieć kochac dzieci przed wszystkiem :)

A weź tu kochaj studentów, którzy mają Cię w d.pie do momentu sesji :rotfl:

Oto co jest na sekretarce Mi :

Witamy, dodzwoniłeś się na otwarta linię programu telewizyjnego stolcowe berety. Po usłyszeniu sygnału nagraj widomośc. Uwaga program obsługuje telefony sony ericson K750 k850 ,K 590 i k889 ;

Właściwie teraz( Mi zmienił nr) to jest nasz domowy nr tzn komórka, która jest zawsze w domu.

Mi się nie chce tego zmienić i większośc ludzi się daje nabierać i rzeczywiście myśli, ze się do takiego programu dodzwoniło :lol2: i oczywiście dzwonią jeszcze raz i jeszcze raz, a później mówią mi że to chyba juz nieaktualny numer, bo jakas telewizja sie włacza :lol2: Po czym ja tłumaczę genezę nagrania, a ludzie do mnie, ale Ala ja sie do telewizji dodzwoniłam naprawdę :rotfl: Do jakiegos programu o beretach :rotfl: jakby nie wiedzieli, ze na sekretarce mozna wszystko nagrać. Oczywiście głos jest z komputera nie Mi :lol2:

Dzień dobry Alu :hug:

A weź tu kochaj studentów, którzy mają Cię w d.pie do momentu sesji :rotfl:

No ja wlasnie zalamalam rece jak prowadzilam zajecia... Raz, ze jedzenie, wysylanie SMSow, pogaduszki to norma, jak w nauczaniu poczatkowym, wiec trzeba wywalic z sali kilka osob z komentarzem, zeby sie juz wiecej nie pokazywali, szczegolnie po zaliczenie, dopiero wtedy do reszty zaczyna cos docierac. Potem nie daj Boze zadaj jakas prace pisemna, a te tlumoki, ktore papiez mi pisaly przez "rz" na kolokwium, nagle w pracach pisemnych zaczynaja wladac taka polszczyzna, ze sama mam problem ze zrozumieniem. ;) Co sie nagadalam, ze nastepnym razem ide do dyrektora instytutu i dostaja wylot ze studiow, to jeszcze na tych samych zajeciach dostawalam posciagane z netu prace (jedna laska mi z rozbrajajaca szczeroscia powiedziala - "ja to od kolezanki wzielam, nie wiedzialam, ze ona to z netu sciagnela" :lol2:) . Zenada, a nie mowimy tu - bez obrazy - o zaocznych w Rzeszowie tylko o UAMie...

Emi, ja mialam takiego kumpla w klasie ktory troche mi poczuciem humoru przypomina Twojego syna - nauczycielki sie go wprost baly, czesto je musial przepraszac nie wiadomo za co, ale dzisiaj to on sie smieje ostatni, wiec luz. ;)