Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

Alu,

12 miesięcy zdrowia,

53 tygodni szczęścia,

8.760 godzin miłości,

526.600 minut pogody ducha

i 31.536.000 sekund wspaniałej zabawy!

Dziękuję za kolejny wspólny rok na FM

I życzę wszystkiego najlepszego w Nowym 2013 Roku.

Oby był lepszy niż poprzedni!

http://img72.imageshack.us/img72/6250/newyear2013.jpg

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wioluś kochanie niestety plany spełzły na niczym a w szafie wisi sukienka od lagerfelda :lol2: piekne buciki na wysokim obcasie, na stole zaproszenia na wielki bal, a ja leże w łożku i jestem tak wściekła, ze mnie dopadlo jakies chorobsko, że to trudno opisać, może jeszcze za dwie godziny poczuję sie lepiej i wowczas spelni sie moje wielkie marzenie :)

W Nowym roku na pewno będzie lepiej :: dzieki za zyczenia :)

kurteczka jakis pomor czy co??? Arni tez zrezygnowala z wyjscia, bo chora biedulka. Zdrowiejcie dziewczynki. tobie Alu zycze by jednak odpuscilo i bys mogla udac sie na wielki bal :)

Tarcia ja od czterech lat nie byłam nawet przeziębiona i akurat dzisiaj ??????????:( Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

oo nie doczytałam już wczoraj, bo mnie forumowa koleżanka nawiedziła :p wiec u mnie domówka ludzi, którzy własciwie nie mieli żadnego planu na ten dzień, albo nie mogli go mieć...;)

Współczuję choroby, i to akurat teraz no!!! Jakaś epidemia grypy panuje chyba, moich rodziców od świąt trzyma, akurat jak u nich się zaczynało, to my wyjechaliśmy i na szczęście nie złapało nas na razie..oby nadal nie..

Ale co słyszę to wokół ktoś choruje...

Zdrówka jak nic w Nowym roku!!!

Alu życzę Wam, żeby Rok, który właśnie się rozpoczyna był pełen pozytywnych chwil, przeżyć, pełen miłości i zrealizowanych planów! Żeby cieszył Was każdy drobiazg, bo właśnie radość z drobiazgów daje prawdziwe Szczęście! Życzę Wam, żebyście doświadczali go na każdym kroku! buziaki dla Was, Kochani moi! :) :)

Wiem dziewczyny, że zżera Was ciekawość, ale ja nie jestem gotowa, aby pokazać Wam sukienkę, a tym bardziej siebie w tej sukience. Powiem tylko, że makijaż robiłam dwie godziny, fryzurę chyba z godzinę, żeby wejść w ten Nowy Rok z "mniejszą ilością lat". W każdym razie czułam się jak trzydziestka na balu u królowej :lol:

Ps tak naprawde nie mam na razie zdjęć balu, robił je znajomy i obiecał, że przesle :)

Wiem dziewczyny, że zżera Was ciekawość, ale ja nie jestem gotowa, aby pokazać Wam sukienkę, a tym bardziej siebie w tej sukience. Powiem tylko, że makijaż robiłam dwie godziny, fryzurę chyba z godzinę, żeby wejść w ten Nowy Rok z "mniejszą ilością lat". W każdym razie czułam się jak trzydziestka na balu u królowej :lol:

Ps tak naprawde nie mam na razie zdjęć balu, robił je znajomy i obiecał, że przesle :)

Alu, ale jak to trzydziestka!? Trzydziestka to ty jesteś bez mejkapu, a z tym sylwestrowym to jak dwudziestka raczej :D

Nie podaruje Ci tych fotek:P, jak tylko je dostaniesz to proszę się pochwalić! Bo będę gnębić :p

Martuś jaka dwudziestka, kiedy to było ????????????? Oczywiśćie makeup dużo może zrobić, ale niestety zmarszczek nie ukryje do końca :( Ja sie zadawalam trzydziestką, to zreszta byl chyba najfajniejszy czas w moim zyciu. Była świadoma tego co robię, jako dwudziestka byłam jeszcze dzieckiem, no...... późno dorastałam :yes: