nemi 31.12.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Alu,12 miesięcy zdrowia, 53 tygodni szczęścia, 8.760 godzin miłości, 526.600 minut pogody ducha i 31.536.000 sekund wspaniałej zabawy! Dziękuję za kolejny wspólny rok na FMI życzę wszystkiego najlepszego w Nowym 2013 Roku.Oby był lepszy niż poprzedni! http://img72.imageshack.us/img72/6250/newyear2013.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.12.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Oby ten nadchodzący rok był zdrowszy niż poprzedni, weselszy niż ostatni i obfity spełnionych marzeń Szczęśliwej 13-tki !!! ps. jakie plany na dzisiejszy wieczór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.12.2012 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Wioluś kochanie niestety plany spełzły na niczym a w szafie wisi sukienka od lagerfelda piekne buciki na wysokim obcasie, na stole zaproszenia na wielki bal, a ja leże w łożku i jestem tak wściekła, ze mnie dopadlo jakies chorobsko, że to trudno opisać, może jeszcze za dwie godziny poczuję sie lepiej i wowczas spelni sie moje wielkie marzenie W Nowym roku na pewno będzie lepiej :: dzieki za zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.12.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 kurteczka jakis pomor czy co??? Arni tez zrezygnowala z wyjscia, bo chora biedulka. Zdrowiejcie dziewczynki. tobie Alu zycze by jednak odpuscilo i bys mogla udac sie na wielki bal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.12.2012 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Niech w Nowym Roku 2013 świat będzie dla Was pełen ciepła radości i przyjaciół, a w Waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia. życzy Ala z Rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.12.2012 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 kurteczka jakis pomor czy co??? Arni tez zrezygnowala z wyjscia, bo chora biedulka. Zdrowiejcie dziewczynki. tobie Alu zycze by jednak odpuscilo i bys mogla udac sie na wielki bal Tarcia ja od czterech lat nie byłam nawet przeziębiona i akurat dzisiaj ?????????? Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.01.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 oo nie doczytałam już wczoraj, bo mnie forumowa koleżanka nawiedziła wiec u mnie domówka ludzi, którzy własciwie nie mieli żadnego planu na ten dzień, albo nie mogli go mieć... Współczuję choroby, i to akurat teraz no!!! Jakaś epidemia grypy panuje chyba, moich rodziców od świąt trzyma, akurat jak u nich się zaczynało, to my wyjechaliśmy i na szczęście nie złapało nas na razie..oby nadal nie.. Ale co słyszę to wokół ktoś choruje... Zdrówka jak nic w Nowym roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.01.2013 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Wioluś, nalykałam się leków, głowa odpusciła i na kilka chwil pokazałam sie na balu, było wspaniale I czuje się już duzo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.01.2013 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Wszystkim bardzo dziękuję za zyczenia Noworoczne, oby ten rok mający na końcu szczęśliwa 13 był dla nas wspaniały i równie szczęśliwy Dla mnie w każdym razie wspaniale się rozpoczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.01.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Wszystkiego co najlepsze Alu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.01.2013 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Aniu bardzo dziękuję, Tobie też życzę wszystkiego najlepszejszego, żebyś juz niedługo mogła cieszyć się swoim malutkim szczęściem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.01.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 01.01.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Alu życzę Wam, żeby Rok, który właśnie się rozpoczyna był pełen pozytywnych chwil, przeżyć, pełen miłości i zrealizowanych planów! Żeby cieszył Was każdy drobiazg, bo właśnie radość z drobiazgów daje prawdziwe Szczęście! Życzę Wam, żebyście doświadczali go na każdym kroku! buziaki dla Was, Kochani moi! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.01.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Alu, przyszedłem (piechotą ) odwzajemnić życzenia noworoczne :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.01.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Alu jednak wyszłaś na bal!!!! dzięki za życzonka. telefon zostawiłam w pokoju... potanczyłaś???? pokazuj tę kieckę , bo zwariuję z ciekawości i najlepiej w duecie z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.01.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 ooo czyli jednak impreza zaliczona i na dodatek udana była, ciesze sie, ze się podobało a kieckę też chetnie obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.01.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 i masz....... nic...... Ala zgrywaj fotki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.01.2013 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Wiem dziewczyny, że zżera Was ciekawość, ale ja nie jestem gotowa, aby pokazać Wam sukienkę, a tym bardziej siebie w tej sukience. Powiem tylko, że makijaż robiłam dwie godziny, fryzurę chyba z godzinę, żeby wejść w ten Nowy Rok z "mniejszą ilością lat". W każdym razie czułam się jak trzydziestka na balu u królowej Ps tak naprawde nie mam na razie zdjęć balu, robił je znajomy i obiecał, że przesle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.01.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Wiem dziewczyny, że zżera Was ciekawość, ale ja nie jestem gotowa, aby pokazać Wam sukienkę, a tym bardziej siebie w tej sukience. Powiem tylko, że makijaż robiłam dwie godziny, fryzurę chyba z godzinę, żeby wejść w ten Nowy Rok z "mniejszą ilością lat". W każdym razie czułam się jak trzydziestka na balu u królowej Ps tak naprawde nie mam na razie zdjęć balu, robił je znajomy i obiecał, że przesle Alu, ale jak to trzydziestka!? Trzydziestka to ty jesteś bez mejkapu, a z tym sylwestrowym to jak dwudziestka raczej Nie podaruje Ci tych fotek:P, jak tylko je dostaniesz to proszę się pochwalić! Bo będę gnębić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.01.2013 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Martuś jaka dwudziestka, kiedy to było ????????????? Oczywiśćie makeup dużo może zrobić, ale niestety zmarszczek nie ukryje do końca Ja sie zadawalam trzydziestką, to zreszta byl chyba najfajniejszy czas w moim zyciu. Była świadoma tego co robię, jako dwudziestka byłam jeszcze dzieckiem, no...... późno dorastałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts