monika996 04.01.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Alu no musisz coś wrzucić. i ja cie pognębie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.01.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Alu to chociaż na priva daj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 04.01.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2013 Roku życzy Agnieszka z rodzinką !!!I ja czekam,no wrzuc coś kochana... Edytowane 4 Stycznia 2013 przez lea** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.01.2013 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Leo bardzo dziękuje za zyczenia A teraz cos z facbooka cała prawda o matkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.01.2013 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Emi Dzieki za cytat.. kopiuję i pokażę innym.. Mogę?????? pewnie śpiesz.. ale ja już to robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 08.01.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Jej jakie piekne,a jakie prawdziwe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 08.01.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Witam się Alu ja też chce zdjęcie !!!! bardzo!!!! I zgadzam się z Dziewczynami że Ty na co dzień wyglądasz baaaardzo młodo więc w pełnym makijażu i kreacji na pewno bosko:yes::yes: Dzwoń do znajomego niech zdjęcia Ci wysyła Pozdrawiam Cieplutko Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.01.2013 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Arniko nie mam nic przeciwko, kopiuj i przekazuj, prawda jakie to prawdziwe Wyjatkowo o tej porze nie spałam, ale czytałam i nie zaglądałam na forum Saluś, ze zdjęciami to trudna sprawa mój mąż postawił veto (sama nie wiem dlaczego mówi, że nie chce dzielic sie mna z innymi ) Leo ja tez uważam, ż ecytat jest piękny i jakże prawdziwy Edytowane 8 Stycznia 2013 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 08.01.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Emi Ale z Twojego Męża to jest No ale cóż takie jego prawo Może zmieni zdanie Fajnie że bal się udał i że się dobrze bawiłaś a udana kreacja zawsze wpływa pozytywnie na dobry humor My dopiero wróciliśmy ze spa a juz mi się chce kolejenego odpoczynku Oby do wiosny i lata a to juz niedługo zauważyłam że dzień już z 15 min dłuższy więc jest nadzieja )))) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.01.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Przyleciałam z kaszlem do Ciebie, ale może już nie zarażam co? Ja do spa też chcę... a cytat już widziałam, jest najprawdziwszy...a odkąd patrzę na pyszczki moich dwóch szkodników, to przyznam sie że cieszę się ze taka definicja istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.01.2013 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Polecam termy w Bukowinie Tatrzańskiej, szampańsko sie tam bawiłam I zdrówka Wiolu zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.01.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 eee ani mozliwości finansowych ani czasowych niet...na razie spa w sferze marzeń...Choć jak leżałam w ciąży to obiecałam sobie ze za becikowe spa sobie zafunduję...becikowe się rozeszło...a ja wyjechac nie moge bo Zocha mnie w nocy potrzebuje..ale kiedyś kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.01.2013 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 I tak Zochny zazdraszczam, oby tylko zdrowa była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.01.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 a pewnie, jest czego Co psioczę wieczorami jak już padnieta jestem, to potem mi wstyd samej przed sobą, ale rewelka takiego szkraba w domu mieć. Wczoraj np. ja wredna matka kazałam ojcu uspokoić dzieci- lat 8 i Zochę- i kłaść spać, to olali mnie wszyscy i zajeli się nauczaniem Zośki mlaskania. No i dzis Młoda cały dzień patrzy na mnie i mlaska :pa matka wredna nie chce mlaskac bo maseczka na twarzy...:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.01.2013 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 No cóz wiem jak to fajnie mieć dzieci i wiem jak trudno docenić ich urok jak sie z nimi przebywa 24 godz na dobę. Nie wszystko zawsze jest takie piękne, chocby wtedy jak malskają , albo gdy placzą nie chcą nas słuchać. Ale to taka ulotna niepowtarzalna chwila. która niestety szybko mija chyba że mamy dużo dzieci, tylko kogo u nas na nie stać???? Jeszcze jak mieszkałam w Gdyni opiekowała się niekiedy córeczką sąsiadow od jej 6 miesiecy do 3 lat, była fantastyczna, mała artystka, bardzo uzdolniona. Sama radość, tym większa, że ja nie byłam jej mamą i bardzo się mnie słuchała, no i to było 4 godziny dziennie najwyżej. Ja byłam zachwycona nia a ona mną i bardzo się kochałyśmy. Później się wyprowadziliśmy ona poszła do przedszkola, a nasz kontakt sie urwał Często o niej myślę Dlatego tez ja zawsze uważam, ze matka nie powinna pracowac przynajmniej do trzech lat dziecka tylko brac garściami tę dziecięca radość, bo póxniej będzie jej brakować A...... i ja mała nauczyłam dźwieku jak konik biegnie, chyba jak nie miala jeszcze roczku i zawsze sie przed wszystkimi te umiejetnościa popisywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.01.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Dlatego tez ja zawsze uważam, ze matka nie powinna pracowac przynajmniej do trzech lat dziecka tylko brac garściami tę dziecięca radość, bo póxniej będzie jej brakować I tu zgadzamy sie w 100%, nawet w 1000% Dlatego przy drugim dziecku też siedzę twardo w domu aż młoda pójdzie do przedszkola + pół roku na choróbska zakładam Generalnie zamierzamy z Zochą korzystać z wiosennych dni i jesiennych i zimowych, jak tylko się da, latem też nienajgorzej poszalejemy. Kogo w sumie teraz stać zeby nie pracować i z tego przyjemność czerpac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.01.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Dlatego ja uważam, że to panstwo powinno sponsorować pobyt kobiet w domu przez ileś lat, co byłoby zapewne korzystne dla wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.01.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 alu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 08.01.2013 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Cześć Alu Ale fajnie,ze jesteś!!!! Jutro nadrobie zaległosci i poczytam co tam naplotkowałyście na spokojnie Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.01.2013 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Też bym chciała z maluchem siedzieć a mi się nie zapowiada :(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts