lea1719506104 12.01.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.01.2013 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Podoba mi sie też, ale tak jak pisze Pasie ile razy to czytam, lecą mi łzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.01.2013 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Chociaz wolę wersję oryginalną : “I give you my solemn vow to be your faithful partner in sickness and in health, to stand by your side in good times and in bad, to share your joy aswell as your sorrow,”“I promise to love you unconditionally, to support you in your goals and dreams, to honor and respect you, to laugh with you and cry with you, toshare my hopes and dreams with you, and bring you solace in times of need.” I“And to cherish you for as long as we both shall live.” “I solemnly vow that I will safeguard and hold dear and deep in my heart our union and you,” “I promise to love you faithfully, forsaking all others, through the good times and the bad, in sickness or in health, regardless of where life takes us. I will protect you, trust you, and respect you. I will share your joys and sorrows and comfort you in times of need. I promise to cherish you and uphold your hopes and dreams and keep you safe at my side. All that is mine is now yours. I give you my hand, my heart, and my love from this moment on for as long as we both shall live.” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.01.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Alu, zaraz to przeczytam takiemu jednemu:rolleyes: i niech się trzyma tego, dobrze mu radzę, wtedy ja też będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.01.2013 00:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 (edytowane) Alu, zaraz to przeczytam takiemu jednemu:rolleyes: i niech się trzyma tego, dobrze mu radzę, wtedy ja też będę Martus to wszystko bajka przeczytaj książkę jej też nie było łatwo. I w bardzo ważnym dla niej momencie on zapomnial o tych slubach jak w życiu. (chociaż bardzo ją kochał, tak bardzo, że to go aż przerażało) Wszyscy nasi mężczyźni sa tak naprawdę małymi chłopcami w krótkich spodenkach, a szczególnie w domu, to my musimy byc silne, to my musimy pielegnować związek Oni co prawda potrafia zarabiac pieniadze, utrzymywac dom (też nie zawsze), ale jeśli chodzi o emocje to zachowują sie jak malutkie dzieci Życie z cierni się składa to nie jest droga z samych róż, spotka cię w życiu zazdrość i zdrada a mało w nim będzie dni bez burz.............. tak pisalysmy w pamiętnikach i taka jest prawda Jakby na to nie patrzeć. Wszystko zamyka się w bezwarunkowej miłości ale czy my jesteśmy do niej zdolni????? Edytowane 13 Stycznia 2013 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.01.2013 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Czyz nie fantastyczny pomysł??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.01.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Czyz nie fantastyczny pomysł??????? pomysł rewelacja;) szukam własnie pomysłów zabudowy pod schodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.01.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 doberek, miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.01.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Martus to wszystko bajka przeczytaj książkę jej też nie było łatwo. I w bardzo ważnym dla niej momencie on zapomnial o tych slubach jak w życiu. (chociaż bardzo ją kochał, tak bardzo, że to go aż przerażało) Wszyscy nasi mężczyźni sa tak naprawdę małymi chłopcami w krótkich spodenkach, a szczególnie w domu, to my musimy byc silne, to my musimy pielegnować związek Oni co prawda potrafia zarabiac pieniadze, utrzymywac dom (też nie zawsze), ale jeśli chodzi o emocje to zachowują sie jak malutkie dzieci Życie z cierni się składa to nie jest droga z samych róż, spotka cię w życiu zazdrość i zdrada a mało w nim będzie dni bez burz.............. tak pisalysmy w pamiętnikach i taka jest prawda Jakby na to nie patrzeć. Wszystko zamyka się w bezwarunkowej miłości ale czy my jesteśmy do niej zdolni????? Hejka, Czytam i może jakaś nie teges jestem, ale ja nie wierze w takie zapewnienia...gadać to sobie można wszystko..gorzej z czynami.. Już samo słówko "kochanie" powoduje u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.01.2013 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Hejka, Czytam i może jakaś nie teges jestem, ale ja nie wierze w takie zapewnienia...gadać to sobie można wszystko..gorzej z czynami.. Już samo słówko "kochanie" powoduje u mnie Rozumiem mówisz ogólnie????? Wiary masz mało i tu jest problem No cóż jak to życiu bywa chętnie wypowiadamy słowa, a później o nich zapominamy Wzruszyc sie jednak można, cóż nam pozostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 13.01.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Czesc Emiranda;)-prosilas o zdjecia zza mojego okna BO KOCHASZ GORY a ja wklejac nie umiem... A JA MAM LEPSZY POMYSL;) Ja nad polskim morzem nie bylam lat 20....TO MOZE ZROBMY WYMIANE;)-JA pojade na wakacje do Ciebie a TOBIE zostawie klucze do mojej chalupki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.01.2013 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Czesc Emiranda;)-prosilas o zdjecia zza mojego okna BO KOCHASZ GORY a ja wklejac nie umiem... A JA MAM LEPSZY POMYSL;) Ja nad polskim morzem nie bylam lat 20....TO MOZE ZROBMY WYMIANE;)-JA pojade na wakacje do Ciebie a TOBIE zostawie klucze do mojej chalupki;) Zdjęcia możesz wysłać na mail [email protected], a z tą wymianą jest problem, bo ja w Gdyni niestety nie mieszkam od trzech lat, a nasz domek sprzedaliśmy rok temu. W tej chwili mieszkamy w Milanówku, ja wycięłam z awatara Milanówek bo troche sie jednak obawiam. Pomyślę jednak o tej wymiance mój brat ma domek nad jeziorem Żarnowieckim tj 15 km od morza i najpiękniejszych plaż nad Bałtykiem, a ja chetnie wybiore sie na Barania Górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 14.01.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Witam sie Alu po dluzszej przerwie Zycze Ci w Nowym Roku wszystkiego dobrego. Pytalas o suszarke do ubran, ja mam model siemensa WT46S515, kupiona 2 lata temu. Stoi sobie na pralce (tez siemnsa), uzywana praktycznie po kazdym praniu. Jak dla mnie urzadzenie bardzo przydatne, nie wyobrazam juz sobie robienia prania bez suszarki. Wiekszosc rzeczy (rowniez posciel) po wyjeciu z szuszarki jeszcze cieple skladam i chowam do szafy, odpada prasowanie (dla mnie rewelacja ). Polecam model suszarki, o duzej pojemnosci, tak zeby cale mokre pranie zmiescilo sie do niej na raz (ta moja ma chyba 8kg). Jesli masz ochote zobaczyc suszarke w akcji , to zapraszam. Moze tez dasz sie namowic na jakis spacer (ja caly czas z wozkiem), teraz tak pieknie zrobilo sie z tym sniegiem. Pozdrawiam ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.01.2013 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Aniu witaj, tez Ci życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku, chętnie sie namówie na spacer i na wizytę, ale w tej chwili jestem lekko przeziębiona, więc może za kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 14.01.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 dobrze Alu, zdrowiej. Odezwij sie jak bedziesz miala ochote na spacer lub wizyte (moze na maila [email protected])Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.01.2013 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Ale miłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.01.2013 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 No i widzę, że nikt tu juz nie zagląda, a ja pytałam o suszarkę do bielizny, jakie macie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.01.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Ja nie mam, więc cichutko siedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.01.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Ja też nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.01.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Witaj, Jestem u Ciebie chyba pierwszy raz. Ponieważ stałe bywalczynie nie zabierają głosu , to ja wyjdę przed szereg Ja mam tylko domowe suszarki, o takie: Koleżanka ostatnio kupiła sobie taką i bardzo ją chwali: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts